- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok oda degil (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Buluruz buluruz merak etme biz neleri bulmadikki
Fısıldayarak söyleyişi dikkatimi çeken bir şarkıcı kız geldi aklıma. O da eski şarkı gerçi...
Sinem - Yağmur
Sizin duyup bilemediğiniz birşeyi bizim tarifle anlamamızı ve size söylememizi beklemeniz cok ilginc.
İsmail YK Allah belanı versindir kesin :)
Bi kadin daha vardi hatta yasarla duet yapmisti azeri
1 cumle hatirlasaniz kesin buluruz ama boyle fazla esrarengiz oldu
Buluruz buluruz merak etme biz neleri bulmadikki
Hadi insallah dicemde cok zor farkindayim valla ben ya
Perili buyulu birseydi ya ah keske hatirlasam
Eki Görüntüle 1157400
Aklıma şu geldi.
Senin yerinde ben olsam ve kafama cidden çok takmış olsam (ki feci takıntılıyımdır. Ben olsam bulana kadar uyuyamazdım. ) üşenmez giderdim düğün salonuna ve sorardım. Bence senin de başka seçeneğin yok.
Kizlar cuma gunu bir dugune katildim dugunun sonunda bir dans muzigi calindi turkce bir kadin soyluyor boyle arabeks filan degil boyle sanki esrarengiz boyle fisildayarak soyluyor cok tatli bir ses kelime dahi hatirlamiyorum sarkidan sadece cok hosuma gitti boyle bir sarki bilen var mi dugunde calindi sonucta muhakkak aranizda bilen vardir diye dusundum tanidik bir ses degildi ama.kafama taktim ben bunu.
Eki Görüntüle 1157400
Aklıma şu geldi.
Senin yerinde ben olsam ve kafama cidden çok takmış olsam (ki feci takıntılıyımdır. Ben olsam bulana kadar uyuyamazdım. ) üşenmez giderdim düğün salonuna ve sorardım. Bence senin de başka seçeneğin yok.
Evetttttt, düğün salonuna git sorunun cevabını bul neoluuuuur. ben de çok merak ettim
Peri deyince aklıma Leman Sam- gülgüzeli geldi. Eğer bir masal perisi girerse rüyalarına diyor ya.
Eki Görüntüle 1157400
Aklıma şu geldi.