ark. on line kimse yok . ben de birilerine ihtiyaç duyuyorum size katılabilirmiyim bi on on beş dakika hamilelik belirtileri ile ilgili sıkıntılarım var yardımcı olurmu sunuz ki
mesala ben 8-9 gün adet gecirdim hemde yoğun bir şekilde ama hamileymişim gibi geliyo... ve en son ilişkimi nerdeyse bir ay önce yaşadım ve korunark
Bu mesajı daha önce yazmıştım dugu, tekrar okuyanlar bana kızmasın napim cevap alamadım ki hiç...
Şimdi söyle açıklayayım en son ilişkimi 2-3 mart gibi yaşadım (((korunarak)))
ondan sonra bir ilişkim olmadı çeşitli sebeblerle…
1.adet tarihim her ayın 14 dür. Ve bu ayın 14 dünde de yine şaşmadı ve adet oldum ama ilk defa adetim faklı oldu…ilk 4-5 gün çok açık (yani suyla karışık kan gibi) ve çok yoğun geldi sonra 2-3 günde normal kıvamında devam etti nedeyse 2 paket ped harcadım 8-9 gün sürdü toplam
2. Normalde miğdem bulanmazdı bu aralar pek bişey yiyemiyorum ve miğdem bulanıyor
3. aşerme var sanki çok alakasız şeyler geçiyo aklımdan ve yiyesim geliyo…
Şimdi benim kendi yorumum; en son 2-3 martta ilişkiye korunarak girip normal adet tarihimde adet görüp ve adetim 8-9 gün yoğun olarak gelip hamile kalmam forumda okuduklarıma göre pek olası değil ( evde test yaptım tek çizgi çıktı 3gün önce)
Peki ama niye bu ay adet im hiç olmadığı gibi geldi başta
Niye aş eriyom ve niye miğdem bulanıyor sence duygu ….
darkinlife sen hamilemisin peki
peki ama 2 martta ilişkiye girdim yaa. 14 martta ki adetim 8-9 gün yoğun geldi hep forumlarda bu durumlarda hamilelik olmaz falan yazıyo...
bide adetimde her zaman ki gibi yine et parçalarıda geliyodu. eğer hamile olsaydım bunların gelmemesi gerekirdi öyle değil mi
peki ama 2 martta ilişkiye girdim yaa. 14 martta ki adetim 8-9 gün yoğun geldi hep forumlarda bu durumlarda hamilelik olmaz falan yazıyo...
bide adetimde her zaman ki gibi yine et parçalarıda geliyodu. eğer hamile olsaydım bunların gelmemesi gerekirdi öyle değil mi
kızlar ama benim her adetimde et parçaları gelir küçük küçük hatta çoğu zaman pedin içine bile girer göremem. yani düşükle alakası yok bencede. ama hamile olsam bu şekilde adet görmezdim gibi geliyoo
dur bakim bi yapmaya çalışayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?