Kafamı çarptım

elisadermen

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2023
10
1
6
25
5 saat önce kafamı kalkarken dolaba carptim...sonra acile gittim röntgen çekti doktor bir şey olmadığını söyledi...
Şişlik var ve o anlarda ağrı vardı şuan pek yok...
Sizce ne yapsam ? İlk kaç saat önemli ?

Ben o kadar sakar birisiyim ki , elimde telefonla uğraşırken otobüs durağının demir kenarına çarpmıştım kafamı zjdjdjdjfh mutfakta temizlik yaparken ayağa kalkarken açık pencerenin sivri ucuna çarptım, bulaşıkları dolaba dizerken dolabın kapağına da çok kez çarpmışımdır. Biraz ağrıyordu ama hiç doktora gitmedim. Röntgende sorun çıkmamış. Bir sorun yoktur büyük ihtimalle. Öyle durumlarda hemen uyumayın, mide bulantısı, baş dönmesi varsa dikkat edin diyor doktorlar.

Goz bebeklerinde buyume
Bas donmesi
Mide bulantisi
Sersemlik hissi

Bunlar sorunlu belirtiler.

Bir de ilk 4 saat kritik, sonrada 24 saat kendinizi gozlemleyeceksiniz, bir sorun cikarsa ilk 24 icinde cikar.

Gecmis olsun, hastalik hastaliginiz icin terapi almaniz gerekir.

15 gündür bağırsaklarımdan sürekli ses geliyor.. sebebini anlamadim neden olabilir

Aylardır sırt agrisi var... Geçen bir geçer oldu gibi ama sürekli var... Sizce neden olabilir
Aklıma kalp geliyor ama bilemedim
Diğer konularınızda da sağlıkla ilgili sorular sormuşsunuz. Bedeninizi çok fazla inceliyorsunuz sanırım. Bu konuda psikolojik destek almalısınız mutlaka.

Teşekkür ederim sağolun

Ilk 24 saat uyuma bende tatildeyken düsmüstüm kaburgam ve biyerim daha darbe almisti. Mide bulanti kusma gbi sikayetlerde acil hemen doktora bas vur.

Gozlemleyin 24 saat önemliydi sanirim. Ama uyumadan nasil durulur bilemedim. Ben motosiklet kazasinda kafami carpmistim tabi kask vardi ama o kadar sert vurmustum ki gözlerim ara ara görmedi kazadan sonraki 1 dakika filan öyleli yani zonkladi kafam 1 gun boyunca ona ragmen bisey olmadi doktora da gittim tabi ama korkudan tüm gece uyuyamistim basimda bekleyen esim annem.vardi ama.onlar anlamaz diye tum gece yari uyur uyaniktim bence azicik vurmayla ölmezsiniz ama esiniz varsa dikkat etsin bugun cumartesi zaten boraz geç uyusun beklesin sizi cok korkuyorsanjz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…