-
- Konu Sahibi pistachio_27
Ya laf yetiştirmeye bile değmez. Birde hak veren var gel de kafayı yeme
Yaban alnından öpüyorumİffetsiz olmak için ne gerekiyor tam olarak merak ettim?
Komşunun eşinin her hareketinden anlam çıkarıp, onu hayal edince masum mu oluyorsunuz?
Evliliğiniz kötüyse boşanin bırakın başkasının kocasını, kibarlığıni da.
Sizi dönüp sizinle iki kelam etmesine anlam yüklerken sanıyor musunuz, gerçek bir adım görseniz "iffetli" davranabileceksiniz, oldu.
Ben hak veren kimse göremedimYa laf yetiştirmeye bile değmez. Birde hak veren var gel de kafayı yeme
Sakin ol bence hiç değmez. Bu konuyu takipteyim ve gelen cevaplardan insanların neleri normal gördüğünü izliyorum.Valla arkadaşım tutuyorum kendimi
Ne yapabilirim ?Ben hak veren kimse göremedim
Telefonun ekranından içeriye giricemYa bunlar bir de evliyiz diyor ya deliriyorum ya, sac bas yolacagim siniden. Her b...var cocugum icin katlaniyorum demiyorlar mi benim salterler atiyor. Cocugun da anasinin baska evli bir adami hayal etmesini ister eminim, hatta tek cocukluk hayali budur. Insan cocugundan utanir diyecegim ama malum cocuk icinmis :)
T TheKnack Şu yaptığın yoruma bir bak. Hak vermemiş ama baya baya normallestirmissin.Aslında bu birçok kişiye olur. Hiç olmayacak biriyle cinsel boyutta bir şeyler aklınıza gelebilir. Bu durumda bazısı paniğe kapılır, "Neler düşünüyorum, ne biçim insanım ben, edepsiz miyim?" Bazısı da, ki normal olan bu, "Yok canım daha neler," diye gülüp geçer. Normal şeyler bunlar kendinizi suçlamayın. Aldatma olmadıkça sorun yok. Biraz da duygusal boşluktan olmuş gibi. Evliliğinizle ilgili bazı ciddi kararlar verme zamanınız gelmiş gibi duruyor konudan bağımsız olarak.
Ben de niye boşanmıyorsunuz diye soruyorum, bi daha okudum da bahanesiyle gelmiş.Sirf cocuklarim icin yürütüyorum bu evliligi.
Az çok Bu tarz konular da tepkimi biliyorsunuzSakin ol bence hiç değmez. Bu konuyu takipteyim ve gelen cevaplardan insanların neleri normal gördüğünü izliyorum.
Gunces yemin ederim adam yeşil ışık yaksa eyleme geçirirler.Ya bunlar bir de evliyiz diyor ya deliriyorum ya, sac bas yolacagim siniden. Her b...var cocugum icin katlaniyorum demiyorlar mi benim salterler atiyor. Cocugun da anasinin baska evli bir adami hayal etmesini ister eminim, hatta tek cocukluk hayali budur. Insan cocugundan utanir diyecegim ama malum cocuk icinmis :)
Aslında bu birçok kişiye olur. Hiç olmayacak biriyle cinsel boyutta bir şeyler aklınıza gelebilir. Bu durumda bazısı paniğe kapılır, "Neler düşünüyorum, ne biçim insanım ben, edepsiz miyim?" Bazısı da, ki normal olan bu, "Yok canım daha neler," diye gülüp geçer. Normal şeyler bunlar kendinizi suçlamayın. Aldatma olmadıkça sorun yok. Biraz da duygusal boşluktan olmuş gibi. Evliliğinizle ilgili bazı ciddi kararlar verme zamanınız gelmiş gibi duruyor konudan bağımsız olarak.
