- 13 Aralık 2022
- 7.753
- 7.380
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
hamile kalmayı kolaylaştırabilecek en entikili yöntem ne sizce ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tüp bebek tedavisi görüyorum. Şu an için yok. Opu sürecindeyim. Burada tüp bebek tedavisi gören arkadaşlara sorun size A dan z ye her şeyi anlatırlar doktorlara artık biz sorular soruyoruz.Sizin bebiş oldumu peki
Rica ederim ben de bu yoldan geçtiğim için kaygını, stresini, üzüntünü anlayabiliyorum. Beni de bu yollardan geçmiş kadınlar anlıyor diye hissederdim.Yardımın için çok teşekkür ederim cidden
Eşim için daha doktora gitmeyi düşünmedik açıkcası erken diye yada gitmelimişim al işte yine bir soru işareti kafamda
Ama dediğiniz gibi yapıcam türkiyeye geldiğimde kısmetse koşa doktora gidip tüm testlerimi isticemRica ederim ben de bu yoldan geçtiğim için kaygını, stresini, üzüntünü anlayabiliyorum. Beni de bu yollardan geçmiş kadınlar anlıyor diye hissederdim.
Avokadonun nasıl bir etkisi var acaba ?Bence esiniz de bı muane olsun onda da bı problem yoksa biraz daha sabırla bekleyebilirsiniz yok çok bekledik diosanz da yavaş yavaş tedavilere başlanabilir.
Doğal olarak da avokadoyu tavsiye ederim günde yarım avokado ben etkisi olduğuna inanıyorum ya
Yaşınız kaç acaba birde ne kadar süreden sonra doktora gitmeye karar verdinizRica ederim ben de bu yoldan geçtiğim için kaygını, stresini, üzüntünü anlayabiliyorum. Beni de bu yollardan geçmiş kadınlar anlıyor diye hissederdim.
Dilerim istediğinize en kısa yoldan, hayırlısıyla kavuşursunuzAma dediğiniz gibi yapıcam türkiyeye geldiğimde kısmetse koşa doktora gidip tüm testlerimi isticem
Tüm isteyen herkese Allah nasip eder inşallah tez zamanda sizde alırsınız güzel haber inşallahDilerim istediğinize en kısa yoldan, hayırlısıyla kavuşursunuz
Ben 38 yaşında evlendim. 2-3 ay deneyince boşa kürek çekmeyelim dedim doktora gittik.Yaşınız kaç acaba birde ne kadar süreden sonra doktora gitmeye karar verdiniz
Anlıyorum mantıklı olanı yapmışsınız en doğru karar bu olsa gerekBen 38 yaşında evlendim. 2-3 ay deneyince boşa kürek çekmeyelim dedim doktora gittik.
Bütün testlerimiz yapıldı. Eşimde sadece ileri hareket biraz düşük çıktı. Ama denemeye devam edin doğal yolla çocuğunuz olur dediler. Birkaç ay daha deneyince ben artık tüp bebeğe
Umarım gerek kalmaz böyle birşeye ama kaldı diyelim mesela böyle bir tedavı için ne kadar süre gerekiyoBen 38 yaşında evlendim. 2-3 ay deneyince boşa kürek çekmeyelim dedim doktora gittik.
Bütün testlerimiz yapıldı. Eşimde sadece ileri hareket biraz düşük çıktı. Ama denemeye devam edin doğal yolla çocuğunuz olur dediler. Birkaç ay daha deneyince artık tüp bebeğe başladık. 39 yaşında başladım 8 aydır tedavideyim. 40 oldum. Tüp bebek hem yıpratıcı, hem zorlu bir süreç. Dilerim gerek kalmaz sizin
Çok teşekkür ederim Amin inşallah Rabbim dileyen, emek veren herkese versinTüm isteyen herkese Allah nasip eder inşallah tez zamanda sizde alırsınız güzel haber inşallah
Rahîme faydası çok var. Bebeğin tutunmasına da yardımcı olur. Burda çok kişi den okudum bunu bende hamile kaldığım ay düzenli tüketmistmAvokadonun nasıl bir etkisi var acaba ?
Mutlaka onuda denerim çok teşekkürlerRahîme faydası çok var. Bebeğin tutunmasına da yardımcı olur. Burda çok kişi den okudum bunu bende hamile kaldığım ay düzenli tüketmistm
Evet. doktor benim ısrarıma dayanamadı. Sen de haklısın yaşın var dedi ve beni tüp bebeğe yönlendirdi. Tüp bebek doktoru tüp bebek yapmak istemedi Hocam yıprandım ben dedim. Haklısın, vakit kaybetmek istemiyorsun başlayalım dedi. Böylece başladık.Anlıyorum mantıklı olanı yapmışsınız en doğru karar bu olsa gerek
Doktoru bile kararından değiştirmişsin maşallahEvet. doktor benim ısrarıma dayanamadı. Sen de haklısın yaşın var dedi ve beni tüp bebeğe yönlendirdi. Tüp bebek doktoru tüp bebek yapmak istemedi Hocam yıprandım ben dedim. Haklısın, vakit kaybetmek istemiyorsun başlayalım dedi. Böylece başladık.
Çifte göre değişiyor. 1 ayda tedavisi biten de var. 1 yıl da 5 yıl da. Çiftlerin durumlarına, tedavi süreçlerine göre değişir.Umarım gerek kalmaz böyle birşeye ama kaldı diyelim mesela böyle bir tedavı için ne kadar süre gerekiyo
Yani şöyle sorayım benim eşimin 3 hafta izni oluyor bu süreç bizim için yeterlimiÇifte göre değişiyor. 1 ayda tedavisi biten de var. 1 yıl da 5 yıl da. Çiftlerin durumlarına, tedavi süreçlerine göre değişir.
Evet. Yaşımdan dolayı bekletmek istemedilerDoktoru bile kararından değiştirmişsin maşallah
Normal muayene, sperm testi ve rahim filmi gibi şeyler için mi?Yani şöyle sorayım benim eşimin 3 hafta izni oluyor bu süreç bizim için yeterlimi