Merhabalar
26 yaşındayım 6 aylık evliyim. Eşimle ilk 1 yıl çocuk düşünmeyelim diye konuşmuştuk hala da aynı fikirdeyiz. Tabi bilirsiniz anneler bu duruma genelde çok karşılar
hem kayınvalidem hem annem çocuk fikrini ertelemeyin diye baskı yapıyorlar. Kayınvalideme seneye düşündüğümüzü söyledim, o iş o kadar kolay değil düşündüğün anda olmuyor tarzı bişeyler söyledi. Benim yaşımı da sanırım kritik buluyor bu tarz bisey de ima etti Bi kere.
Şimdi sorum şu: onların dediği gibi istediğimiz anda hemen olmaz mı? Ortalama ne kadar sürebilir mesela bunu merak ediyorum
2. Sorum da şu: herhangi bir sorun var mı diye öncesinde doktora gitmek istiyorum doktara ne demeliyim,, ne tarz testler yaptırmalıyım,, hamilelik öncesinde herhangi bir ilaç veya takviye almam gerekir mi
Okuduğunuz için teşekkür ederim

Şimdi sorum şu: onların dediği gibi istediğimiz anda hemen olmaz mı? Ortalama ne kadar sürebilir mesela bunu merak ediyorum
2. Sorum da şu: herhangi bir sorun var mı diye öncesinde doktora gitmek istiyorum doktara ne demeliyim,, ne tarz testler yaptırmalıyım,, hamilelik öncesinde herhangi bir ilaç veya takviye almam gerekir mi
Okuduğunuz için teşekkür ederim