Kafamda gezen Tilkiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya laf yetiştirmeye bile değmez. Birde hak veren var gel de kafayı yeme

Ya bunlar bir de evliyiz diyor ya deliriyorum ya, sac bas yolacagim siniden. Her b...var cocugum icin katlaniyorum demiyorlar mi benim salterler atiyor. Cocugun da anasinin baska evli bir adami hayal etmesini ister eminim, hatta tek cocukluk hayali budur. Insan cocugundan utanir diyecegim ama malum cocuk icinmis :)

Yaban alnından öpüyorum

Esra Erol, müge anlı falan izleyin, bakın bu işlerin sonu hiç iyi bitmiyor bunlar sizi alıkoyabilir.
Birde şunu düşünün o adamla ilişkiniz bile olsa, ikinizde dünya mutlusu olsanız, hiçbir erkek karısını, düzenini bırakıp çocuklu kadınla evlenmez. Yakalanırsaniz o adam gider karısının ayaklarına kapanır, olan size olur.
Konu sahibi yardım istemiş. Kınamak yerine yanlış yapmasını önlemek gerek.

Size veya eşinizle olan ilişkinize yorum yapmak istemiyorum. Mutsuz değersiz hissediyorsanız boşanın, yolunuza bakın. Komşum süslenip püslenip eşimin etrafında dolansa rezillik çıkar ama. Adam evlisiniz diye size o gözle bakmıyor sadece hoş sohbet ediyor olabilir, adam belki karaktersizdir bilemeyeceğim. Bir kadının belki yolunda giden bir evliliği varken insanların da huzurunu kaçırmayın, tek diyeceğim bu.

Kocanızla zorla bir çocuk daha yapın. Belki bu seferki işe yarar.
kreş yaşınızda ise kızınız, oğlunuz daha da küçük. Belli ki bu problemleriniz yeni de degil.
Niye zorla çocuk yaptınız? Evliliğinizi çocuklar için sürdürüyorum diye kendinizi kandırıp, rahatınızı bozmadan başkalarına yanlanın diye mi?

Telefonun ekranından içeriye giricem

Bide tilki diyor tobe yarabbi töbe bide kötü bir şey demeyin diyor

Bal gibi biliyor yaptığının ne derece kötü(başka kelime var da demeyim) olduğunu

T TheKnack Şu yaptığın yoruma bir bak. Hak vermemiş ama baya baya normallestirmissin.

Birde karar mercii kendinmiş gibi sorun yok normal şeyler herkeste olur filan diyorsun. Pessss

Beni alıntılama bir daha seni de gözardı ediyorum. Bu nedir yavv

Sirf cocuklarim icin yürütüyorum bu evliligi.
Ben de niye boşanmıyorsunuz diye soruyorum, bi daha okudum da bahanesiyle gelmiş.

Şu bahaneyi kullanmayın artık; öyle zorlamalı bir yük yüklüyorsunuz ki o çocuklara "Sizin için cefa çektim" diye, onların da ayarı bozuluyor sonra, boş bir cefa-feda algısıyla gebe bırakıyorsunuz ömürleri boyunca kendinize, kafalarını çorba ediyorsunuz.

Çocuklarınız anne-babanın birbirine girip sürekli dövüştüğü ortamı mı ister?
Bu bahane, çocuklara da salak muamelesi çekmek bir yerde.
Üstelik derdiniz çocuklarınız olmaktan da çıkmış bu süreçte, komşu bey olmuş alla alla bak sen.

Anlayabileceğinizi düşünsem daha yazacağım da; ihtimal veremedim pek, konunun gidişatından.

Son düzenleme:
Sakin ol bence hiç değmez. Bu konuyu takipteyim ve gelen cevaplardan insanların neleri normal gördüğünü izliyorum.
Az çok Bu tarz konular da tepkimi biliyorsunuz

Sakın olma çabasındayım bakalım ne olucak

Bide ne yapalım insanlık hali diyenler var ya neyse içinden 10 kadar sayıyorum

Gunces yemin ederim adam yeşil ışık yaksa eyleme geçirirler.

Bunlar normalse aldatma tam olarak nasil oluyor? Baskasinin kocasi icin kendine bakmaya basladigi icin kendini suclamasin tabi normal seyler bunlar degil mi? Nasilsa hepimiz sabah aksam milletin kocasi icin hayaller kuruyoruz. :) Allahim sen aklimi koru amin.

Bazı sebeplerden dolayı (çocuklar, ekonomik özgürlüğün olmayışı, olsa bile yalnız yaşama, hayata karşı tek kalacağım korkusu, konfor alanından çıkamama) boşanmak istememeyi anlayabilirim. Hayal hayal nereye kadar, dürtüleriniz sizi harekete geçirmeye zorluyor farkında mısınız? Eşiniz birçok şeyi hakediyor olabilir ama bunu değil. Kötü bir evliliğiniz var lakin konfor alanınızdan çıkamıyorsunuz, belli ki eşinizin size verdikleri de var. Hiç yoktan onlara saygınız olsun, o adamdan uzaklaşın. Düşünceleriniz için sizi yargılamıyorum, Allah bile düşüncelerden hesaba çekmezken benim haddime değil. Ama durumunuz endişe verici, siz niyetim yok diyorsunuz ama ayaklarınız gidiyor. O adamdan, onun bulunduğu ortamlardan uzaklaşmaya bakın.

Hayır evliliğiniz kötüyse neden bile isteye çocuk yapıyorsunuz birde, neden yani?

Böyle bencillik olur mu?

Simdi de onlar için bu evliliği sürdürüyorum lafının arkasına sığınıyorsunuz. Başkasına aklınızın kaymasını hak görüyorsunuz çünkü evliliğiniz kötü.

Bana konu sahibinin üzerine çok gidilmiş gibi geliyor. Tamam alkışlayalım demiyorum ama insanlar düşüncelerinden değil eylemlerinden sorumludur. Konu sahibi de yapmaması gerekenin farkında.
Eşi aynısını yapsa ne düşünürdünüz? Pozitif ayrımcılık yapılacak bir konu değil bu. Aldatmanın boyutu olmaz aldatma aldatmadır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…