Kafama çok takıldı...

jehan barbur olabilir mi. anlattiginiz tarza uyuyor sanki bi goz atin bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

$þarký.jpg

Aklıma şu geldi. :27::27:

Senin yerinde ben olsam ve kafama cidden çok takmış olsam (ki feci takıntılıyımdır. Ben olsam bulana kadar uyuyamazdım. ) üşenmez giderdim düğün salonuna ve sorardım. Bence senin de başka seçeneğin yok.

Evetttttt, düğün salonuna git sorunun cevabını bul neoluuuuur. ben de çok merak ettim:32:

Eki Görüntüle 1157400

Senin yerinde ben olsam ve kafama cidden çok takmış olsam (ki feci takıntılıyımdır. Ben olsam bulana kadar uyuyamazdım. ) üşenmez giderdim düğün salonuna ve sorardım. Bence senin de başka seçeneğin yok.

ilk okudugumda benimde aklima o geldi ama capsini bulamadim :D

Kizlar cuma gunu bir dugune katildim dugunun sonunda bir dans muzigi calindi turkce bir kadin soyluyor boyle arabeks filan degil boyle sanki esrarengiz boyle fisildayarak soyluyor cok tatli bir ses kelime dahi hatirlamiyorum sarkidan sadece cok hosuma gitti boyle bir sarki bilen var mi dugunde calindi sonucta muhakkak aranizda bilen vardir diye dusundum tanidik bir ses degildi ama.kafama taktim ben bunu.

arkadasınızdan dugun cd sını ısteyın

Eki Görüntüle 1157400

Dugunde calinmis olmasi belki bulmaniza yardimci olur diye dusunmustum aslinda ben.ya taktim kafama zaten inan sabahtan beri tum siteleri gezdim ama yok bulamadim baska bir ildeydi dugun ondan oyle bir imkanimda yok benim :(

Peri deyince aklıma Leman Sam- gülgüzeli geldi. Eğer bir masal perisi girerse rüyalarına diyor ya.

Yok yok bu cok duyulmamis bir sarki yani ben cok sarki dinlerim ama bunu hic duymamistim

Eki Görüntüle 1157400

hhahaha benim de aklıma o geldi :27:

telefon açıp sorsana..

Son düzenleme:
Bi arkadasin dedigi gibi dugun cd sinden bulabilirsiniz belki. Evlenen arkadasiniz balayindan donunce, cd yi bi izlesin.
Bende cok merak ettim. ^^

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Back