• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamda binbir dert

Tanriningolgesi

Eski dostum tankla gelmiş.
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2016
1.734
2.968
48
1 senedir hayatimda biri var ve beni cok mutlu ediyor onun icin fedakarliklar ettim oda benim icin her firsatta onu adam ettigimi soyleyen bir insan ve bulunmasi zor bir insan kirpiklerimi kalbime saplayan adam diyebilirim disarda olsa ne yaptigini hayta bir kiza bakinca.pismanligini hemen dile getirir hic gizlisi saklisi yoktur herseyi aninda anlatir bir ruyada gibiyim ama bu ruyayi kabusa ceviren bir aile ve eski anilara sahibim . Demek istedigim ve gorusunuzu almak istedigim konu su sevgilimle cok mutluyum ama bazi zamanlar su yastiga kafami koydugumda ya da dort duvarda sessizlikte iken eski sevgilim aklima geliyor ben ayrildim ben bitirdim bunaltti soguttu ama neden bu cile sevmiyorum ozlem de duymuyorum sadece bi ic sizintisi olusuyor ses olmadan uyuyamiyorum surekli leptop acik ve sirf dusuncelerimden oturu gec kalkiyorum duzenim bozuldu. Uyku ilaci kullandim sinir ilacida ama nafile.

Insan kendi dusuncesini ve icini yalniz kendi bilir.
Eski sevgiline dair bir sey hissetmedigine eminsen bu boyledir. Hangimizin aklina gelmiyor? Ic buruklugu sadece ozlemden olusmaz. Zaman gectikce insan daha kapsamli dusunur her seyi. Emeklerine, veyahut baska olan seylere burkulmussundur. Hangimizin keskesi yok?

Insan kendi dusuncesini ve icini yalniz kendi bilir.
Eski sevgiline dair bir sey hissetmedigine eminsen bu boyledir. Hangimizin aklina gelmiyor? Ic buruklugu sadece ozlemden olusmaz. Zaman gectikce insan daha kapsamli dusunur her seyi. Emeklerine, veyahut baska olan seylere burkulmussundur. Hangimizin keskesi yok?
Emeklerime belki emeklerimize yaniyorum mesafedendi her yil mutlaka 1 hafta olsada gelirdi ama cok kotu seyler yasatti sanirim bunlardan oturu geliyor aklima uyutmuyor...

Emeklerime belki emeklerimize yaniyorum mesafedendi her yil mutlaka 1 hafta olsada gelirdi ama cok kotu seyler yasatti sanirim bunlardan oturu geliyor aklima uyutmuyor...

Seni anladigima emin ol, hatta ben de eminim ki senden daha acisini yasadigima. Ama burda aci yaristirmiyoruz.
Diyecegim su ki; sevdigine sikica saril. Sevgilini gercekten seviyorsan ve seviyorsa onunla yuru yoluna. Gecmisinden kalan sevgi olmasa da, yaralarin vardir. Bu yaralarini kapatamazsan karsindakini sen yaralarsin bu kez. Mutlulugunu yasa .

Her gun kendime bunu hatirlatiyorum yaralarini sar evet tabiki aci yaristirmiyoruz ama kendimce su kisacim omruma fazla ve cok aci sey sigdirdim herkesin yarasini sariyorumda bir kendimde yapamiyorum ama bunlara ragmen guclu duruyorum ve delicesine seviyorum guzel sozlerin icin tesekkurler kalbi guzel insan ^^

Şuan sevgiliniz var ama aklınız eski sevgilinizde mi anlayamadım tam. Saat baya geç bu saate anca bu kadar :deli:

Şuan sevgiliniz var ama aklınız eski sevgilinizde mi anlayamadım tam. Saat baya geç bu saate anca bu kadar :deli:
Sorun degil acikliyayim .eski sevgilimi ozlemiyr sevmiyorum sadece bazi geceler sessizlikte aklima geliyor ve icim de bir sizi oluyor . Herkeste olabilen bir sey ama artik beni fazlasiyla bunaltti

Ayrıldıktan sonra çok mu çabuk bu sevgilinle beraber oldun acaba :110: Ne yazık ki yasını üzüntünü yaşamak için kendine zaman vermeyince böyle olabiliyor. Herkes için bu zaman farklıdır, belki de sen hazır olmadan başladın bu ilişkine.

