Kafama çok takıldı...

işte böyle durumlarda cebince Shazam olacak, şak diye bulacak sana şarkıyı

işte böyle durumlarda cebince Shazam olacak, şak diye bulacak sana şarkıyı

Sarkinin bir iki sozunu alsam gene bulurdum ama aklimda tutabilirim diye almadim ama o yorgunlukla seyle sabahina aklimda tek kelime yoktu valla.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyice hatırla o ana git bi kaç kelime daha çek çıkar buluruz İnşallah neleri bulmadık

nedense aklıma demet evgar bu şarkıyı dinliyorsan geldi

Son düzenleme:

Simdi bir incelicem cok isim varsa artik aylar sonra gorusuruz canim :)) prof olurum bu konuda artik yeni hobim bu olsun :))

İyice hatırla o ana git bi kaç kelime daha çek çıkar buluruz İnşallah neleri bulmadık

nedense aklıma demet evgar bu şarkıyı dinliyorsan geldi

Oda cok guzel ama bu sarki gercekten farkli gelin kizdanda hala ses seda cikmadi ay ne balayiymis arkadass

Oda cok guzel ama bu sarki gercekten farkli gelin kizdanda hala ses seda cikmadi ay ne balayiymis arkadass

meraktan çatladıkk buurda beeee sen versene şu düün salonunun adını düğün ne zamandı saat kaç gibi çaldfı arıcam valla

meraktan çatladıkk buurda beeee sen versene şu düün salonunun adını düğün ne zamandı saat kaç gibi çaldfı arıcam valla

Valla canim muhtemelen gelin verdi sarkiyi arkadaslarimi aradim onlarda bilmiyor onlarda merak etmisler kizada yazdim ama balayinda ses seda cikmadi ablasini aradim oda en kotu dugun cd sini alinca ogreniriz telefonlarini kapattilar cunku dedi.

pffff ne balayıymış arkadaş, telefonu kapatmışlar maşş ne diyemm.. neyse bize muhakkak bildirin ama olur mu :) alıntı yaparak. çünkü ozaman kadar karışır konular

pffff ne balayıymış arkadaş, telefonu kapatmışlar maşş ne diyemm.. neyse bize muhakkak bildirin ama olur mu :) alıntı yaparak. çünkü ozaman kadar karışır konular

Valla bende anlamadim insan bir acar iki dakka bakar :),Tamam siz hic merak etmeyin tek tek yazmaya calisicam ben ogrenir ogrenmez.

bir kaç özcüğünü biliyorsan googlede arat çıkar hemen

Keske hatirlasam cuma gunuydu dugun ondan beridir kafamda bu soru taktim kafaya valla catlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…