- 1 Mart 2024
- 54
- 66
- 27
-
- Konu Sahibi kedilereasigim
Kanıtı tabiki var ekran videosu aldım hepsini tek tek ..Adam fingir fingir karı kız peşinde?? Hem de siz hamileyken..
Elinizde eşinizin şuan yaptığı şeylerin kanıtı olsun, ileride kötü birşey yaşarsanız böyle böyle başlamıştı, böyle de bitti dersiniz..
Bu arada Adam demişim kusura bakmayın
Çok iyi yapmışsınız..Kanıtı tabiki var ekran videosu aldım hepsini tek tek ..
Bana göre şu ana kadar zaten cinsel birlektiliğin olmaması sorun değildi hep hasta da olabilirdi daha kötü bir durumu olabilirdi ve biz bu yüzden cinsellik yaşayamıyor olabilirdik diye düşündüm çok ince düşünmüşüm fakat asıl sorun şimdiki yaptıkları midem almıyor kendisini almayacak da bu gidişleÇok iyi yapmışsınız..
Sorun sadece cinsel birlikteliğinizin olmaması değil çünkü, eşiniz sapsapık
Zaten alması anormal olurdu. Eşiniz sizi aldatma yolunda gibi gözüküyor. Böyle bir adama çocuk vermek de büyük hata olurBana göre şu ana kadar zaten cinsel birlektiliğin olmaması sorun değildi hep hasta da olabilirdi daha kötü bir durumu olabilirdi ve biz bu yüzden cinsellik yaşayamıyor olabilirdik diye düşündüm çok ince düşünmüşüm fakat asıl sorun şimdiki yaptıkları midem almıyor kendisini almayacak da bu gidişle
Bu adamın böyle birisi olduğunu bilseydim zaten kalmazdimSu adamdan azimle hamile kalmissiniz, bravo.
Hak etmiyor zaten fakat 5 aylık ne yapabilirimZaten alması anormal olurdu. Eşiniz sizi aldatma yolunda gibi gözüküyor. Böyle bir adama çocuk vermek de büyük hata olur
2 senedir karnim agriyor diye ilişkiden kacinan, cinsel problemi oldugu halde doktora gitmeyen birinden de hamile kalinmaz.Bu adamın böyle birisi olduğunu bilseydim zaten kalmazdim
Böbrek taşı dusuruyordu ne yapabilirim yani karnım ağrıyor demesini normal karsiladim2 senedir karnim agriyor diye ilişkiden kacinan, cinsel problemi oldugu halde doktora gitmeyen birinden de hamile kalinmaz.
Hatayı başta yapmışsınız zaten bari devam etmeyin, boşanın ?Hak etmiyor zaten fakat 5 aylık ne yapabilirim
Hayır mesaj falan atmadıNe desem bilemedim, aranıyor resmen. Dm’den mesaj attı mı?
2 senedir her gün mü taş düşürüyordu? Aranızda çekim yokmuş zaten adamın size yanaşmaması işinize gelmiş yoksa ağrıyı bahane olarak kabul etmezdiniz. Ama bu da evliliğin en önemli parçalarından birisi. Göz ardı ederseniz böyle patlıyor bir yerden. Sorunlarınızı çözmeden çocuk yapmak da sizin hatanız olmuş.Böbrek taşı dusuruyordu ne yapabilirim yani karnım ağrıyor demesini normal karsiladim
Kuzenine bile yanlamis adam, hakkinizda hayirlisi olsun insallah, hamileyken bunlari yasamaniza üzüldüm.Böbrek taşı dusuruyordu ne yapabilirim yani karnım ağrıyor demesini normal karsiladim
2 senedir her gün mü taş düşürüyordu? Aranızda çekim yokmuş zaten adamın size yanaşmaması işinize gelmiş yoksa ağrıyı bahane olarak kabul etmezdiniz. Ama bu da evliliğin en önemli parçalarından birisi. Göz ardı ederseniz böyle patlıyor bir yerden. Sorunlarınızı çözmeden çocuk yapmak da sizin hatanız olmuş.
Dönünce konuşacak mısınız ne yapmayı düşünüyorsunuz?