Kafaya fazla takmak

Siz sürekli laf degistiriyorsunuz ama bir muhattap bulamadım söyleyecek diyorsunuz ona cevap verince annem cevap verdi bana gerek kalmadı diyorsunuz
Bu konuya daha fazla yazmak istemiyorum
İyi aksamlar
Zorla yazdırmıyorum Size. İyi akşamlar

Benim istemem de yedik de geldik deniyorsa deli olan ben olayım. Ben de sormadım ne yaptıklarını kendilerİ bi şekilde anlatıp yada gösterdiler.

Benim istemem de yedik de geldik deniyorsa deli olan ben olayım. Ben de sormadım ne yaptıklarını kendilerİ bi şekilde anlatıp yada gösterdiler.
Kendine ve eşine eziyet etmek huzurunu bozmak mutsuz olmak istiyorsan deva
Edebilirsin.Aradiklarinda dinleme,sosyal medyada da engelle görme bu kadar basit..Bu ruh haliyle evlilik gitmez geçmişi düşünmenin getirisi yok.

Kendine ve eşine eziyet etmek huzurunu bozmak mutsuz olmak istiyorsan deva
Edebilirsin.Aradiklarinda dinleme,sosyal medyada da engelle görme bu kadar basit..Bu ruh haliyle evlilik gitmez geçmişi düşünmenin getirisi yok.
Açmıyorum telefonlarını sosyal medyadan da takip etmiyorum artık. Ne yapıyorlar diye bakmıyorum zaten ama bi şekilde insanlar yaptıklarını iletiyorlar size

Malesef bazen bazı gelinler/damatlar istenmiyor. Aile ya farklı birini hep hayal etti ya da sizi kendilerine uygun bulmadılar. O yüzden değer vermediler. Bunlar olabilecek şeyler. Şuan iletişiminizi kestiyseniz ne âlâ. Eşinizin suçu yok, erkekler kadınlar kadar düşünmez akıl edemez ve malesef böyle süreçleri yönetemez

O dönem yani evlenene kadar hiç birşeye karışmayıp, düğünden sonra aramalar sormalar neden peki istemiyorsak? Öyle kalsaydı keşke derdim istemediler yapmadılar. Ama sonrasında sürekli aradılar tabi sonradan baktım kİ sürekli dert yanıyorlar yada dediğim gibi diğer düğün hazırlıklarını anlatıyorlar. Baktım olmayacak kestim iletişimi. Kötü davranmadım. Surat asmadım. Sanırım haketmediğimi düşündüğüm için sinir oluyorum

Şu an bu durum sizden ve evliliğinizden başka hiç kimseye ve hiç bir şeye zarar vermez. He deyin, hayırlı olsun deyin geçin.

Açmıyorum telefonlarını sosyal medyadan da takip etmiyorum artık. Ne yapıyorlar diye bakmıyorum zaten ama bi şekilde insanlar yaptıklarını iletiyorlar size
Ayrıca şu tavır sizi çok önemsiyorum, yeni geline yaptıklarınızı dehşet kıskanıyorum, görmek duymak bile sinirlerimi bozmaya yetiyor mesajından başka bir şey vermez karşı tarafa.

Kendinizce haklisiniz. Ama eğer değer gormediginizi düşünüyorsanız iletişimi kesip üstünü kapatın. Yoksa çok yıpranırsınız

Gorusmemek en iyisi olur herhalde. Siź iyi davrandikca yüz bulur bu tipler. Hatalarini anlamalari icin surat asmak küsmek lazim

Ben sizin kendinizi haksızlığa uğramış hissetmenizi normal karşıladım.Burda baZı arkadaşlar diyorlar ya boşver gmiş gitmiş filan diye,öyle olmuyor..Peki Kv nizle konusmayı hiç düşünmüyor musunuz neden size bunları yaşatmışlar neden evlat ayrımcılığı yapmışlar,hani eşinize evlenmeden önce çok para mı harcamışlar ne yapmışlar ki oğullarını ayırt ediyorlar

Bende eşimin ailesinden hiçbir şey görmedim
Umrumda da değil.
Mutlu olmak istiyorsan kimseden beklenti içine grme.
Eş ailesi ile de arana mesafe koy.
Her zaman bir adım geride ol kafan rahat eder söyleyeyim.
Özel zamanlar bayramlar vs yeterli görülmek için

Okudum ve pişmanım
Size takmadilarsa takmadilar eşinize neden kiziyorsunuz
Bende böyle yorumlara acayip gıcık oluyorum
Ailesi yapmadı eşe neden kızıyorsun yahu adamın anası ailesi kime kızacak
Ne rahat ne geniş insansınız adamla oynas gül evde adamın annesine trip at bu nasıl olacak nasıl bir ruh hali
O dama sana normal davranirmi bir düşün anasına kizginsin

Vallaha billaha saniyorki adama ah canım gülüm yap annesine kız
Ulan bir söz söylede bak kim anasına laf dedirtir.bu neyin kafasi

Anasıyla olan iliskime göre adamla oynasmam gülmem gerektiği bilgisini verdiğiniz için teşekkür ederim.

Hayatımda yer vermeye çalışacağım

Konu sahibi size sonuna kadar hak verdim
İnsan ilk evlendigi dönem yapılanı unutamıyor
Sonradan zamanla unutuyorsun hazmediyorsun ama o dönem hep ilgi alaka bekliyorsun.
Benim kızım var buyunce erkek tarafı onu bir prensses mis gibi hep gönlünü yapmalilar.kibar olmalılar ben bunu görmek isterim bir anne olarak

Düşündüm ama inanın kafamda kuruyorum cümlelerimi ama anlayacaksını zannetmiyorum. Belki de ne yazıkki diyeceğim herkesi olduğu gibi kabul etmek. Bunu bir yapabilsem tabi

Prenses gibi değil de hani bir arkadaşın bile nasılsın nasıl gidiyor bişeyler yaonam gerekiyorsa yapayım demesini bile bekliyorken o dönem. Öylece kaldım. Aranmadım sorulmadım. 1 kez bile. Diyorlar konuşmadın mı söylemedin mi istemedin mi? O kadar yapayalnız bıraktılar ki. Ben arayıp şunu istiyorum yada şunu yapmalısınız mı diyecektim. Takı konusuna takılmış bazı arkadaşlar. Evet tabiki bana bişey alınmazken yanımda başkalarına alıp takmaları üzdü. Ben o kadar duygusuz olamadım. Diyorum ya içimde kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…