- 13 Aralık 2022
- 7.753
- 7.380
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
hamile kalmayı kolaylaştırabilecek en entikili yöntem ne sizce ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onuda denedim canımDenemediyseniz Ovulasyon testleri bence
Acaba denemedim bir şey varmı die merak ediyorum artıkDenemediyseniz Ovulasyon testleri bence
Yaşınız gençse stres yapmayın. Stres etkiliyor. Ovulasyon testleri ile ovulasyon günlerini değerlendirip, yumurta kalitesini artırıcı vitaminler alabilirsiniz.hamile kalmayı kolaylaştırabilecek en entikili yöntem ne sizce ?
Yumurta kalitesi için bir şey yapıyor musunuz? Eşinizin sperm değerleri nasıl?Onuda denedim canım
Yumurtlama görüyormuydunuz peki ilk aylarda olmaması da normal diye biliyorum başka bir rahatsızlığınız yoksa tabiOnuda denedim canım
27 yaşındayım nasıl vitaminler olabilirYaşınız gençse stres yapmayın. Stres etkiliyor. Ovulasyon testleri ile ovulasyon günlerini değerlendirip, yumurta kalitesini artırıcı vitaminler alabilirsiniz.
Başka bir rahatsızlığım yok bildiğim kadarıylaYumurtlama görüyormuydunuz peki ilk aylarda olmaması da normal diye biliyorum başka bir rahatsızlığınız yoksa tabi
Yani türkiyeye gittim de doktor klomen diye bir ilaç vermişti bana onu kullanmıştım onun dışında bir şey kullanmıyorum şuanYumurta kalitesi için bir şey yapıyor musunuz? Eşinizin sperm değerleri nasıl?
Eşim için daha doktora gitmeyi düşünmedik açıkcası erken diye yada gitmelimişim al işte yine bir soru işareti kafamdaYumurta kalitesi için bir şey yapıyor musunuz? Eşinizin sperm değerleri nasıl?
Yaşınız genç. Bu büyük bir avantaj. Kadın doğum doktoru hormon testleri, Folikül sayımı ve muayene yaptı mı? Eşinizin sperm değerlerine bakıldı mı? Bunlar gerçekten önemli. Tabi ki veren Allah ama bir sorun varsa yıpranmadan düzeltmek açısından önemli bence.27 yaşındayım nasıl vitaminler olabilir
Yaşınız genç. Bu büyük bir avantaj. Kadın doğum doktoru hormon testleri, Folikül sayımı ve muayene yaptı mı? Eşinizin sperm değerlerine bakıldı mı? Bunlar gerçekten önemli. Tabi ki veren Allah ama bir sorun varsa yıpranmadan düzeltmek açısından önemli bence.
Alpha lipoik asit, resveratrol, qenzim q10, glutatyon, omega 3 gibi destekler alabilirsiniz yumurta kalitesi için.
Bana hiç bir test uygulamadı doktor sadece ulturasonla baktı olasan birde özel hastaneye gittim sözde dediklerinizin hiç birini yapmadılarYaşınız genç. Bu büyük bir avantaj. Kadın doğum doktoru hormon testleri, Folikül sayımı ve muayene yaptı mı? Eşinizin sperm değerlerine bakıldı mı? Bunlar gerçekten önemli. Tabi ki veren Allah ama bir sorun varsa yıpranmadan düzeltmek açısından önemli bence.
Alpha lipoik asit, resveratrol, qenzim q10, glutatyon, omega 3 gibi destekler alabilirsiniz yumurta kalitesi için.
Ben ilk başta gitmiştim. Kadın doğum doktoru beni muayene etti, tahliller istedi. Eşiniz de ürolojiye görünsün dedi. Bu yol 2 kişilik.Eşim için daha doktora gitmeyi düşünmedik açıkcası erken diye yada gitmelimişim al işte yine bir soru işareti kafamda
Ben daha hiç bir doktor sürecinden geçmemişken psikolojim çok kötü durumda olmuyo diyeBen ilk başta gitmiştim. Kadın doğum doktoru beni muayene etti, tahliller istedi. Eşiniz de ürolojiye görünsün dedi. Bu yol 2 kişilik.
1 yıldır deniyorsunuz ve olmadıysa kapsamlı bir muayene şart gibi görünüyor. Süreç uzadıkça insan yıpranıyor çünkü.
Hormon testleri yaptırabilirsiniz. Bir D vitamini bile yumurta kalitesinde etkili olabiliyor. Belki rahim filmi isteyebilirler. Gerçekten ilgili, yönlendiren bir doktora denk gelmek zor.Bana hiç bir test uygulamadı doktor sadece ulturasonla baktı olasan birde özel hastaneye gittim sözde dediklerinizin hiç birini yapmadılar
Yardımın için çok teşekkür ederim ciddenHormon testleri yaptırabilirsiniz. Bir D vitamini bile yumurta kalitesinde etkili olabiliyor. Belki rahim filmi isteyebilirler. Gerçekten ilgili, yönlendiren bir doktora denk gelmek zor.
Peki sizin benim oldumuHormon testleri yaptırabilirsiniz. Bir D vitamini bile yumurta kalitesinde etkili olabiliyor. Belki rahim filmi isteyebilirler. Gerçekten ilgili, yönlendiren bir doktora denk gelmek zor.
Sizin bebiş oldumu pekiPeki sizin benim oldumu
O yüzden aslında kapsamlı muayene olursanız daha iyi diye düşündüm. Çünkü ben de bu yollardan geçtim. Kabus gibi oluyor. Süre uzadıkça stres, kaygı seviyesi artıyor. Ama sorun varsa ve siz o sorunu bilirseniz ona göre hareket edersiniz. İşiniz kolaylaşır.Ben daha hiç bir doktor sürecinden geçmemişken psikolojim çok kötü durumda olmuyo diye