• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karışık yardım ?

neden çıkılmasın parayi ver bana bak nasil güzel eze eze hergün dışarda takiliyorum
sosyal bir adam demek ki
fazla sosyal hemen muhabbete girebiliyor çekinme sıfır ben her gün çıkamıyorum ama ailem izin vermiyor biraz bencillik de o da çıkmasın

Merhabalar,
düğüne 1 hafta kala ayrılalı 3 ay oldu
ona karşı içimde nefret duygusu bile kalmadı
fake hesaptan yazdı barışalım diye, iş yerindeki arkadaşa ölsem de umrumda değil artık falan demiş neyse..
25 eylül de kuzenimin sevgilisiyle tanışırken onun da yanında tesadüfen sadece kuzenini bırakmak için gelen kişi ile tanıştım
Normalde bırakıp gidecekti,tanıştık ama bilmiyorum saatlerce kaldı
işim var diyordun neden gitmedin dedim iptal ettim dedi
gece boyu konuştuk, sürekli güldük sohbeti o kadar güzel ki
baya yakışıklı, sebze meyve dağıtımı, ihracatı yapıyorlar.
3. üniversitesini okuyormuş gayet zeki, her konuda bilgili
Daha ilk sohbette çoğu şeyi anlattı kendisini tanıttı, evlilikten falan da bahsetti duymamazlıktan geldim neyse
27 eylülde mesaj attı mesaj şu ''Unutma sütün içine katılmış zencefil'' :))
doktora gitmiştim boşver doktoru senin doktorun benim tavsiyelerime uy falan demişti onunla ilgili
28 eylül de kız kardeşimin düğünü vardı o ilçede yaşıyor ben merkezde işte 1 saat uzaklıkta
bana dedi senin için merkeze gelicem starbuckstan kahve alıp getiricem yorgunluğunu alır
tabiki ben inanmadım
sonra düğün salonuna gelmiş önünden fotoğraf attı ben şok, baya da bekledi beni kahveleri soğutmamak için önlemini falan almış
tabi ben bi dumur oldum valla
neyse 5 dakika ya kaldım ya da kalamadım teşekkür etti gitti şokta kalmaya devam ediyorum hala 5 dakika için köy yollarından geldi
ertesi gün kahvaltıya gidelim mi dedi olmaz dedi akşam kahve içelim dedi buluştuk 29 eylülde kahve içtik ama eli titriyor resmen ya beni de heyecan bastı salak gibi oldum yanında, ilk görüşte aşka inanır mısın dedi bu kadar kısa sürede olmaması lazımdı dedi ama bende de hiçbir şey olmadıysa da mutlaka bir şeyler oldu.
ben sakalların çok uzamış demiştim
30 eylülde berberden fotoğraf attı senin için diye akşam işim var dedi hazırlanmış fotoğraf atıyor biraz kıskandım nereye gidiyor diye
o akşam da ben ailemle yemeğe gitmiştim kuzenim dışarı çıkalım dedi illa bi çıktık o sürpriz yapıp gelmiş sakallarını göstermek için
bir yerlere gittik oturduk bana bi mesaj geldi bi erkekten uyudun mu o arada da benim telefondan bir şey bakıyorduk
bu ne dedi, kriterler var dedi bunları aşmayalım, uyudun mu ne demek biz sevgiliyiz dikkat et tekrar görmeyeyim dedi, dedim biz sevgili miyiz :))
neyse çook uzattım özür dilerim
çok hızlı ilerliyoruz kuzenime benimle evlenir mi acaba iş hayatım çok yoğun çok vakit ayıramıyorum kabul eder mi falan demiş
benim sorunum şu tekrar üzülmek istemiyorum ve bu kişi her gün dışarıda sadece evden çıktığını haber veriyor nereye gittiğini söylemiyor
onlar detay detaylara takılma diyor
alkol almıyor bu çook önemli bi artı kardeşleri öğretmen falan kuzeni kaymakam böyle elit insanlar
tek sorun ben alışmışım mıç mıç ilişki belki yanlış ama sürekli konuşmaya haber almaya mesajlaşmaya
ilişkilerimdeki kişiler haftada max 3 kez dışarı çıkar bu her gün dışarıda tamam yaşadığı yer köy gibi ilçe ama olsun
her gün dışarı çıkılmaz ki yaa
çok kaptırmadan konuşmayı keseyim mi?

Önceki ilişkilerinden ders al ve ona göre yaşa ;)

Çok fazla kasma, sevildiğini hisset ve tadını çıkar...

Kocaman insanları darlayarak, tripler atarak kendinden soğutma...

