Kafayı yemek üzereyim deliricemmmm!!!

Şizofreni gibi değil, benzer şeyleri korktuğum şeylere yorumluyor gibiyim çöp kovası köpek ne kadar benziyorsa artık oda ayrı bişey
Kafanız çok doluysa bu aralar boşluğunuza denk geliyordur.vesvese yapmayın.dikkatinizi dağıtmaya çalışın.
Uyumadan bi saat önce sakinleştiren çaylardan için

size demedim ki ben :) konuyu kapatacak bir konu değil ki yorumlar için söyledim.
Ay şu an yaptığım bile evham kendi üstüme alındım bir örnek de bu. Nişanlım her hangi biriyle ilgili bir şey diyo acaba bana ima mı diye düşünmekten beynim yanıyo. Sipariş vericem bu akşam o dediğin şeyden

Dini yorumlar yapılmamalı yasak çünkü, yapılırsa kapatılır maalesef.
Durumunuz psikolojik, ilaç kullanmak istemiyorsunuz ama bir uzmana gitmeniz lazım.
Haklısın sanırım mune. Bu gece hepiniz evrene güzel mesajlar yollayın rahat bir uyku çekmem için, uyumayı çok özleedimm

1 aydır böyleyim. psikoloğa gidince ilaç vericek. Ben uyutulmak istemiyorum ki en güzel zamanlarım bunlar
Psikolog ilaç vermez, terapi yapabilir. Bence durum kontrolünüzden çıkmadan en azından bir-iki seans gidin, içinize sinmezse başka yöntemler de ararsınız.

Gizli takıntılarınız olabilir, farkında olmadan herşeyi takıntı yapıyorsunuz gibi geldi bana, burnunda çözümü bir uzmana görünmek.

Ara sıra hepimiz kendi kendimizi korkutabiliyoruz, mesela dün gece benim papiyi gezdirirken elimdeki tasmayı yanımda beliren acayip birşeye benzetip irkildim, anlık bir göz yanılması, birden yana dönünce oldu ama bu sürekli oluyorsa tıbbi destek şart.

canım kesinlikle destek al.psikologun seni yönlendirecektir.ayrıca her terapiye giden ilaç kullanacak diye bir şey yok.ben de gittim bayağı süre ama ilaç kullanmadım..korkularını yenmen için sana her hafta farklı ödevler verecek.iyi gececek göreceksin..

Ilaclarla uyutulmak istemiyorum diye diye bana bi seyler yazsinlar yoksa boyle yasayamicam diyecek konuma geldim.
Evet ilaclar uyusturuyor ama bazi durumlarda cok gerekli. Ustelik sen bir seyleri bir sey saniyorsun . sanri falan gormek degil ama ona benzer. Hani depresyon vs degil bu. Ilac almaktan bu kadar cekiniyorsan da psikoterapi ye gidebilirsin. Uzman mudahalesi sart bence sana.

En kısa zamanda bir uzmandan destek almaya başlayın. Bir dönem ben de yaşadım çok daha ağırını bu yüzden acilen bir psikiyatr randevusu diyorum.

1 aydır böyleyim. psikoloğa gidince ilaç vericek. Ben uyutulmak istemiyorum ki en güzel zamanlarım bunlar
Canım benim psikolog ilaç veremez psikiyatri verir o da psikolog çözüm bulamadığında yönlendirir. İyi bir psikolog sana yardımcı olacaktır.

canım gözün yansıyor olmasın . benim arada gözüm yansıyor birde miyopum sallaya bildiğim kadar sallıyorum bazen . Gözünün yansımamsı için sürme çekebilirsin :)

Bende bu tarz bi sıkıntı yaşadım ve 9 sene bildiğin birinci sınıftan liseye kadar kullanamadığı antidepresan gitmediğim nöroloji psikolog psikiyatri kalmadı en son Bakırköye kadar gitti ama annemin azmi ve dualariyla şifa buldum ki ben artık kendimi tanimiyordum ve annem beni yıkar di okulu bırakmak zorunda kaldım daha neler neler yazsam kitap olur bol dua ve abdestiz gezme

Abdest ve dua en azindan sakinlestirir canim dinle alakasi yok yani

Btw bende nadirende olsa bazi objeleri kopege benzetmisligim oldu. Diger bahsettiginiz seyler saglikli degil, doktora gorunun. Ve en onemlisi kendini kasma baska seyler dusun odaklanma. Yani simdi ne gorecem yada hissedecem diye beklentide olma anladinmi

Anksiyete başlangıcı ve mutlaka bir sebebi vardır. Beynimiz çok ilginç bir organ ve bizim bilmediğimiz şeyler bilinçaltımız etkileyebiliyor. Benim korkularım evlenme arefesinde çıkmıştı mesela. En mutlu olduğum zaman di mi ? Balayında bile korkuyordum düşünün. Çok zor zamanlardı inşallah bir daha yaşamam. Artık hastaneye yatatım ben demeyi düşünüyordum ki çok hayata bağlı ve hareketli yaşayan biriydim. Konu sahibesinin de illa vardır bir tetikleyeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…