Kafam karışık yardım ?

Vallahi onu bunu bilmem de inşallah çok mutlu olursun

Bu kez şeytanın bacağını kırabilecek misin bakalım.

Yalniz lütfen şu adamları darlama.
Nere gittin nerden geldin vs vs yapma. Kendine de ona da alan bırak yoksa aynı şeyleri yasayabilirsin

Evlilikten daha yeni dönmüş birisine bu kadar cabuk güvenmem , aşık olmam , onun için saatlik yol gelmem , bu senin icin demem. Sanki kendini deniyormus istediğimi kendime baktırırim gibi. Çok basit bir ilerleyişi var bilemedim .

Daha ilk tanışmada evlilik lafı eden adam bana güven vermez. Üstelik ilk tanıştığınız gün gidecekken vazgeçip saatlerce sizinle kalmış, gözümde sanki ağzı iyi laf yapıp kadınları tavlayan sonra karşı tarafı kendine bağlayınca da ipleri eline alan yada ilişkiden tüyen bir erkek modeli canlandı. Biraz ağırdan alın, sizin gibi çok detaycı ve ilgiyi çok bekleyen birisi bu kadar yoğun çalışan biriyle de yapamaz.

yok yani işe gidiyor ama sabit bi işi yok mal almak için bir yere gidiyor ordan başka yere geçiyor o detaylara takılma diyor cafeye geçince söylüyor
Canım o zaman haklı. Şimdi a halinden elma aldım, b pazarına geçiyorum... bunları tek tek söylemek bana saçma geliyor. Kızılay ya da İstiklal de dükkan gezerken tek tek alışveriş yaptığın yeri yazmak gibi. Adamın rutini bu. Ama anlattığın kadarı ile hoş biri sanki. Özledim bu heyecanları

Bende küçük yerde büyüdüm inanın büyük şehir gibi degil.. günde yüz defa eve girip cikiyoduk işlerimiz oluyodu küçük olduğu için kasaba nerdeyse heekes tanıyı birbirini komşuluk arkadaşlık ilişkileri fazla oluyo.. şimdi büyük sehirdeyim günde bı defa anca cikiyorum.. ilk evlendigim zamanla zorlanmistim..arkadaşınız belki o sebebten ayrıntıya girmiyo olabilir.. bu ara da çok ta kibar birisiymis.. güveniniz sarsilmistir erkeklere karşı belki ama iyi bı nasibi de geri çevirmemek lazım tanıyın derim :)))

ya ne boş insansınız adres veriyim gel gör ne iftira atıyorsun günlüklerim var her şeyi tarih tarih yazmışım, konuşmaların ekran görüntüleri var iste atayım sana, neden iftira atıyorsun ki
hayatta en nefret ettiğim şey yalan söylenmesi ve söylemektir
iftira da günahtır dikkat et

Diger iliskinde adam sonunda manyak cikmasaydi sen adamı manyak edecektin.. Asiri derecede ilgi bekleyen, takıntılı ve kiskanc birisin iliskilerde.. Yani bu adam beklentini karsilayamaz bence, dedigin gibi ise.. Yarin bi gun kiskanclik krizleri ve ayrilik blöfleriyle yeniden yıpranmaya baslamamak adina kararini saglam ver..

hahah yok zaten biraz ağır abi gibi takılıyor da değil yani gayet temiz ütülü beyaz gömlek normal boylarda pantalon giyiyor :)))))

aslında biliyor musunuz bu teziniz aşırı doğru en yakın örnek kız kardeşimden biliyorum nişanlısı her gün hediyeler sürprizler yapardı düğüne az kala değişti geneli böyle yani haklısınız hiç evlendikten sonra aynı tavrı devam ettireni görmedim

Mıçmış ilişki seviyorum demiştin e anlattığın da tam olarak öyle zaten
Kafayı evlilikle bozmayın ya flört denen bişey var , ve ben nedense ilk konudan beri sizi gram samimi bulmuyorum
kız mesaj at da sosyal hesaplardan takipleşelim bi tanısan çok seversin :)

zaten buna pek sökmüyor yengenccim :) adama bir şey dedim cıvık bir espri olabilir ama espriydi yani pat telefonu suratıma kapattı oha kimse telefonu benim suratıma kapatamaz diyorum cıvıklıktan hoşlanmam sevmediğim şeyleri yapma bana dedi
senle bi oturup konuşalım neleri sevdiğimi değil de neleri sevmediğimi sana anlatayım ona göre hareket et dedi
pek yönlendirilmeye gelmiyor tam yaşadığım ilişkilerin zıttı ilk defa böyle birisi ile ilişki yaşıyorum hadi bakalım ne olacak
devam edersek değişmek zorundayım yoksa sinir krizi geçiricem :))

evlilikten döndüğümü son buluşmamızda anlattım kahve getirdiğinde falan bilmiyordu

evet bu pek kıskançlığa da gelemiyor güvenmediğin birisiyle ilişki yaşama dedi
valla değişmem lazım başka yol yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…