kafamda deli sorular

merhaba. haftaya bende İzmir'e gideceğim hem gelinlik hem kaftan bakmaya. Kaftan için Kemeraltı taraflarına gitmeyi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğin bir yer var mı?

Evet cnm iyice gez mutlaka bulursun valla hic bilmiyorum cnm ya ama ertesi gun kim ugrasir ki onu goturmeye tirstim valla :)
Sen götürmek zorunda değilsinki canım belli bir tarih koyulur ve o tarihte ailenden biri yada bir arkadaşın akıp götürür. Bu arada bir dükkanın sitesinde okudum kiralık fiyatının iki katını alıp getirince yarısını iade ediyorlarmış. Ben düğünden 2 gün sonra gelinliği götürdüm mesela. Kadın dedi ne acelesi var 1 hafta sonra getirirsin. Ertesi gün isteyeceklerini hiç sanmam sonuçta çok uzaktan gelip kiralayan da var. El işlemlerinden uzak durmanızda fayda var fiyat çok artıyor

sizi bilmem ama ben kaftanmış bindallıymış hiç sevmiyorum .Ne kendimde ne başkasında .O kadar normal kıyafetin içinde bana soytarı gibi geliyor gelin hanım .Otellerde kahveci güzelleri olur ya

merhaba. haftaya bende İzmir'e gideceğim hem gelinlik hem kaftan bakmaya. Kaftan için Kemeraltı taraflarına gitmeyi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğin bir yer var mı?

İsim olarak hiç bir fikrim yok izmir'i de hiç bilmem normalde ama gelinlik, damatlık, ayakkabı ve kaftan işini kemeraltındaki cami/şadırvan çevresindeki 3 dükkanda hallediverdim bir kaç saat içinde, genellikle modeller çok ama her dükkanda aynı, pazarlıkta farkediyor fiyat, bir de dışardaki mankenlerin üstündeki kaftan vs. çok uyduruk duruyor, esasları hep içerde, üst katlarda çekinmeden girin, başka modeller var mı? diye sorun, o zaman ortaya çıkıyor güzeller.

yorumları tam okumadım ama kendi kına kıyafetimi anlatayım size hatta resim bulursam isterseniz özelden gönderirim. ben de sıradan abiye ve bindallı sevmediğim için bordo ipek kadife kumaş aldım terzim bana kuyruklu bir tuvalet dikti alt kısmı balığımsı tek omuz normalde sevmem ama çok güzel bir tek omuz detayı vardı ve o tek omuzla simetriğinde göğüsten göbeğe kadar karşılıklı iki parça altın rengi sırma dikti. antika sayılacak altın telkari gerdanlığımla da tam modern-klasik bir kına tuvaleti oldu o sırmaları da el dikişiyle tutturdu ilerde söküp tek tuvalet olarak kullanabilmem için. valla aradan 4,5 sene geçti hâlâ söylerler :)

Evet Eminönü tarafında bir sürü mağaza var ben de dün buradan yazan bir arkadaş sayesinde araştırmaya başladım,aradım hatta detayları sordum.Pazarlığı ben de beceremem ama nişanlım yapar:)

Canım bende kına gecemde önce elbise giymiştim sonra içi elbiseli kaftanlardan giymiştim. sende nasıl istiyorsan öyle yap cnm içinde kalmasın

Evet canım kafama göre bir şey bulursam inşallah yapacağım,pek özendim:)

Aradım sordum bir hafta on gün süresi varmış canım
El işlemelerinde fiyat artıyor evet,kaftanı da onlar güzel gösteriyor ama adam 1200 deyince telefonu suratına kapatacaktım Balık ekmek yalan olmasın:)

sizi bilmem ama ben kaftanmış bindallıymış hiç sevmiyorum .Ne kendimde ne başkasında .O kadar normal kıyafetin içinde bana soytarı gibi geliyor gelin hanım .Otellerde kahveci güzelleri olur ya

Sevmemenizi anladım da soytarı,kahveci güzeli falan biraz ağır olmuş sanki:)

Canım özelden atabilirsen sevinirim merak ettim şimdi:)

Evet Eminönü tarafında bir sürü mağaza var ben de dün buradan yazan bir arkadaş sayesinde araştırmaya başladım,aradım hatta detayları sordum.Pazarlığı ben de beceremem ama nişanlım yapar:)

Yanında öyle biri olması güzel :) Bir de az buçuk bu işlerden anlamayacak biri olmasa bile dolaşamaktan gezmekten hiç sıkılmayacak biri olması çok önemli! Diğer şeyleri bulmama rağmen, nikah şekeri işinde o gün bocaladım, başka bir seferinde benim kafamda bir arkadaşla gidip nikah şekeri için bakırcı toptancısını bulduk, tanesine her yerde 5 lira denen şeyi, 60 kuruşa aldık, gezmek ve her satıcının lafına inanmamak şart

bence özel olmalı, hayatta bi defa yaşanan şeyler bunlar, fikir olsun diye bi iki resim eklemek istedim ama maalesef ekleyemedim

Pazarlıkta sorun yok da nişanlım 1 saat sonra hadi ne zaman dönüyoruz demeye başlar
Nikah şekerini de eminönünden bakayım hazır gitmişken,komple halledip geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…