- 23 Ağustos 2018
- 12
- -1
-
- Konu Sahibi beyzabeyazbeyza
Geçmiş olsun size de. Benimki dışarıdan belli olmuyor bir de, dokununca şiş gibi gerçi saçlarımdan dolayı da belli olmuyor olabilirGeçmiş olsun. Eşimde de kulak üstünde bir şişlik oldu, aynısı mı bilmiyorum tabi. Yağ bezesiymiş onunki, doktor kesip iltihabı akıttı geçti.
Antibiyotigin yan etkisi olabilir mi diyorsunuz?Antibiyotik benim koltuk altımda şişlik yapmıştı
Umarım benim de gecer İnternetten tanı koymaya çalışırken kanser ettim kendimiBenimde kulak arkasında küçük bi şişlik oluştu ardından kulağımın etrafı çEnemin tüm çevresi şişmişti yanaklarım filan. Doktora gittiğimde tükürük bezleri olabilir filan deyip ultrason istedi. 10 gün sonra ultrason sırası gelene dek kendiliğinden geçti.
İnternete kalırsa hepimiz kanserliyiz. Umarım hemen geçeerUmarım benim de gecer İnternetten tanı koymaya çalışırken kanser ettim kendimi
Evet alerji yapabiliyor bazenAntibiyotigin yan etkisi olabilir mi diyorsunuz?
Umarım benim de gecer İnternetten tanı koymaya çalışırken kanser ettim k
Saçında kafa dibinde egzama varsa ondan da oluyorGeçmiş olsun size de. Benimki dışarıdan belli olmuyor bir de, dokununca şiş gibi gerçi saçlarımdan dolayı da belli olmuyor olabilir