kafam karıştı iyice :((((

duuyyygggguuuuu

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
86
1
296
kızlar düğünüme 2.5 ay var ama ben son günlere bırakmayım diye şimdiden ilk dans ve giriş müziği bakıyorum. Ama bakmaz olsaydım diyorum resmen kafam iyice karıştı.Bana önerebileceğiniz müzikler varmı? Daha çok yabancı şarkı düşünüyorum enstrümantal müzikler daha ii olur gibi.siz ne düşünüyorsunuz?

ben nilüferin taa uzak yollardan şarkısını çok seviyorum.çok eski bi şarkı ama çok hoş...bene yabancı müzik kullanmayın hiç gerek yok. çok güzel yerli müzikler de bulabilirsiniz.

Sürekli düğün dansları eğitimi veriyoruz akademimizde.Ve her gün neredeyse düğün çiftleriyle beraberim.Öncelikle nasıl bir dans istediğin önemli ki buna göre müzik bulalım.

ben nilüferin taa uzak yollardan şarkısını çok seviyorum.çok eski bi şarkı ama çok hoş...bene yabancı müzik kullanmayın hiç gerek yok. çok güzel yerli müzikler de bulabilirsiniz.

yerli müzikleri seviyorum ama benim düşüncemdeki tek şey müziğe odaklanmak sözleri geri plana atmak istiyorum anlatabilmişimdir umarım :)

Sürekli düğün dansları eğitimi veriyoruz akademimizde.Ve her gün neredeyse düğün çiftleriyle beraberim.Öncelikle nasıl bir dans istediğin önemli ki buna göre müzik bulalım.

ne çok yavaş ne de çok hızlı olmalı müzik bence. Ama giriş müziğini biraz hareketli istiyorum insanlar bizim girdiğimizin farkına varmalılar diye düşünüyorum :)

Son düzenleme:
giriş müziğim fanfan-la valse olacak cnm ben kına müziklerimi ayarlıyorum varmı fikrin ?

bu da güzelmiş canım inş güzel olur ya.Ne tarz şarkılar istiyosun kınada daha ona bakmaya pek vaktim olmadı ama sen söylemişken bende bakıyım biraz.türkçe mi yoksa onda da mı yabancı düşünüyosun?

yok kınayı getir aney kına müziği aslında başka baktım ama bulamadım ilahi çalım dedim oda çok agır gelir herkez çok aglar diye düşündüm onun dışında hareketli düşünüom

yok kınayı getir aney kına müziği aslında başka baktım ama bulamadım ilahi çalım dedim oda çok agır gelir herkez çok aglar diye düşündüm onun dışında hareketli düşünüom

canım ben youtube ta bi video izledim orda kına yakılacağı zaman içeriye girişte ve kına yakılırken candan Erçetin yüksek yüksek tepelere şarkısı çalmışlar güzel omuştu bi bak istersen kına gecesi girişi salon selay 0-216-575-60-90 düğün salonu,düğün salonları - YouTube bu adresteki kına güzel geldi bana.Ben ancak bunu bulabildim şimdilik :)

mrb kızlar. aranıza yeni katıldım. benım de 2 ay sonra düğünüm var. ben çıkış müziği için can atilla dan rumeli hisarının yapılışı' nı seçtim. dans müziğimiz de celine dion dan to love you more olsun istiyorum. isteyenler için fikir olabilir.

ikiside çok güzell

düğünde giriş müziğim valse Nicolas Jorelle olacak dans müziğinde ise iki şarkı arasında kaldım 1.si Celine Dion Because you loved me 2.si ise Shania Twain You are still the one. Kınamda düğün gibi olacak o yüzden daha ona da şarkı bulmam lazıııımmm giriş müziği dans müziği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…