• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yemek üzereyim deliricemmmm!!!

Gebere Jackson

Sümüğümü çeker giderim
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
1.788
17.262
208
Kızlar direk konuya giriyorum. Ben gayet hayata bağlı dolu dolu yaşayan, yarınınıda bugününüde düşünen sorumluluk sahibi biriyim.
Yaklaşık bir aydır işin içinden çıkamadığım bir durum var.
Sorun korkum.
Geceleri dehşet verici rüyalar görüyorum. Örnek olarak eve hırsız girdiği, annemin babamın kardeşimin öldüğü, kaçırıldığım, takip edildiğim, gelecek kaygım, kendi ölümüm gibi psikopat rüyalar..
Günlük hayatımda çalıştığım yerde kapıda sanki biri var, odanın içinde bir an birini görüyorum. Mesela az önce masamın altındaki çöp kovasını köpek sandım korkuyla bacağımı kaldırdım masaya çok sert bir şekilde vurdum.
Sanki kulağımın arka tarafı ensemde biri var, bi anda arkama bakma ihtiyacı duyuyorum.
Odamdaki her şeyi insan silüetinde görüyorum.
Biri aniden purpolesss dese aklım yerinden çıkıyor.
Kapının açılma sesinden dahi ödüm patlıyor, kalbim hızlı atıyo nefes alamıyorum bi an.
Ya deliriyor muyum ben yapacağımı bilemiyorum.
22 yaşındayım babamla yatmaya başladım, uyku düzenim alt üst oldu.
Gayet mutlu bir hayatım var, nişanlıyım nişanlımı çok seviyorum ailemi çok seviyorum işimi çok seviyorum bir problemim yok çok şükür.
Nasıl bir yol izlemeliyim, bunun tedavisi her neyse bilemiyorum ilaçlarla uyutulmak uyuşturulmak da istemiyorum. Of.

dreamcatcher yap baş ucuna as. ben öyle kurtuldum:) hem dekoru güzel oluyor. hem pozitif düşünmeni sağlıyor

googleda arat bulursun yapılışını

bir de biraz hayata karışın çok sakin bir düzeniniz varsa ani şeyler ürkütüyor sonra geçiyor

bana da dönem dönem oluyor ve yine olmaya başladı sonra geçiyor sanırım o anlamasakta kendi içimizdeki bir şeylerle alakalı

Kızlar direk konuya giriyorum. Ben gayet hayata bağlı dolu dolu yaşayan, yarınınıda bugününüde düşünen sorumluluk sahibi biriyim.
Yaklaşık bir aydır işin içinden çıkamadığım bir durum var.
Sorun korkum.
Geceleri dehşet verici rüyalar görüyorum. Örnek olarak eve hırsız girdiği, annemin babamın kardeşimin öldüğü, kaçırıldığım, takip edildiğim, gelecek kaygım, kendi ölümüm gibi psikopat rüyalar..
Günlük hayatımda çalıştığım yerde kapıda sanki biri var, odanın içinde bir an birini görüyorum. Mesela az önce masamın altındaki çöp kovasını köpek sandım korkuyla bacağımı kaldırdım masaya çok sert bir şekilde vurdum.
Sanki kulağımın arka tarafı ensemde biri var, bi anda arkama bakma ihtiyacı duyuyorum.
Odamdaki her şeyi insan silüetinde görüyorum.
Biri aniden purpolesss dese aklım yerinden çıkıyor.
Kapının açılma sesinden dahi ödüm patlıyor, kalbim hızlı atıyo nefes alamıyorum bi an.
Ya deliriyor muyum ben yapacağımı bilemiyorum.
22 yaşındayım babamla yatmaya başladım, uyku düzenim alt üst oldu.
Gayet mutlu bir hayatım var, nişanlıyım nişanlımı çok seviyorum ailemi çok seviyorum işimi çok seviyorum bir problemim yok çok şükür.
Nasıl bir yol izlemeliyim, bunun tedavisi her neyse bilemiyorum ilaçlarla uyutulmak uyuşturulmak da istemiyorum. Of.

Ya vallahi bazen bana da oluyor. Gece hele. Odam çatı katında, direkt korku filmleri aklıma geliyor ve her karaltıyı bir şeye benzetmeye başlıyorum. Bir ses duysam zaten ödüm patlar, uyumak çok zor olur. Nasıl geçeceğini bilmiyorum, ama umarım bir an önce geçer

Ya vallahi bazen bana da oluyor. Gece hele. Odam çatı katında, direkt korku filmleri aklıma geliyor ve her karaltıyı bir şeye benzetmeye başlıyorum. Bir ses duysam zaten ödüm patlar, uyumak çok zor olur. Nasıl geçeceğini bilmiyorum, ama umarım bir an önce geçer
Sadece uyku da olsa benim inan anlıycam gece korkusu derim. Ya çöp kovasını köpek sanmak ne demek bacağım mosmor oldu

Denedim onu da yaptım dualarıda okuyorum ayetel kürside okudum yok yok müdürüm bile farketmiş durumumu :KK43:
Hayatinizda aniden degisen biseymi oldu yani korktugunuz biseymi yasadiniz yada yasadiginiz endiseleriniz mi var?
Panik atak gibi sanki. Bi destek alsana doktordan..

Bu arada bir kerecik yapmicaksin ama dedigimi..yani surekli namaz kil dua et abdestli kalmaya calis..

ben bir kez arabanın penceresinden suriyeli çocuk elini içeri sokmuş mendil uzatmış önüme

ben de ters tarafa bakıyordum bi döndüm pis bir el önümde korku filmlerindeki çocuklar gibi tipi vardı kalp krizi geçiriyordum :)

panik atak anksiyete başlangıcı olabilir ama sürekli sürekli oluyorsa sizde psikiyatrla görüşmekte fayda var

Şizofreni gibi bişey mi ki.
Felak Nas İhlas Fatiha hergün okudumuz mu hiç.koruyucu dualar
İçinize atarmısınız sıkıntıları

Hayatinizda aniden degisen biseymi oldu yani korktugunuz biseymi yasadiniz yada yasadiginiz endiseleriniz mi var?
Panik atak gibi sanki. Bi destek alsana doktordan..
1 ay öncesiyle şu an arasında hiçbir fark yok ani değişimim olmadı saç rengimden tutun hayatımdaki insanlara kadar her şeyim aynı

dreamcatcher yap baş ucuna as. ben öyle kurtuldum:) hem dekoru güzel oluyor. hem pozitif düşünmeni sağlıyor

googleda arat bulursun yapılışını

bir de biraz hayata karışın çok sakin bir düzeniniz varsa ani şeyler ürkütüyor sonra geçiyor
merak ettim şimdi bende baktım google dan ne işe yarıyorki bu

Şizofreni gibi bişey mi ki.
Felak Nas İhlas Fatiha hergün okudumuz mu hiç.koruyucu dualar
İçinize atarmısınız sıkıntıları
Şizofreni gibi değil, benzer şeyleri korktuğum şeylere yorumluyor gibiyim çöp kovası köpek ne kadar benziyorsa artık oda ayrı bişey:kızgın:

Back