Benimde çok samimi arkadaşımın oğlu izmirde oldu 5 -6 yaşlarında gözüde bayağı bi düzeldi Dr lar kendilerini garantiye almak için hep bi risk olduğunu söylerler anesteziye gelince zaten cihaza bağlı olacağı için dozunu ona göre ayarlıyor Dr lar merak etme ertesi günü koşup oynamaya başlıyorlar.
hiç kafaya takma kardeşim... benim eşimin iki gözünde de kayma varmış... eski çocukluk resimlerine baktım da resmen şaşıymış... öyle kötü durumdaymış ki gözleri... iki kere ameliyat olmuş çocukluğunda gözlerinden baya tedavi görmüş özel gözlüklerle... zorluk çok çekmişler ama allaha şükür şuan hiç birşeyi yok gözleri her normal insanın ki gibi gözüküyor...sadece çok yorgun olduğunda tek gözü hafif kayıyo ama o da çok belli olmuyo hayatını ve görünüşünü etkilemiyo belli belirsiz çünkü... sizde merak etmeyin... benim eşim bile o halden bu hale gelebildiyse sizin çocuğunuz çok kolay düzelir... lütfen üzülmeyin...
Arzuhal198 saolun iyi dilekleriniz icin arkadasinizin ogluna cok gecmisler olsun bakalim insallah bizde ameliyattan sonra kosup oynamaya devam ederiz,acaba izmirde diyosun ya hangi hastanede olmustu bi bilgin var miydi?
Yakınımın iki çocuğunda da vardı. 4-5 yaşlarından itibaren hep gözlük kullandılar. Şu an biri liseye diğeri orta okula gidiyor iyileştiler gözlük takmıyorlar
Bizimde gozlugumuz var nerdeyse 3 sene oluyor simdiye kadar gittigimiz tum doktorlar gozlukle duzelicek dediler ama anlamamislar ameliyat olmadan duzelmicekmis ve ameliyattan sonrada gozluk takmaya devam.