Sürekli dışarıda diye güvenmiyorsan zaten ilişkiye başlama...

Kocaman adamın sana sürekli rapor vermesini, konum atmasını, nerede olduğunu anlık bildirmesini bekleme..

Bunlar artık çocukça şeyler..

Erkekler bu tarz trip ve kısıtlamalara ilişkinin başında genelde boyun eyerler ama bir süre sonra seni takmamaya başlarlar haberin olsun....

Anı yaşa, sana değer veriyorsa keyfini çıkart, mutsuz değil mutlu olmanın yollarını ara ;)

fazla sosyal hemen muhabbete girebiliyor çekinme sıfır ben her gün çıkamıyorum ama ailem izin vermiyor biraz bencillik de o da çıkmasın
neden çikmasin sen cikamiyorsun diye?
sen ilerde ben doguruyorum sende doğur banane banane falan da dersin
senin icin soylerim şu kafani düzelt yoksa yine yine yine uzulursun

Önceki ilişkilerinden ders al ve ona göre yaşa ;)

Çok fazla kasma, sevildiğini hisset ve tadını çıkar...

Kocaman insanları darlayarak, tripler atarak kendinden soğutma...

Sürekli dışarıda diye güvenmiyorsan zaten ilişkiye başlama...

Kocaman adamın sana sürekli rapor vermesini, konum atmasını, nerede olduğunu anlık bildirmesini bekleme..

Bunlar artık çocukça şeyler..

Erkekler bu tarz trip ve kısıtlamalara ilişkinin başında genelde boyun eyerler ama bir süre sonra seni takmamaya başlarlar haberin olsun....

Anı yaşa, sana değer veriyorsa keyfini çıkart, mutsuz değil mutlu olmanın yollarını ara ;)
çok doğru şeyler yazmışsınız yapıcam diyorum gene bir yerde tıkanıyorum

Daha yeni evliliğin kıyısından döndüm diyosun hemen bu ne acele sanki hemen nikaha koşucak oğlan maşallah :KK70: Bence ağırdan al nedir ne değildir iyice öğren tanı

Prensescim önceki ilişkinde ergenliğini tamamlamamış biriyle birlikteydin yetişkin insanlar zaten her dakika mesajlaşmaz. Ayrıca dışarı çıkınca seni de görmeye geliyormuş hep ne güzel işte birlikte vakit geçirir tanırsınız birbirinizi. Gayet tatlı ayrılma sen de biraz büyü olgunlaş güzel bi ilişki yaşayın bu beyle 👍🏻

Daha yeni evliliğin kıyısından döndüm diyosun hemen bu ne acele sanki hemen nikaha koşucak oğlan maşallah :KK70: Bence ağırdan al nedir ne değildir iyice öğren tanı
beni gören önce kaçırmak istemiyor :D sonradan da nerden başıma bela aldım :)) 2 nişanımda da ilk günden evlilik teklifi almıştım ah ah sonra acısını çıkardılar

beni gören önce kaçırmak istemiyor :KK70: sonradan da nerden başıma bela aldım :)) 2 nişanımda da ilk günden evlilik teklifi almıştım ah ah sonra acısını çıkardılar
İki kere mi nişanlandın? Aman deyim artık eski yaptığın hataları yapma sakın eski konularını blmiyorum ama bol şanslar diliyorum sana :KK70:

