“Bir kötülük gördüğünüz zaman elinizle, gücünüz yetmezse dilinizle, ona da gücünüz yetmezse kalben buğz ediniz.” Hadis-i Şerif
Bende çok üzülüyorum, elimizden gelen boykot etmek, kimseye unutturmamak, yapılan kötülüğü sadece o olay olduğunda değil her zaman hatırlamak, dua etmek bolca, elimizden geliyorsa maddi yardım yapmak...[/QUOTE
bunları yapmaya çalışıyorum ama içimdeki o acıyı bi türlü dinderemiyorum...... yani yemek yerken şu ramazan günü aklıma geliyor..... iki gün önce yataktaydım sabah 10 gibi aklktım eşimle çocuğum uyyodu bende telden bi oyun oynadım biraz kitap okudum kalkmak istemedim yataktanda kahvaltı falan yapmayacağım için yatak keyfi yapim dedim
en son feyse girdim bi tane çekik gözlü bi genç ölmüş beldn yukarısı görünüyo önce kafasına kadar olan gövdesinin derisi yüzülüş sonrada kafa derisi yüzülmüş gördüm ilk görünce inanamadım sonra başım dönmeye başladı gözüm karardı sesimde çıkmıyor eşimi kaldırcam kolumu kaldıramadım kafamı yastığa koymadan bayıldım galiba..... gözümü açtığımda eşimle çocuğum kalkmıştı beni uyyuyo diye uyandırmamışlar bu olan 11.30-12 gibiydi gözümü açtığımda saate baktım 16.00 olmuştu ... 4 saat baygın mı kaldım kend,mden mi geçtim bilmiyorum akşam sadece orucumu açtım 2 gündür kendimi topladım baya kafamı dağıttım evde kalmamaya çalıştım misafir çağırdım dışarı çıktım ama unutamıyorum bi türlü.....