Bazı sebeplerden dolayı (çocuklar, ekonomik özgürlüğün olmayışı, olsa bile yalnız yaşama, hayata karşı tek kalacağım korkusu, konfor alanından çıkamama) boşanmak istememeyi anlayabilirim. Hayal hayal nereye kadar, dürtüleriniz sizi harekete geçirmeye zorluyor farkında mısınız? Eşiniz birçok şeyi hakediyor olabilir ama bunu değil. Kötü bir evliliğiniz var lakin konfor alanınızdan çıkamıyorsunuz, belli ki eşinizin size verdikleri de var. Hiç yoktan onlara saygınız olsun, o adamdan uzaklaşın. Düşünceleriniz için sizi yargılamıyorum, Allah bile düşüncelerden hesaba çekmezken benim haddime değil. Ama durumunuz endişe verici, siz niyetim yok diyorsunuz ama ayaklarınız gidiyor. O adamdan, onun bulunduğu ortamlardan uzaklaşmaya bakın.Öncelikle lütfen cevap yazmadan önce kirici yorumlar yapmamanizi rica edecegim. Icinde bulundugum durum yeterince kötü.
Iffetsiz bir Kadin da degilim, Kafamdakileri gerceklestirme niyetinde degilim lakin onlari cikarip atamiyorumda kafamdan.
Mutsuz bir evliligin icindeyim. Sirf cocuklarim icin yürütüyorum bu evliligi. Aslinda evlilkten cok ev arkadasligi veya görev dagilimi diyebiliriz. En son nezaman iliskiye girdik hatirlamiyorum bile hatta zannedersem ogluma hamile kaldigimda. Oda benim zorlamalarimla cocuk isteyimden dolayi. Zamaninda duygusal ve cinsel olarak daha fazla ilgi görmeyi arzu ettigimi bircok kez söyledim ama hicbirsey degismedi.
Esim hep stressli ve elestiren bir tutuma sahip. Aramizda siddet icerikli hic hos olmayan seylerde yasandi. Ona karsi sevgimde kalmadi. Öyle ki simdi gelip dokunsa ben istemem artik. Ailemden uzakta yasiyorum bir iki dost edinsemde kendimi cok yalniz hissediyorum.
Bu icine düstügüm bosluk icerisinde gözüm git gide komsumuza kaydi. Sürekli onu hayal ediyorum, sirf onun icin yine kendime bakmaya basladim mesela. Onu görünce mutlu oluyorum gözlerimin ici gülüyor. Zannedersem Adamin kibarligina nazikligine centilmenligine bircok defa sahit oldugum icin. Adamda evli zaten olacagindan degil ama bir Hayal dünyasinin icinde buldum kendimi cikamiyorum.
Hayalle gercek birbirine karisiyor gibi bazen davranislarindan anlam cikarmaya calisiyorum. Onlar cocuksuz bir cift ve belliki Adam cocuklari cok seviyor. Kizimi krese birakirken iki cift laf ediyoruz, daha dogrusu kizimla konusuyor.
Mesela gecen esim balkondayken ben kizimla arabayi park ettik, oda ayni anda gelmis. Esime görüyorken hic konusmadi bizle, ileride durdu telefonuna bakti sonra bizimle konustu ve öyle devam gitti. Benim kafamda tilkiler yine dolasmaya basladi acaba odami ayni duygulari besliyor. Bilerekmi bekledi, o yüzdenmi esimin gördügü yerde konusmayi cesaret edemedi vesayri. Mantikli düsününce tabii kendime salak diyorum kendi kendine gelin güvey oluyorsun.
Dedigim gibi iffetsiz bir Kadin degilim, bu hayalleri gercege cevirme niyetindede degilim ama davranislarimda birtakimda degisiklik olmuyor degil ona karsi. Beni yargilamanizi degil anlamanizi dertlesmenizi istiyorum.
Sabir çek hiç değmiyor gerçekten alimin fikri zikri misali.Az çok Bu tarz konular da tepkimi biliyorsunuz
Sakın olma çabasındayım bakalım ne olucak
Bide ne yapalım insanlık hali diyenler var ya neyse içinden 10 kadar sayıyorum
Eşi aynısını yapsa ne düşünürdünüz? Pozitif ayrımcılık yapılacak bir konu değil bu. Aldatmanın boyutu olmaz aldatma aldatmadır.Bana konu sahibinin üzerine çok gidilmiş gibi geliyor. Tamam alkışlayalım demiyorum ama insanlar düşüncelerinden değil eylemlerinden sorumludur. Konu sahibi de yapmaması gerekenin farkında.