arkadaslar, ben de bu duruma acaip takmıs durumdayım. sanki beklemek beni hamile yapacak. ne ders calısıyrum ne baska seylerle ilgileniyorum. biliyorum strs yaparak kendim engel oluyorum cocugumun olmasına ama sizin de bildiginiz gibi burda clısmıyorum ve gun boyu yapacak bir seyim yok.sadece internet. aslında yapacak seyler varsa bile icimden gelmiyor gunlerim oyle sacma sapan geciyor. ama olan bana oluyor. her ay adet oldugumda bu ay kafaya takmayacagım diorum ama zaman ilerleyip yumurtlama donemime yaklastıkca ister istemez stres oluyorum. ama bnim tek problemim bu degil. aralık ayından beri korunmuyoruz. 4 ay oldu cok degil ama problem korumayı bırakalı adtlerim sastı. ilk ay 8 gun geciktim. ikinci ay 10 gun erken geldi. ucuncu ay zamanında 4. ay 14 gun geciktim. bu ay da yumrutlamamı bekliorum derken pat diye daha adetimin 22. gununde 10 gun onceden adet oldum. kafayı yiyecem.
buraya gelmeden once doktora gittim. testlerde sagıklısın dedi. yan demek istedigim stres tum hormonlarımı alt ust etti. bu ay son kez ph cubukları ile yumurtlama takibi ve ısı olcumu yapacam. olmadı, bir sonraki ay bırakacam artık. kendiliginden olursa olur.