Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sarı da beyaz da akintim oluyor ve hamileyim. Enfekistin felan da yokKızlar internette falan hep beyaz akıntı hamilelik belirtisi yazıyor ama sarı akıntım var hemde baya yoğun böyle olup hamile olduğunu öğrenen varmii
Bende yapıyor ama ki çoğu kadında da var sarı akıntı gebelikte.Hamilelik sarı akıntı yapmaz enfeksiyon, mantar olmuşsunuz
Bende suan hamileyim yapiymus gercekten :)) ama erken donemde yapmiyoBende yapıyor ama ki çoğu kadında da var sarı akıntı gebelikte.![]()
Çok sevindim RABBİM sağlıkla kucağımıza almayi Nasip etsin İNŞAALLAH cumlemize❤❤❤ ufak bi tecrübem burda yazılanlara fazla takilmayin bana düşük diyenler oldu hamile degilsin diyenler oldu ALLAHIM tam bi moral bozan insanlar. Tekrardan Hayırlı olsun İNŞAALLAH❤Bende suan hamileyim yapiymus gercekten :)) ama erken donemde yapmiyo
Ben bugün öğrendim hamile olduğumu henüz idrar testinde sadece. Bata 5 gün kala - beyaz sadece ıslaklık hissi veren- bir akıntım başladı hala da sürüyor.
Böyle bir akintim oldu bugün ilk defa. Islaklik şeklinde biraz bilgi verir misin hamilelik belirtisi sanirim. 16 aydir bebek bekliyorum o yuzden araştırmaya koyuldumBen bugün öğrendim hamile olduğumu henüz idrar testinde sadece. Bata 5 gün kala - beyaz sadece ıslaklık hissi veren- bir akıntım başladı hala da sürüyor.
Normalde adete yakın kuru oluruz ya, akıntı yumurtlama zamanı olur,ben adete yakın akıntı görünce tahmin ettim hamileliği. Ama tabiki ben bekliyordum ilk kez korunmayı bıraktığım ve düzenli ilişki yaşadığımız bir aydı. Senin adetine ne kadar var, hiç test yaptın mı? İdrarın değişik kokuyor mu kontrol et, aşırı gaz ve hala süren göğüs acısı var mesela ama içinde süt varmış gibi o derece.Böyle bir akintim oldu bugün ilk defa. Islaklik şeklinde biraz bilgi verir misin hamilelik belirtisi sanirim. 16 aydir bebek bekliyorum o yuzden araştırmaya koyuldum![]()
Enfeksiyon yada mantar sarı akıntı yapar diye biliyorum amaKızlar internette falan hep beyaz akıntı hamilelik belirtisi yazıyor ama sarı akıntım var hemde baya yoğun böyle olup hamile olduğunu öğrenen varmii
Adetime 6 gün var. Yapmadim adetin geçmesini bekliyorum. Hayırlısı artık:)Normalde adete yakın kuru oluruz ya, akıntı yumurtlama zamanı olur,ben adete yakın akıntı görünce tahmin ettim hamileliği. Ama tabiki ben bekliyordum ilk kez korunmayı bıraktığım ve düzenli ilişki yaşadığımız bir aydı. Senin adetine ne kadar var, hiç test yaptın mı? İdrarın değişik kokuyor mu kontrol et, aşırı gaz ve hala süren göğüs acısı var mesela ama içinde süt varmış gibi o derece.