Kafamda sorular var kızlar??

Kac yasinda insanlar surtunerek mi hallediyorsunuz? Hic mi gostermedi ayol adam ahshs bi gun surtunurken aç çıkar deyin nolacak. Orala hayir mi diyecek mesela.

evlenmeden önce girmek istemiyor ama ön sevişmeye okey mi? Kendini itelemeye çalışıyor size
Kac yasinda insanlar surtunerek mi hallediyorsunuz? Hic mi gostermedi ayol adam ahshs bi gun surtunurken aç çıkar deyin nolacak. Orala hayir mi diyecek mesela.
Gördüm çıkarttı gözüme küçük geldi fakat girmedi . oral yapmayı severim fakat içimden gelmedi hiç

Yok tatmin etmede sorun elle tatmin etti . Sen olmadan bırakmam dedi fakat heyecan kaçmasın diye ilişkiye girmedi . Bende anlayamadım
Heyecanı kaçmasın diye değil erken boşalma sorunu var. Daha ön sevişme esnasında boşalan adamdan bir cacık olmaz. Boşuna bunla evlenme.
Vakit kalmıyor girmeye
Tamam yani benim için sevişmek ilişkiye girmektir ve sonunu getiremiyor hatta ön sevişme sırasında boşalıyor. Bahanesi de heyecanı kaçmasın. Yersen :)
Bak işte doğru tespitler. Çünkü erken boşalıyor vakti olmuyor içeri girecek kadar bile süre uzun değil demek ki. Kendini size itelemeye çalışıyor bu yüzden yorumdaki kişinin de dediği gibi yerseniz diye deniyor taktiği. Elle olması ile diğeri aynı şey değil evlenip boşanmışsınız siz de biliyor olmalısınız.

25 yaşında boşanmış genç bir kadınım. 1 yıllık bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz . Kendisi çok iyi olgun tertemiz bir insandır fakat aklıma takılan konular var . Svişmeler yaşadık ama ilişkiye girmedi o istemedi. Çünkü evlilik öncesi heyecan kaçmasını istemiyormuş. Bana pnisi küçük ince geldi . İleride tatmin olmada problem yaşar mıyım bilemedim çünkü benim için cnsellikte önemli boyutta. boyu mu işlevi mi bilemiyorum. Eski eşimin büyüktü ve tatmin olmuyordum. Ama bu da bana küçük geldi ve kalktığı zaman belli dahi olmuyor . Birde sevişirken bile boşalıyor . Fakat yeniden kalkıyor hemen . Yakınımdaki kimseye de anlatamıyorum açıkçası . Sizin bu konudaki düşünceleriniz neler tecrübelerinize dayanarak soruyorum :KK43: ?
Bir yavaş yahu 25 yaşında ne ara evlendiniz boşandınız da 2. Yi buldunuz ciddisiniz. Ciddi olmayın biraz rahat olun.
Bu adamdan da koşarak uzaklaşın adamın cinsel problemleri büyük ölçüde.

25 yaşında boşanmış genç bir kadınım. 1 yıllık bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz . Kendisi çok iyi olgun tertemiz bir insandır fakat aklıma takılan konular var . Svişmeler yaşadık ama ilişkiye girmedi o istemedi. Çünkü evlilik öncesi heyecan kaçmasını istemiyormuş. Bana pnisi küçük ince geldi . İleride tatmin olmada problem yaşar mıyım bilemedim çünkü benim için cnsellikte önemli boyutta. boyu mu işlevi mi bilemiyorum. Eski eşimin büyüktü ve tatmin olmuyordum. Ama bu da bana küçük geldi ve kalktığı zaman belli dahi olmuyor . Birde sevişirken bile boşalıyor . Fakat yeniden kalkıyor hemen . Yakınımdaki kimseye de anlatamıyorum açıkçası . Sizin bu konudaki düşünceleriniz neler tecrübelerinize dayanarak soruyorum :KK43: ?
Aşırı küçükse ki anlattığınıza göre öyle görünüyor bence sorun yaşarsınız.küçükten de küçük anladığım kadarıyla.ve bence iş işen geçsin de öyle demesininin nedeni bu.o tarz düşünen kaç tane insan kaldı ki, kaldı ki bir de erkek olacak.gayet de önemli valla penis boyutu.keşke normal olsaydı.içinizde olduğunu bile anlayamıyorsunuz.kısaca gerek yok bence.

Bir yavaş yahu 25 yaşında ne ara evlendiniz boşandınız da 2. Yi buldunuz ciddisiniz. Ciddi olmayın biraz rahat olun.
Bu adamdan da koşarak uzaklaşın adamın cinsel problemleri büyük ölçüde.
Fazla ince eleyip sık dokumayan bir arkadaş belli ki.bir de bana laf ederler.ben en azından iş olmayan adamla takılmıyorum.

X