- 26 Nisan 2010
- 86
- 1
- 296
- Konu Sahibi duuyyygggguuuuu
-
ben nilüferin taa uzak yollardan şarkısını çok seviyorum.çok eski bi şarkı ama çok hoş...bene yabancı müzik kullanmayın hiç gerek yok. çok güzel yerli müzikler de bulabilirsiniz.
Sürekli düğün dansları eğitimi veriyoruz akademimizde.Ve her gün neredeyse düğün çiftleriyle beraberim.Öncelikle nasıl bir dans istediğin önemli ki buna göre müzik bulalım.
westlife beautiful in white benim dans şarkım olacak inşallah dinle tavsiye ederim
güzel bir şarkıymış teşekkür ederim soulsoul önerini dikkate alıcam :)) sen giriş müziğini buldun mu peki?
giriş müziğim fanfan-la valse olacak cnm ben kına müziklerimi ayarlıyorum varmı fikrin ?
giriş müziğim fanfan-la valse olacak cnm ben kına müziklerimi ayarlıyorum varmı fikrin ?
yok kınayı getir aney kına müziği aslında başka baktım ama bulamadım ilahi çalım dedim oda çok agır gelir herkez çok aglar diye düşündüm onun dışında hareketli düşünüom
mrb kızlar. aranıza yeni katıldım. benım de 2 ay sonra düğünüm var. ben çıkış müziği için can atilla dan rumeli hisarının yapılışı' nı seçtim. dans müziğimiz de celine dion dan to love you more olsun istiyorum. isteyenler için fikir olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?