• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamdaki sürekli konuşan düşünceleri nasıl susturacağım?

asopenya

bana bi soda. dertlerime de karbonat 🥤
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
463
470
33
27
Türkiye
Aslında başkalarına her zaman pozitif dokunan, mucizelere inanan biriyim. Ama kendime gelince bunu yapamıyorum. Yolunda gitmeyen, ya da bana göre yanlış düşünce olan ama karşımdaki kişiye göre doğru olan bir düşüncede anlaşamadığım zaman ya da ters giden konularda; kendimi ifade edemediğim ve içe attığım zamanlar. Kafamdan bir ben daha konuşuyor . Ve hiç susmuyor . Bu beni çok dalgınlaştırıyor . Hatta isim bile koydum kendisine ; ismi hatçegül nebahat.
Hatçe gül nebahat nasıl susacak artık arkadaşlaaaar 😂

Aslında başkalarına her zaman pozitif dokunan, mucizelere inanan biriyim. Ama kendime gelince bunu yapamıyorum. Yolunda gitmeyen, ya da bana göre yanlış düşünce olan ama karşımdaki kişiye göre doğru olan bir düşüncede anlaşamadığım zaman ya da ters giden konularda; kendimi ifade edemediğim ve içe attığım zamanlar. Kafamdan bir ben daha konuşuyor . Ve hiç susmuyor . Bu beni çok dalgınlaştırıyor . Hatta isim bile koydum kendisine ; ismi hatçegül nebahat.
Yerimi aldım bu konuda ki tavsiyelerden bende yeşillenmek isterim.
Benimde içimde var bi pakize o sussun 😅

Yerimi aldım bu konuda ki tavsiyelerden bende yeşillenmek isterim.
Benimde içimde var bi pakize o sussun 😅
Hahahahahahah pakize’ye çok selamlar :) bi sussalar herşey yoluna girecekte . Bakalım umarım bu duruma birileri el atarda; bizim Hatçegül Nebahat ile Pakize biraz kırar dizini oturur susarlar 😂😂

Bu kitabı öneriyorum.

Eklentiler

• IMG_20230201_224007.jpg
    IMG_20230201_224007.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 118
Ev süpürüp bulaşık yıkarken gelen arkadaş degil mi bu ya 😅

O da birşey mi ben onunla konuşuyordum.. Ama azaldı artık. Çünkü çocuğum var büyüdü de. Bir kaç kere gaza gelmiş anlatırken diğer bene oğlum gelip kapıdan kimle konuşuyorsun anne diyince öyle kala kaldım :KK57:kaç kere sonra sonra kendimi tuttum ki yarın bir gün deli gömleği ile çıkarmasınlar beni evden. Ama çocuk okuldayken konuşurum yine. Ben rahatlıyorum. Ele ne vericem sırrımı diğer ben ve ben gayet dertleşir olduk

O da birşey mi ben onunla konuşuyordum.. Ama azaldı artık. Çünkü çocuğum var büyüdü de. Bir kaç kere gaza gelmiş anlatırken diğer bene oğlum gelip kapıdan kimle konuşuyorsun anne diyince öyle kala kaldım :KK57:kaç kere sonra sonra kendimi tuttum ki yarın bir gün deli gömleği ile çıkarmasınlar beni evden. Ama çocuk okuldayken konuşurum yine. Ben rahatlıyorum. Ele ne vericem sırrımı diğer ben ve ben gayet dertleşir olduk
Nasil yani bilincli bir sekilde mi konusuyorsunuz yoksa farkinda olmadan mi?

Nasil yani bilincli bir sekilde mi konusuyorsunuz yoksa farkinda olmadan mi?
Yani içinden konuşur ya bir insan ben dışarı veriyorum sesi. Yani veriyormuşum anlamış oldum. Aslında bir nevi rahatlama çalışması diyebilirim benim için. Kafama takılan birşey olduğu zaman yaparım en çok. Zaten çocukluğumdan beri çok hayalperest bir tipim. Dalar dalar giderdim. Çoluk çocuk iş güç derken zaman bulamıyor insan ama vana iyi geliyor. Moralim bozuk olduğu zaman başkası ile konuşmak da iyi gelmiyor açıkçası. Bunun zararını çok gördüm. O yüzden en iyisi kendi kendime konuşuyorum.

Bu kotu bir sey mi ki
Ben de kafamin icinde kus oldugum kirgin oldugum kizgin oldugum en az uc kisiyle gun icinde tartisip asiri hakli olduguma inanip kapatirim mevzuyu ahsjd
Sen sunu sunu yapmis bunu da demistin derim
Bazen hic cevap veremezler
Bazen inatla cevap verirler ben de yapistiririm cevaplarini ajsjh
Bazen de psikolog olurum kendime tavsiyeler veririm sonra da omzuma bir opucuk kondururum aferin kiz iyi işti derim

Bedava terapi kardesim
Almayin elimizden sunu

Back