kafamda deli sorular

Evet canım içimde kalsın istemiyorum.İstanbulda yaşıyorum inşallah bulurum
İstanbul'da yaşıyosan zten rahat rahat bulursun. Netten kiralık olanları araştır ve mağaza ile irtibata geç. İnşallah herşey hakkında hayırlı ne ise o şekilde olur. Şimdiden mutluluklar dilerim

Bence elbise giymeyin. Hem hayatta bir kere olan şeyler bunlar. Ben bindallıya bayılıyorum mesela. 1.resimde çok güzelmiş bu arada. Ama fiyatlar ne öyle?

Bence elbise giymeyin. Hem hayatta bir kere olan şeyler bunlar. Ben bindallıya bayılıyorum mesela. 1.resimde çok güzelmiş bu arada. Ama fiyatlar ne öyle?

Sayfada 200-300e çok güzel kaftanlar bindallılar vardı,bir tanesini beğendim.Tamam budur ne iyiymiş dedim meğer beğendiğim 600müş
Onca şey arasından bunu bulmuşum
1. resimdeki de Fatmagül bindallısı

Fatmagül mü Ayşegül mü bilemem ama çok uçuk fiyatlar.Ama senden kıymetli değil. Durumun varsa al giy.

Benim nişanlığım kabarık abiye gibiydi özel dikimdi o yüzden kına gecemde bindallı giydim herkes çok beğenmişti.Hatta eşimin kuzenlerinede görümcemin aracılığıyla laf gönderdim kimse bindallı giymesin diye :)

Canım bak burada çok güzel uygun fiyatlı ürünler var :)
http://www.alatesettur.com/bindalli-modelleri-ve-fiyatlari

tatlım ben de kaftan giydim kına gecemde. hiç pişman olmadım. sana da öneririm.çok yakışıyor her genç kıza. rahatça oynuyorsun o gecenin ruhuna da uygun. ben bursa kapalı çarşıdan 80tlye satın almıştım. bence de normal elbise alma. ama kesin kırmızı giy. kırmızı etekleri kabarık nişanlık tarzı birşey de olabilir mesela

Gelin olacak sensin içinden geleni yap, sonra uhde olarak kalmasın... Ama kaftan olayını bende sevmiyorum. Bindallıyıda sevmiyorum...

Teşekkür ederim öyle yapıcam ben de,bu kaftanlar çok hoşuma gidiyor bakalım bulurum inşallah

iyi yapmışsın canım düşüncesiz davrananlar var,bindallı geline özeldir neden böyle bi çabaya giriyorlar
anlamıyorum

Canım bak burada çok güzel uygun fiyatlı ürünler var :)
http://www.alatesettur.com/bindalli-modelleri-ve-fiyatlari

Çok güzeller ama pahalıymış biraz

Çok özeniyorum ben de,farklı bi hava oluyor dediğin gibi gecenin ruhuna uygun canım.Mutlaka kırmızı giyicem zaten

Benzerini geçen sene 300'e aldım, araştırın biraz daha dolaşın bence. Üstündeki nakışlar gerçek işleme falan değildir sonuçta, o kadar etmez.

Evet birkaç yere bakmadan almam hemen,sen nereden aldın İstanbulda mısın?
Ben kiralamak istiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…