Merhabalar,
fake hesaptan yazdı barışalım diye, iş yerindeki arkadaşa ölsem de umrumda değil artık falan demiş neyse..
25 eylül de kuzenimin sevgilisiyle tanışırken onun da yanında tesadüfen sadece kuzenini bırakmak için gelen kişi ile tanıştım
Daha ilk sohbette çoğu şeyi anlattı kendisini tanıttı, evlilikten falan da bahsetti duymamazlıktan geldim neyse
doktora gitmiştim boşver doktoru senin doktorun benim tavsiyelerime uy falan demişti onunla ilgili
28 eylül de kız kardeşimin düğünü vardı o ilçede yaşıyor ben merkezde işte 1 saat uzaklıkta
bana dedi senin için merkeze gelicem starbuckstan kahve alıp getiricem yorgunluğunu alır
tabiki ben inanmadım
sonra düğün salonuna gelmiş önünden fotoğraf attı ben şok, baya da bekledi beni kahveleri soğutmamak için önlemini falan almış
neyse 5 dakika ya kaldım ya da kalamadım teşekkür etti gitti şokta kalmaya devam ediyorum hala 5 dakika için köy yollarından geldi
ertesi gün kahvaltıya gidelim mi dedi olmaz dedi akşam kahve içelim dedi buluştuk 29 eylülde kahve içtik ama eli titriyor resmen ya beni de heyecan bastı salak gibi oldum yanında, ilk görüşte aşka inanır mısın dedi bu kadar kısa sürede olmaması lazımdı dedi ama bende de hiçbir şey olmadıysa da mutlaka bir şeyler oldu.
30 eylülde berberden fotoğraf attı senin için diye akşam işim var dedi hazırlanmış fotoğraf atıyor biraz kıskandım nereye gidiyor diye
o akşam da ben ailemle yemeğe gitmiştim kuzenim dışarı çıkalım dedi illa bi çıktık o sürpriz yapıp gelmiş sakallarını göstermek için
bir yerlere gittik oturduk bana bi mesaj geldi bi erkekten uyudun mu o arada da benim telefondan bir şey bakıyorduk
bu ne dedi, kriterler var dedi bunları aşmayalım, uyudun mu ne demek biz sevgiliyiz dikkat et tekrar görmeyeyim dedi, dedim biz sevgili miyiz :))
çok hızlı ilerliyoruz kuzenime benimle evlenir mi acaba iş hayatım çok yoğun çok vakit ayıramıyorum kabul eder mi falan demiş
benim sorunum şu tekrar üzülmek istemiyorum ve bu kişi her gün dışarıda sadece evden çıktığını haber veriyor nereye gittiğini söylemiyor
alkol almıyor bu çook önemli bi artı kardeşleri öğretmen falan kuzeni kaymakam böyle elit insanlar
tek sorun ben alışmışım mıç mıç ilişki belki yanlış ama sürekli konuşmaya haber almaya mesajlaşmaya
ilişkilerimdeki kişiler haftada max 3 kez dışarı çıkar bu her gün dışarıda tamam yaşadığı yer köy gibi ilçe ama olsun
yaşı kaç bu çocuğun? senin yaşın kaç.. ? ilk günden evlilikten bahseden bir adamın % 80 hisleri geçicidir.. üstelik sürekli mesajlaşmak ve bık bık konuşmak olgun bir ilişki getirmez.. gizem iyidir bırak o seni merak etsin..

Bence cocuklugu bir kenara birakin surekli mesajlasmak filan. Bu adami taniyin guvenilir birisimi ciddimi dediklerinde bunu anlamaya calisin ve olgun insanlar gibi iliski yasayin :) niye mesaj atmadin nerdeydin ne yaptin vs boyle cocukca kiskancliklardan uzak normal bir iliski yasayin sans verin yani ama kendinizide tirpuleyin buyuyun yani :)

yaşı kaç bu çocuğun? senin yaşın kaç.. ? ilk günden evlilikten bahseden bir adamın % 80 hisleri geçicidir.. üstelik sürekli mesajlaşmak ve bık bık konuşmak olgun bir ilişki getirmez.. gizem iyidir bırak o seni merak etsin..
yok ben ona yazmıyorum zaten ama o sürekli önce mesaj atsın diye bekliyorum sürekli yazmıyor o da

Bence cocuklugu bir kenara birakin surekli mesajlasmak filan. Bu adami taniyin guvenilir birisimi ciddimi dediklerinde bunu anlamaya calisin ve olgun insanlar gibi iliski yasayin :) niye mesaj atmadin nerdeydin ne yaptin vs boyle cocukca kiskancliklardan uzak normal bir iliski yasayin sans verin yani ama kendinizide tirpuleyin buyuyun yani :)
sanırım hala çocuk kafalıyım

Hoslandiysan tabi ki konusmayi kesme. Bu islerde sure tanimina inanmiyorum,yeni ayrildin bekle daha gibi. Dogru insanin ne zaman karsina cikacagi belli olmaz. Eskiyi tamamen aklinda da bitirdiysen, bu kisiden hoslandiysan bence denemelisin. Ama gereksiz kiskanclik, kapris yapip biktirma lutfen

Vayy anasını ne adamlar var 5 dk görmek için kmlerce yol katediyor :bicak: bi biz bulamadık :)

Her neyse yorumum; ona karşı bi kıpırtı olduysa kendinize engel olmayın.. Yaşayın anı gidin, beğenmişsiniz de.. Denemeden bilemezsiniz ;)

Merhabalar,
tabiki ben inanmadım
aaayyy yerimmm nasil sekersiniz öyle :) allah daha cok mutluluk versin.. hizli diye bisi yok. ask ne hiza ne yavasa bakar eminsen yola devam et. ertelemek ne diye ? hayat kisa yasa dolu dolu ..

Back