G
gulum_2505
Ziyaretçi
Bu mesajı daha önce yazmıştım dugu, tekrar okuyanlar bana kızmasın napim cevap alamadım ki hiç...
Şimdi söyle açıklayayım en son ilişkimi 2-3 mart gibi yaşadım (((korunarak)))
ondan sonra bir ilişkim olmadı çeşitli sebeblerle…
1.adet tarihim her ayın 14 dür. Ve bu ayın 14 dünde de yine şaşmadı ve adet oldum ama ilk defa adetim faklı oldu…ilk 4-5 gün çok açık (yani suyla karışık kan gibi) ve çok yoğun geldi sonra 2-3 günde normal kıvamında devam etti nedeyse 2 paket ped harcadım 8-9 gün sürdü toplam
2. Normalde miğdem bulanmazdı bu aralar pek bişey yiyemiyorum ve miğdem bulanıyor
3. aşerme var sanki çok alakasız şeyler geçiyo aklımdan ve yiyesim geliyo…
Şimdi benim kendi yorumum; en son 2-3 martta ilişkiye korunarak girip normal adet tarihimde adet görüp ve adetim 8-9 gün yoğun olarak gelip hamile kalmam forumda okuduklarıma göre pek olası değil ( evde test yaptım tek çizgi çıktı 3gün önce)
Peki ama niye bu ay adet im hiç olmadığı gibi geldi başta
Niye aş eriyom ve niye miğdem bulanıyor sence duygu ….
Şimdi söyle açıklayayım en son ilişkimi 2-3 mart gibi yaşadım (((korunarak)))
ondan sonra bir ilişkim olmadı çeşitli sebeblerle…
1.adet tarihim her ayın 14 dür. Ve bu ayın 14 dünde de yine şaşmadı ve adet oldum ama ilk defa adetim faklı oldu…ilk 4-5 gün çok açık (yani suyla karışık kan gibi) ve çok yoğun geldi sonra 2-3 günde normal kıvamında devam etti nedeyse 2 paket ped harcadım 8-9 gün sürdü toplam
2. Normalde miğdem bulanmazdı bu aralar pek bişey yiyemiyorum ve miğdem bulanıyor
3. aşerme var sanki çok alakasız şeyler geçiyo aklımdan ve yiyesim geliyo…
Şimdi benim kendi yorumum; en son 2-3 martta ilişkiye korunarak girip normal adet tarihimde adet görüp ve adetim 8-9 gün yoğun olarak gelip hamile kalmam forumda okuduklarıma göre pek olası değil ( evde test yaptım tek çizgi çıktı 3gün önce)
Peki ama niye bu ay adet im hiç olmadığı gibi geldi başta
Niye aş eriyom ve niye miğdem bulanıyor sence duygu ….