- 29 Temmuz 2011
- 7.130
- 5.599
- Konu Sahibi sonsuzunsihri
Eminönü nde inanılmaz güzel bindallılar var. Çok modern lerde yapılıyor artık günümüze uyarlanarak tuvalet şeklinde. Şık bir tuvalette gidebilirsiniz kırmızı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Icine sinen bisey bulursun insallah canim.
Eminönü nde inanılmaz güzel bindallılar var. Çok modern lerde yapılıyor artık günümüze uyarlanarak tuvalet şeklinde. Şık bir tuvalette gidebilirsiniz kırmızı
Yok canım. Ama google a . Bindallı eminönü fiyat yaz satılan dükkanların web sitelerinden hem fiyat araştırır hemde telefon ve adreslerine ulaşırsın. Sadece online satış yapanları dikkate alma tabi. Fiyatla ilgili de şunu söyleyim oğluma sünnet kıyafeti baktım heryerde 400 500 olan kıyafeti orada 200 250 ye buldum. Emin önünde şöyle bir durum var her sokak cadde bir ürün için dükkanlarla dolu neredeyse. Yani biri sünnet biri şeker biri davetiye vs vs. Bir gününüzü ayırıp vereceğiniz kira parası ile hem kına kıyafeti hem kına malzemelerini alacağınıza da eminim. Benim sünnette öyle oldu çünkü. Ayrıca yeğenimin düğünü için duak ve çiçek taç baktım. Yani etrafta en kötüsü bile toplamda 500 ü bulurken ben duakı 40 çiçeği 25 tacı be tokalarını 15 e aldım ve herkes çok pahalıya aldığımı sandı okadar güzeldi yani.Buna sevindim işte
Evet ben de modern olsun istiyorum.
Kiralayacağım ama fiyatlar nasıl bir fikriniz var mı?
Yok canım. Ama google a . Bindallı eminönü fiyat yaz satılan dükkanların web sitelerinden hem fiyat araştırır hemde telefon ve adreslerine ulaşırsın. Sadece online satış yapanları dikkate alma tabi. Fiyatla ilgili de şunu söyleyim oğluma sünnet kıyafeti baktım heryerde 400 500 olan kıyafeti orada 200 250 ye buldum. Emin önünde şöyle bir durum var her sokak cadde bir ürün için dükkanlarla dolu neredeyse. Yani biri sünnet biri şeker biri davetiye vs vs. Bir gününüzü ayırıp vereceğiniz kira parası ile hem kına kıyafeti hem kına malzemelerini alacağınıza da eminim. Benim sünnette öyle oldu çünkü. Ayrıca yeğenimin düğünü için duak ve çiçek taç baktım. Yani etrafta en kötüsü bile toplamda 500 ü bulurken ben duakı 40 çiçeği 25 tacı be tokalarını 15 e aldım ve herkes çok pahalıya aldığımı sandı okadar güzeldi yani.
Ben şimdi dayanamayıp baktım özellikle görseller de arama yapın. Ay resmen Hürrem kıyafetleri falan var aynı ihtişamlı kıyafetler. Bende elbise gitmiştim bence çok özenilmesi gereken bir gece. Içinde kaldı benim giyemedimHemen google'dan bakıyorum.Online satıştan ben de çekiniyorum fotoğraflara güvenemem denemek dokunmak gerek.Siz de çok iyi almışsınız dolaşıp bakmak lazım zaten orada alışveriş yapmak gezmek ayrı bir keyif,dediğiniz gibi bir günümü ayırıp hallederim inşallah hem de ekonomik olur.
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim.
Ben şimdi dayanamayıp baktım özellikle görseller de arama yapın. Ay resmen Hürrem kıyafetleri falan var aynı ihtişamlı kıyafetler. Bende elbise gitmiştim bence çok özenilmesi gereken bir gece. Içinde kaldı benim giyemedim
Evet ben de bakıyorum çok sağolun:)
Jkaftans diye bir yer var oraya bakıyorum şimdi:)
Acaba bu kiralama sırasında düğünün ertesi günü götürmek mi lazım,nasıl geri verilir ki
Ben hem elbise hem bindalli giydim he bana kalsa ben bindalli giymezdim ama esimin tarafi istedi ben de kirmadim sonucta kendi sectigim elbisemi de giydim oldu bitti sen de oyle yapip hem icindekini hem de ablani kirmamis olursun ama tabi ki en son karar senin sonradan pisman olma icinde kalip da.
eminonunde baya bi gez istanbuldaysan cunku hanlarda filan da oluyo en uygun fiyat ordadir, gelinlikciler cok pahali ve az çeşit oluyo.
Ben satin almıştım gelinligi de bindalliyi da bilmiyorum cnm ama dugunden 1 hafta sonra filan goturebilirsin bence...
Işte kiralama olurmu onu bilemiyorum ama normal bir gelinlikçide kiralama parasına satın alacağınız kanaatindeyim. Siz önce bir gelinlikçide kiralık fiyatını öğrenin sonra emin önüne gidip oradaki fiyatlara bakın. Ama şuna dikkat edin gelinlikçide baktığınızın işçiliği emin önğnde satın almak istediğinizden az ise tabiki eminönü ndeki pahalı gelir. Bindallı kiralama nekadar farkediyor bilmem ama mesela koca gelinliğin satın alma ile kiralama arası farkı 100 200 tl arası idi ben evlenirken 7 yıl önce.Evet ben de bakıyorum çok sağolun:)
Jkaftans diye bir yer var oraya bakıyorum şimdi:)
Acaba bu kiralama sırasında düğünün ertesi günü götürmek mi lazım,nasıl geri verilir ki
Işte kiralama olurmu onu bilemiyorum ama normal bir gelinlikçide kiralama parasına satın alacağınız kanaatindeyim. Siz önce bir gelinlikçide kiralık fiyatını öğrenin sonra emin önüne gidip oradaki fiyatlara bakın. Ama şuna dikkat edin gelinlikçide baktığınızın işçiliği emin önğnde satın almak istediğinizden az ise tabiki eminönü ndeki pahalı gelir. Bindallı kiralama nekadar farkediyor bilmem ama mesela koca gelinliğin satın alma ile kiralama arası farkı 100 200 tl arası idi ben evlenirken 7 yıl önce.
Olmadı güzelce hava alır benim içinde bir balık ekmek turşu yer gelirsin :)
Bir kac kişide hint kiyafeti gormuştum kinasinda giyen fikir olur belki size
Elbise ve bindallı birarada güzel olur canım ne güzel yapmışsın.Belki ben de denerim sonuçta değişiklik olur. Eminönünü bayağı bi dolaşıcam görünüşe bakılırsa:)
1 hafta sonraysa iyi,bi yerde ertesi gün yazıyordu sabah kalkıp onunla mı uğraşıcam diye korktum:)
Evet cnm iyice gez mutlaka bulursun valla hic bilmiyorum cnm ya ama ertesi gun kim ugrasir ki onu goturmeye tirstim valla :)
Hahah sabah evi basiyomus adam aynen cnm sor iyice.
hem guzel hem yorucu bi surectesin her detayi dusunuyosundur simdi sen ay o gunlere geri döndüm valla allah kolaylik ve sonunda mutluluk versin
Evet birkaç yere bakmadan almam hemen,sen nereden aldın İstanbulda mısın?
Ben kiralamak istiyorum da