Kafama çok takıldı...

Melodileri ile bizi ve misafirlerimizi mest eden piyanistimiz Mine Mucur bestesi kendine, sozleri Dr.Selma Çuhacı'ya, aranjesi Selim Çaldıran'a ait olan ve Çilem Duman'ın seslendireği Ask Gitmez Benden isimli eser ile TRT Altın Anten yarışmasına katlılıyor. 21 Haziran Cumartesi akşamı TRT Müzik kanalından canlı yayınlanacak yarışmada Mine Mucur'a başarılar dileriz.

bu yazıdan dolayı

Bi arkadas vega demis. gercekten fisildayarak okur. Bi baksanuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Melodileri ile bizi ve misafirlerimizi mest eden piyanistimiz Mine Mucur bestesi kendine, sozleri Dr.Selma Çuhacı'ya, aranjesi Selim Çaldıran'a ait olan ve Çilem Duman'ın seslendireği Ask Gitmez Benden isimli eser ile TRT Altın Anten yarışmasına katlılıyor. 21 Haziran Cumartesi akşamı TRT Müzik kanalından canlı yayınlanacak yarışmada Mine Mucur'a başarılar dileriz.

bu yazıdan dolayı

Canim TRT de cikabilicek biri degil gene baktim ama bu sarkiyi bulamiyorum cikmiyor

Bi arkadas vega demis. gercekten fisildayarak okur. Bi baksanuz

Bakiyim sarkilarina ama sesi vegaya gore daha seker daha tatli bir ses cok hostu ya keske o an birkac sozunu not edebilseydim

baktınmı bilmiyorum ama bi bak istersen
irem derici - kalbimin tek sahibine
bu aralar her yerde duyuyorum:24:

hala ses yokmuuuuuu...çok merak ettim ( pek meraklı değilimdir ) bi bulun şu şarkıyı bütün gün dinleyeceğim :) hata burdan canlı yayın yapalım:52::52:

Evet ya gelinden hala ses yok :(

arkadaşlar taze gelin hanım kızımızın balayında başka işi mi yok da şarkı bulacak bizlereee :27::27:
banu alkan olmasın birgünnn benii arzularsaaaan geeeeelll :52::52:
malum sesi o kadar çıkıyor fısıldar gibi :ssz:

Son düzenleme:
Kizlar gelin arkadasimk aradim bugun artik dayanamayip anneannesi ve dedesi dugun donusu bir kaza gecirmisler iki yaslinin butun kemikleri kirilmis ameliyatada alamamislar neyle basladik ney oldu cok uzuldum bugun nolur dua edin o iki yasliya cok gonulleri genis cok tatli insanlardi icim parcalandi duyunca :(

Diririm diririm diimm diririm diririm diimm diye melodisi olan sarki mi? :)
Saka bir yana hala bulamamissiniz. Ve o iki yasliya uzuldum. Allah sifa versin bir an once.

Kizlar cuma gunu bir dugune katildim dugunun sonunda bir dans muzigi calindi turkce bir kadin soyluyor boyle arabeks filan degil boyle sanki esrarengiz boyle fisildayarak soyluyor cok tatli bir ses kelime dahi hatirlamiyorum sarkidan sadece cok hosuma gitti boyle bir sarki bilen var mi dugunde calindi sonucta muhakkak aranizda bilen vardir diye dusundum tanidik bir ses degildi ama.kafama taktim ben bunu.

Billur guventurk-sen olabilir mı bi bakin

Diririm diririm diimm diririm diririm diimm diye melodisi olan sarki mi? :)
Saka bir yana hala bulamamissiniz. Ve o iki yasliya uzuldum. Allah sifa versin bir an once.

Amin canim insallah valla yazik gunah kirilmadik kemikleri kalmamis

allah şifalar versin inşallah

bu konunun sonunu çok merak etmeye başladım bakalım nerden girip nerden çıkacağız

allah şifalar versin inşallah

bu konunun sonunu çok merak etmeye başladım bakalım nerden girip nerden çıkacağız

Valla ne yapip edip ogrenicem ama suan soramiyorum cok ayip olur cunku

Back