- 24 Ekim 2016
- 611
- 509
- 103
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Baktım şimdi de çok mu ilkel
Öncelikle olaya uyutulmak gözüyle bakmayın bence. Uyutmayan uyuşturmayan ilaçlar da var, zaten herkese ilaç gerekmiyor da. Doktora gitmeniz lazım benzer sorunları ben de yaşadım ama çok sorunlu bir dönem geçiriyordum. Sizin hiçbir sıkıntım yok demeniz kafamı karıştırdı sadeceKızlar direk konuya giriyorum. Ben gayet hayata bağlı dolu dolu yaşayan, yarınınıda bugününüde düşünen sorumluluk sahibi biriyim.
Yaklaşık bir aydır işin içinden çıkamadığım bir durum var.
Sorun korkum.
Geceleri dehşet verici rüyalar görüyorum. Örnek olarak eve hırsız girdiği, annemin babamın kardeşimin öldüğü, kaçırıldığım, takip edildiğim, gelecek kaygım, kendi ölümüm gibi psikopat rüyalar..
Günlük hayatımda çalıştığım yerde kapıda sanki biri var, odanın içinde bir an birini görüyorum. Mesela az önce masamın altındaki çöp kovasını köpek sandım korkuyla bacağımı kaldırdım masaya çok sert bir şekilde vurdum.
Sanki kulağımın arka tarafı ensemde biri var, bi anda arkama bakma ihtiyacı duyuyorum.
Odamdaki her şeyi insan silüetinde görüyorum.
Biri aniden purpolesss dese aklım yerinden çıkıyor.
Kapının açılma sesinden dahi ödüm patlıyor, kalbim hızlı atıyo nefes alamıyorum bi an.
Ya deliriyor muyum ben yapacağımı bilemiyorum.
22 yaşındayım babamla yatmaya başladım, uyku düzenim alt üst oldu.
Gayet mutlu bir hayatım var, nişanlıyım nişanlımı çok seviyorum ailemi çok seviyorum işimi çok seviyorum bir problemim yok çok şükür.
Nasıl bir yol izlemeliyim, bunun tedavisi her neyse bilemiyorum ilaçlarla uyutulmak uyuşturulmak da istemiyorum. Of.
senin yaşadiklarınin aynisinı yıllar once ben yaşadim ayni odada eşimden ayrı kanapeye oturamaz hale gelmiştim çildiracaktım ayni şeyleri yaşadim çokiyi anliyorum seniKızlar direk konuya giriyorum. Ben gayet hayata bağlı dolu dolu yaşayan, yarınınıda bugününüde düşünen sorumluluk sahibi biriyim.
Yaklaşık bir aydır işin içinden çıkamadığım bir durum var.
Sorun korkum.
Geceleri dehşet verici rüyalar görüyorum. Örnek olarak eve hırsız girdiği, annemin babamın kardeşimin öldüğü, kaçırıldığım, takip edildiğim, gelecek kaygım, kendi ölümüm gibi psikopat rüyalar..
Günlük hayatımda çalıştığım yerde kapıda sanki biri var, odanın içinde bir an birini görüyorum. Mesela az önce masamın altındaki çöp kovasını köpek sandım korkuyla bacağımı kaldırdım masaya çok sert bir şekilde vurdum.
Sanki kulağımın arka tarafı ensemde biri var, bi anda arkama bakma ihtiyacı duyuyorum.
Odamdaki her şeyi insan silüetinde görüyorum.
Biri aniden purpolesss dese aklım yerinden çıkıyor.
Kapının açılma sesinden dahi ödüm patlıyor, kalbim hızlı atıyo nefes alamıyorum bi an.
Ya deliriyor muyum ben yapacağımı bilemiyorum.
22 yaşındayım babamla yatmaya başladım, uyku düzenim alt üst oldu.
Gayet mutlu bir hayatım var, nişanlıyım nişanlımı çok seviyorum ailemi çok seviyorum işimi çok seviyorum bir problemim yok çok şükür.
Nasıl bir yol izlemeliyim, bunun tedavisi her neyse bilemiyorum ilaçlarla uyutulmak uyuşturulmak da istemiyorum. Of.
Psikologlar ilaç yazmazlar.1 aydır böyleyim. psikoloğa gidince ilaç vericek. Ben uyutulmak istemiyorum ki en güzel zamanlarım bunlar
1 aydır böyleyim. psikoloğa gidince ilaç vericek. Ben uyutulmak istemiyorum ki en güzel zamanlarım bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?