Kafama takmayayım diyorum ama... tecrübelerinizi yazar mısınız?

Biamu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
181
243
33
Merhabalar herkese 9 aylık evliyim, bugün adetimin 2. Günü ama 2 gündür sadece peçeteye gelecek şekilde kahverengi leke geliyor...
4 gündür kabızım.
Ve ağrım yok hiç
2 ay denedik, ovulasyon testleri vs derken çok kafama takıyordum eşime bu ay takip etmeyeceğim dedim, şimdi de durum bu.. akşamları bir de üşüyorum bir kaç gecedir.
Test yapmak istemiyorum, sizce gecikme midir bu durum? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Test almalısın bence böyle daha çok stres yapacaksın en azından var yada yok dersin..
Benimde böyle olmstu çok hafif lekeleme şeklinde hamileydim inşallah hamilesindir

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için, yarın test yapacağım adet olmazsam... :) İnşallah hamileyimdir sadece daha öncesinde de heveslenip sonra negatifi görmüş olmak beni çok üzdü, o yüzden hayırlısıyla bugünü bi atlatayım

İnşallah hamilesindir canım .dediğim gibi ben de lekelenme ile öğrenmiştim hamileligimi. Merakla ben de bekliyorum sonucu

Bu arada henüz adet olmadımmmm inşallah sabah da uyandığımda olmamış olurum

Gecenin bu vakti gittik kan testi yaptırdık... 1.25 çıktı beta hcg ve adetimin 3. günü başladı aynı zamanda, ama kahverengi akıntı da bitti gibi tamamen.
bir hafta sonra yeniden yaptırın dediler.. hiç anlamam açıkçası bundan, tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?

Canım kanında o beta hcg nin artmasi lazım . Eğer adet olmazsan ve o değer artarsa hamilesindir demektir. Dua ediyorum sana canım Allah en kısa zamanda bu sevinci yaşatsın inşallah size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…