Bence eski sevgiline - tabi ki asla göndermeyeceğin - bir mektup yaz oturup. Okuyacakmış gibi düşünerek her şeyi içinden geldiği gibi yaz, yüzleşmeni mektupla yaşa. Ama bunu kağıt kalemle, hissederek yaz, bilgisayarda falan değil. Sanki ona anlatır gibi neden ayrıldığını, onunla neden yapamadığını, birbirinize neden uygun olmadığınızı yaz. Sonra mektubu emekleri için teşekkür edip, mutluluk dilekleriyle bitir ve sonsuza dek onunla vedalaştığını, onu özgür bıraktığını, onun da seni özgür bırakmasını istediğini ekle. Bitirdikten sonra bir defa oku, sanki göndermişsin hissiyle, onunla tekrar vedalaş içinden ve o bu yazdıklarını okumuş gibi düşünerek yırt at mektubu. Yırtman, asla göndermemen ya da kendine saklamaman, mektupla vedalaşman çok önemli. (Ayrıca delil bırakmayacak kadar iyi yırt da ailen bulup okumasın :KK66: )

Nerede okumuştum hatırlamıyorum ama bu vakitsiz vefaatlarda ya da bu türden ayrılıklarda önerilen bir yöntemdi, umarım sana da işe yarar:KK66: O yapamadığın yüzleşmeyi bu şekilde yapıp canı gönülden vedalaşınca kafanın da rahatlayacağını umuyorum.

Sorun degil acikliyayim .eski sevgilimi ozlemiyr sevmiyorum sadece bazi geceler sessizlikte aklima geliyor ve icim de bir sizi oluyor . Herkeste olabilen bir sey ama artik beni fazlasiyla bunaltti
Bu sizin eliniz de düşünmemeye çalışın , ya da kendinize itiraf edemiyor olabilir misiniz? Aklınız hala onda olabilir mi?

Ayrıldıktan sonra çok mu çabuk bu sevgilinle beraber oldun acaba :110: Ne yazık ki yasını üzüntünü yaşamak için kendine zaman vermeyince böyle olabiliyor. Herkes için bu zaman farklıdır, belki de sen hazır olmadan başladın bu ilişkine.

Bence eski sevgiline - tabi ki asla göndermeyeceğin - bir mektup yaz oturup. Okuyacakmış gibi düşünerek her şeyi içinden geldiği gibi yaz, yüzleşmeni mektupla yaşa. Ama bunu kağıt kalemle, hissederek yaz, bilgisayarda falan değil. Sanki ona anlatır gibi neden ayrıldığını, onunla neden yapamadığını, birbirinize neden uygun olmadığınızı yaz. Sonra mektubu emekleri için teşekkür edip, mutluluk dilekleriyle bitir ve sonsuza dek onunla vedalaştığını, onu özgür bıraktığını, onun da seni özgür bırakmasını istediğini ekle. Bitirdikten sonra bir defa oku, sanki göndermişsin hissiyle, onunla tekrar vedalaş içinden ve o bu yazdıklarını okumuş gibi düşünerek yırt at mektubu. (Aman delil bırakmayacak kadar iyi yırt da ailen bulup okumasın :KK66: )

Nerede okumuştum hatırlamıyorum ama bu vakitsiz vefaatların ya da bu türden ayrılıklarda önerilen bir yöntemdi, umarım sana da işe yarar:KK66: O yapamadığın yüzleşmeyi bu şekilde yapıp canı gönülden vedalaşınca kafanın da rahatlayacağını umuyorum.
Ben hep yazdim yazmaya asik bir insanim icimi dokmeye bayilirim ama yazmak bile yazmayi seven bir insan icin cozum olmadi aslinda ayrilip hemen yeni iliskiye baslamadim 5 ay gecti kendimle kaldim ama aldatilmisda bir insanim benim bu ayrilik donemlerim zor geciyor onunla fazlasiyla yuzlestim oldugum sehre cok geldi konusmak barismak icin ama sadece su gece sessizlik tek sorunum sessizlik ....

Aklim onda degil sadece bu beynim... geceleri en uzucu en gereksiz olaylarla uyutmuyor ve dusunduruyor en bastaki huzursuz dusuncemde eski sevgilim aklima gelmesi cok yontem denedim ama nafile

Ben hep yazdim yazmaya asik bir insanim icimi dokmeye bayilirim ama yazmak bile yazmayi seven bir insan icin cozum olmadi aslinda ayrilip hemen yeni iliskiye baslamadim 5 ay gecti kendimle kaldim ama aldatilmisda bir insanim benim bu ayrilik donemlerim zor geciyor onunla fazlasiyla yuzlestim oldugum sehre cok geldi konusmak barismak icin ama sadece su gece sessizlik tek sorunum sessizlik ....

İlişkin uzun sürdüyse 5 ay kısa olabilir aslında. Özlemediğini, sevmediğini anladım ama hesabı da kapatamamışsın sanki, insan sessizken başını yastığa koyunca bir şey rahatsız ediyorsa, sorun sessizlik değildir bence. Belki tam olarak affedemedin, omun sızısı bu. Belki biraz daha zamana ihtiyacın vardır, olabilir, zorlama kendini, bu ilişkin güçlendikçe her şey daha kolaylaşacaktır diye tahmin ediyorum. O zamana kadar gece sesler, müzik vs kalsın odanda derim. Elbet geçecektir.

Aynen bir sure daha sesle devam :) gece kusu oldum iyice .. belki de.affedemedim bilemiyorum icim icime gecmis karakutu misali tesekkur ederim guzel onerilerin anlayasin icin :))

Back