Kafamda Deli Sorular!

Para falan alamazsınız bu adamdan..
Zararın neresinden dönsem kârdır demekten başka çareniz yok..

yok unutun o parayı bence gitmiş o :S kredi ne olacak bilmiyorum ama işiniz zor çıkarın gitsin bu adamı hayatınızdan. ben olsam yaşadığım yeri bile değiştirirdim gerekirse.

yalan ,borç,kumar,iş yeri parasının patlatılması(hırsızlık),kürtaj...holywood sentezi harika

Adam da suç yok bu kadar saf olmanızı anlamam mümkün değil aşktan gözüm kördü durumlarına da inanmam Allah akıl fikir versin 2 aydır görüşmüyorsun ne dememizi bekliyorsun evet çok pişman geri dönmü diyelim ? çıkart yüzüğü gönder ne var ne yoksa o paraların üstüne de bir bardak soğuk su iç geri ödenmeyecek çünkü asla...

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, ailesinin de ailemin de para olaylarından haberi var..Ailem şu anda borçları tahsil etmeye çalışıyor, çalıştığım yerdeki amirimin de haberi var olaylar olunca anlattım, destek oldu bana sağolsun, 28 yaşındayım yıllardır kendi ayakları üstünde duran bir insanım ve şimdiye kadar yeteri kadar insan tanıdım ama bunu tanıyamamışım. En büyük hata bende biliyorum, bu kadar inanmamalıydım! Resmen gözüm kararmış!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…