Kafamda gezen Tilkiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maden bu kadar mutsuzsunuz ve aklınıza kolayca başkaları girebiliyor peki neden BOŞANmıyorsunuz? Siz boşanmadıkça ve bu eylemlere devam ettikçe eşini aldatan birisi oluyorsunuz

Düşüncelerinize dikkat edin, davranışınız olurlar

Vucut dili diye birsey var,siz dikkat edin malesef erkekler cok kolay farkeder ilgiyi

Evliliğinizde saydığınız sebepler boşanma sebepleri. Sizin için ise evliliği sürdürerek komşu adamdan hoşlanmaya yol(!) olmuş ve sadece hayal demeyin, gözünüzle artık komşunuzu takip etmeniz de düşüncelerinizin harekete/davranışa geçtiği ilk adımlardır.

"Onun hissedeceği şekilde davranmıyorum" diyerek kendinizi de kandırmayın.
Bugün komşu adam, yarın bir başkası... Çünkü gönül oynamış bir kere.
Boşanmak seçeneği niçin yok bu yazıda?

Aslında bu birçok kişiye olur. Hiç olmayacak biriyle cinsel boyutta bir şeyler aklınıza gelebilir. Bu durumda bazısı paniğe kapılır, "Neler düşünüyorum, ne biçim insanım ben, edepsiz miyim?" Bazısı da, ki normal olan bu, "Yok canım daha neler," diye gülüp geçer. Normal şeyler bunlar kendinizi suçlamayın. Aldatma olmadıkça sorun yok. Biraz da duygusal boşluktan olmuş gibi. Evliliğinizle ilgili bazı ciddi kararlar verme zamanınız gelmiş gibi duruyor konudan bağımsız olarak.

Arkadaşlar düşünsenize adamın karısıyla samimi oluyor yarın öbür gün evlerine de girer çıkar bu.

Kafada neler dönüyor adam için süslenmeye başlamışmış bak sen bak hele. Başka neler geçiyor kafasından kim bilir ?

Aşırı hümanistliği bırakın kenara erkek olsa burda neler neler yazardık hepimiz biliyoruz.

İffetsiz olmak için ne gerekiyor tam olarak merak ettim?

Komşunun eşinin her hareketinden anlam çıkarıp, onu hayal edince masum mu oluyorsunuz?

Evliliğiniz kötüyse boşanin bırakın başkasının kocasını da, kibarlığıni da.
Sizi dönüp sizinle iki kelam etmesine anlam yüklerken sanıyor musunuz, gerçek bir adım görseniz "iffetli" davranabileceksiniz, oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…