Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canım benim.. eşim benim herşeyim oda olmasa ben bu kadar şeyin altında kalkamazdım zaten tek sığınağım o....
ne kdar tuaf ınsalar varr anlamıyorum madem okdar suphe edıyoduuu dna testı yapsaydııı paraya kıymazdı dımııı buseferdeee
günaydın,ağzım açık hayretler içinde okudum yazını.Daha önceki yazını okumamıştım.Mutlaka DNA testi yaptır ve babana göster ve bir daha görme onu.Yaptıklarından pişman olursa, o sana döner zaten.Kardeşin yok mu bahsetmemişsin?onlara nasıl davranıyor?
Daha önce sorunlarımı paylaşmıştım ailem beni hiç kendi çocukları gibi görmedi çok şiddet gördüm kaçarak evlendim gibi.........
El öpmeye gittik hiç seslerini çıkarmadılar kırıcı bir laf söylemediler çokda iyi davrandılar....
Neyse şu anda önemli olan bunlar değil...Ailem niye bana bu kadar kötü davranıyor yoksa ben üveymiyim diyordumya gittik ve 2 teyzemi ve dayımı aldım konuştum:
Bana herşeyi başından eksiksiz yalansız dolansız anlatın dedim....
Ve başladılar.....
Bundan 19 sene önce babam ve annem nişanlı iken annem yapmaması gerekn birşeyi yapmış belkide babamda ilişkiye girmiş nişanlı iken....Ve 1-2 ay sonra mide bulantısı ve bayılma olmuş sürekli anneannem ve teyzelerim kızmış sen hamilesin ne yaptın diye annem bunu kabul etmemiş..Dedem hastaneye götürmüş ve müjde vermişler dede olacaksın diye...Ve hemen düğün hazırlıklarına başlanmış evlendiklerinde annem 4 aylık hamileymiş....
Hadi bunlar normal şeyler olabilir ama babam sürekli annemin başına kalkmış bu çocuğun benden olduğu ne malum diye ve benim kendi çocuğum olduğuna hala süpleliymiş...
Anneme Kuran-ı kerimin üstüne bile el bastırmış zamanında ama hep o içinde kalan düşüncelerin acısını benden çıkarmış senelerce....
Ben yeni doğduğumda kafama yastık basarak beni öldürmeye çalışmış çok kez küçük bebekken beni öldüresiye çok dövmüş.....
Senerce bunun acısını ben çekmişim....senağlama:1no2:
BURDAN NİŞANLI SÖZLÜ TÜM KIZLARIMIZADA SESLENİYORUMN NE OLUR KENDİNİZE DİKKAT EDİN BÖYLE DÜŞÜNEN İNSANLAR BİR DEĞİL BİN NE SİZ SENELERCE BUNUN ACISINI ÇEKİN NEDE GÜNAHSIZ ÇOCUKLARINIZ ÇEKSİN...
benim anlamadığım babanın madem annene güveni yokmuş niye evlenmiş pek:uhm:
hadi baban paranoyak davranmış annen niye ona uymuş.sen anne sevgiside görmedim diyosun.peki annen neyin hırsını çıkarmış senden.:uhm:
inan canım hayretler içinde okudum yazdıklarını.bence annende babanda normal değil
bazı arkadaşlar dna testi yaptır demişler.boşversene canım böylelerine hiç değmez bile
ona vereceğin parayla git güzel bir tatil yap.geçmişide düşünme artık geleceğine bak
şükür ki iyi bir eşin varmış.umarım bundan sonra mutlu olursun.çocukların olur ve sen onlara örnek bir anne olursun inşallah:Saruboceq:
benim anlamadığım babanın madem annene güveni yokmuş niye evlenmiş pek:uhm:
hadi baban paranoyak davranmış annen niye ona uymuş.sen anne sevgiside görmedim diyosun.peki annen neyin hırsını çıkarmış senden.:uhm:
inan canım hayretler içinde okudum yazdıklarını.bence annende babanda normal değil
bazı arkadaşlar dna testi yaptır demişler.boşversene canım böylelerine hiç değmez bile
ona vereceğin parayla git güzel bir tatil yap.geçmişide düşünme artık geleceğine bak
şükür ki iyi bir eşin varmış.umarım bundan sonra mutlu olursun.çocukların olur ve sen onlara örnek bir anne olursun inşallah:Saruboceq:
diğer konunu hatırladım...
ozmaan tahmin etmiştik işin içinde birşeyler olduğunu..
bukadarını beklemiyordum açıkcası...bunun ispatı muhakkak olur..
canım benim diğer konu okuduğumda da cok üzülmüştüm babana diyecek hiç bir şey diyemiyorum annen seni tek başına mı yapmış 5 dk zevki için sen eğer kaçmasaydım o adam hala seni dövüyor olacakatı ne kadar şanlısınn seni seven seni kollayan bir eşin var bundan sonra arkana bile bakma allah nasip eder bir yavrun olursa kucağını aldığında hepsini unutacaksın ben emininki sen cok iyi bir anne olacaksın canım
Ne kadar namuslu bir adammis baban...helal olsun...
Bir kadinla evlenmeden önce yatabiliyor fakat cocugun ondan olmamasi süphesi ile minicik bir bebekten hirsini cikartiyor....
Cok namuslu bir adam canim...masallah...![]()
sağol canımEn güzelini sen söylemişsin bacım....alkisalkisalkis
Ben bu kadarını duyduktan sonra zaten elim ayağım titredi hayretler içinde dinledim şaşırdım aptal gibi oldum...Düşündükçe bu niye böyle olmuş o zaman bunu niye yaptılar gibi sorular beynimi kemiriyor ama artık incelemeyeceğim....
Yıllarca olan bana oldu.....