- 21 Aralık 2023
- 10
- 1
- 6
- 25
- Konu Sahibi elisadermen
-
Bende çarparım alışkanlık oldu artık. Uff ah deyip geçiyorumÇok mu kötü çarptınız ki? Ben de çok çarparım ama hiç böyle endişelenmedim. Kusma falan varsa riskli. Sağlık anksiyeteniz mi var?
Ben o kadar sakar birisiyim ki , elimde telefonla uğraşırken otobüs durağının demir kenarına çarpmıştım kafamı zjdjdjdjfh mutfakta temizlik yaparken ayağa kalkarken açık pencerenin sivri ucuna çarptım, bulaşıkları dolaba dizerken dolabın kapağına da çok kez çarpmışımdır. Biraz ağrıyordu ama hiç doktora gitmedim. Röntgende sorun çıkmamış. Bir sorun yoktur büyük ihtimalle. Öyle durumlarda hemen uyumayın, mide bulantısı, baş dönmesi varsa dikkat edin diyor doktorlar.5 saat önce kafamı kalkarken dolaba carptim...sonra acile gittim röntgen çekti doktor bir şey olmadığını söyledi...
Şişlik var ve o anlarda ağrı vardı şuan pek yok...
Sizce ne yapsam ? İlk kaç saat önemli ?
15 gündür bağırsaklarımdan sürekli ses geliyor.. sebebini anlamadim neden olabilir
Diğer konularınızda da sağlıkla ilgili sorular sormuşsunuz. Bedeninizi çok fazla inceliyorsunuz sanırım. Bu konuda psikolojik destek almalısınız mutlaka.Aylardır sırt agrisi var... Geçen bir geçer oldu gibi ama sürekli var... Sizce neden olabilir
Aklıma kalp geliyor ama bilemedim
Teşekkür ederim sağolunBen o kadar sakar birisiyim ki , elimde telefonla uğraşırken otobüs durağının demir kenarına çarpmıştım kafamı zjdjdjdjfh mutfakta temizlik yaparken ayağa kalkarken açık pencerenin sivri ucuna çarptım, bulaşıkları dolaba dizerken dolabın kapağına da çok kez çarpmışımdır. Biraz ağrıyordu ama hiç doktora gitmedim. Röntgende sorun çıkmamış. Bir sorun yoktur büyük ihtimalle. Öyle durumlarda hemen uyumayın, mide bulantısı, baş dönmesi varsa dikkat edin diyor doktorlar.
Evet kötü çarptımÇok mu kötü çarptınız ki? Ben de çok çarparım ama hiç böyle endişelenmedim. Kusma falan varsa riskli. Sağlık anksiyeteniz mi var?
Ilk 24 saat uyuma bende tatildeyken düsmüstüm kaburgam ve biyerim daha darbe almisti. Mide bulanti kusma gbi sikayetlerde acil hemen doktora bas vur.5 saat önce kafamı kalkarken dolaba carptim...sonra acile gittim röntgen çekti doktor bir şey olmadığını söyledi...
Şişlik var ve o anlarda ağrı vardı şuan pek yok...
Sizce ne yapsam ? İlk kaç saat önemli ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?