- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Konum kapansın istemiyorum din ile ilgili bir cümlem dahi yok.arkadaşlar belki tıbbi bir sorunu olan bi arkadaşımıza sürekli dua ve abdest önermeniz ne kadar doğru?
bu sitede böyle yorum yapılabiliyor mu? dini yorumlar yasak diye biliyorumMune
merak ettim şimdi bende baktım google dan ne işe yarıyorki bu
Konum kapansın istemiyorum din ile ilgili bir cümlem dahi yok.
Kafanız çok doluysa bu aralar boşluğunuza denk geliyordur.vesvese yapmayın.dikkatinizi dağıtmaya çalışın.Şizofreni gibi değil, benzer şeyleri korktuğum şeylere yorumluyor gibiyim çöp kovası köpek ne kadar benziyorsa artık oda ayrı bişey
Dini yorumlar yapılmamalı yasak çünkü, yapılırsa kapatılır maalesef.Konum kapansın istemiyorum din ile ilgili bir cümlem dahi yok.
Ay şu an yaptığım bile evham kendi üstüme alındım bir örnek de bu. Nişanlım her hangi biriyle ilgili bir şey diyo acaba bana ima mı diye düşünmekten beynim yanıyo. Sipariş vericem bu akşam o dediğin şeydensize demedim ki ben :) konuyu kapatacak bir konu değil ki yorumlar için söyledim.
Haklısın sanırım mune. Bu gece hepiniz evrene güzel mesajlar yollayın rahat bir uyku çekmem için, uyumayı çok özleedimmDini yorumlar yapılmamalı yasak çünkü, yapılırsa kapatılır maalesef.
Durumunuz psikolojik, ilaç kullanmak istemiyorsunuz ama bir uzmana gitmeniz lazım.
Psikolog ilaç vermez, terapi yapabilir. Bence durum kontrolünüzden çıkmadan en azından bir-iki seans gidin, içinize sinmezse başka yöntemler de ararsınız.1 aydır böyleyim. psikoloğa gidince ilaç vericek. Ben uyutulmak istemiyorum ki en güzel zamanlarım bunlar
Gizli takıntılarınız olabilir, farkında olmadan herşeyi takıntı yapıyorsunuz gibi geldi bana, burnunda çözümü bir uzmana görünmek.Ay şu an yaptığım bile evham kendi üstüme alındım bir örnek de bu. Nişanlım her hangi biriyle ilgili bir şey diyo acaba bana ima mı diye düşünmekten beynim yanıyo. Sipariş vericem bu akşam o dediğin şeyden
Canım benim psikolog ilaç veremez psikiyatri verir o da psikolog çözüm bulamadığında yönlendirir. İyi bir psikolog sana yardımcı olacaktır.1 aydır böyleyim. psikoloğa gidince ilaç vericek. Ben uyutulmak istemiyorum ki en güzel zamanlarım bunlar
arkadaşlar belki tıbbi bir sorunu olan bi arkadaşımıza sürekli dua ve abdest önermeniz ne kadar doğru?
bu sitede böyle yorum yapılabiliyor mu? dini yorumlar yasak diye biliyorumMune
ben bir kez arabanın penceresinden suriyeli çocuk elini içeri sokmuş mendil uzatmış önüme
ben de ters tarafa bakıyordum bi döndüm pis bir el önümde korku filmlerindeki çocuklar gibi tipi vardı kalp krizi geçiriyordum :)
panik atak anksiyete başlangıcı olabilir ama sürekli sürekli oluyorsa sizde psikiyatrla görüşmekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?