bu adamın niyeti ne?kafamda deli sorular...

Bence sizi arkadasi olarak goruyor. Illah karsi cins diye bir seyler olacak diye bir sey yok.

Bana hiç, sizinle özel olarak ilgileniyormuş gibi gelmedi
Arkadaş kafasında sanırım, ayrıca ortada kullanılacak bir durum yok. Babanızın hayrına değil, para karşılığında yapmışsınız işinizi
Biraz daha bekleyin, gözlemleyin daha iyi anlarsınız

Bence sizi arkadasi olarak goruyor. Illah karsi cins diye bir seyler olacak diye bir sey yok.

Bana hiç, sizinle özel olarak ilgileniyormuş gibi gelmedi
Arkadaş kafasında sanırım, ayrıca ortada kullanılacak bir durum yok. Babanızın hayrına değil, para karşılığında yapmışsınız işinizi
Biraz daha bekleyin, gözlemleyin daha iyi anlarsınız

Valla ben de sadece arkadaş olarak gördüğünden şüpheleniyorum haklı olabilirsiniz

Hergün konuşup mesaj atan kişinin hele ki yeni tanıştığınız biriyse arkadaşça düşündüğünü sanmıyorum.

Sadece biraz korkak gördüm. Ya sizden cesaret bulamıyor ya da ilişkiye başlamaya hevesi yok bilemedim.

Bana da sadece arkadaş olmak istermiş gibi geldi yani olamaz mı ki iyi anlaşan iki insanın sadece sevgili olmaları gerekmez bence yazdiginiza göre ben hiç adamın ilgisi olduğuna dair bı enerji almadım

Hergün konuşup mesaj atan kişinin hele ki yeni tanıştığınız biriyse arkadaşça düşündüğünü sanmıyorum.

Sadece biraz korkak gördüm. Ya sizden cesaret bulamıyor ya da ilişkiye başlamaya hevesi yok bilemedim.
Korkak biri olduğunu düşünmüyorum kesinlikle.hevesi olmayabilir

Bana da sadece arkadaş olmak istermiş gibi geldi yani olamaz mı ki iyi anlaşan iki insanın sadece sevgili olmaları gerekmez bence yazdiginiza göre ben hiç adamın ilgisi olduğuna dair bı enerji almadım
tabi ki öyle ama 28 yaşındaki insanların durduk yere arkadaşlığa ihtiyacı da Olmaz, herkesin çevresi var zaten.ama gerçekten de ilgisi olmayabilir çoğu zaman ben de öyle düşünüyorum

tabi ki öyle ama 28 yaşındaki insanların durduk yere arkadaşlığa ihtiyacı da Olmaz, herkesin çevresi var zaten.ama gerçekten de ilgisi olmayabilir çoğu zaman ben de öyle düşünüyorum
Bilmem diyalogta olan sizsiniz sonuçta enerjiyi hissedersiniz varsa bı ilgisi eninde sonunda belli eder zaten

Adamın düşüncelerini okuyamıyoruz henüz . Sen anlamadıysan o kadar görüşmüşsün biz nasıl anlayalım anlamadım ki ...

Hiçbir şey olmaz bundan,adam senden gerçekten hoşlansaydı,hatta aşık olsaydı,koşardı..şu hayatta öğrendiğim şeylerden biri bu..haa sizinle de arada konuşuyor,işi düştükçe,yada canı sıkıldıkça,hatta boşluğa düştükçe..hepsi bu.

Hiçbir şey olmaz bundan,adam senden gerçekten hoşlansaydı,hatta aşık olsaydı,koşardı..şu hayatta öğrendiğim şeylerden biri bu..haa sizinle de arada konuşuyor,işi düştükçe,yada canı sıkıldıkça,hatta boşluğa düştükçe..hepsi bu.

Yaniii birkac kez gordugu kadina mecnun olmak bence cok abartili. Insan dogru duzgun tanimadigi birinin pesinden niye kossun ki?

Son düzenleme:
Beş para etmez ,normal de çöp olabilecek insanlara o kadar anlam yükleyip,o kadar değer veriyorsunuz ki,taa buralara konu açıyorsunuz demek tatlım:)
Öyledir belki.ben de henüz çok tanımıyorum.çok büyük anlamlar yüklemedim ki zaten.buraya konu açmamın sebebi de fikir almak.belirsiz olan şey insanın düşmanıdır daima.

X