Kafam karışık yardım ?

Ahahsdfg

Senin için diyen adamı kıskanmak. Yani hani bi kalıp var ya "tamam ama neden" . Neden yani?

Yok artık!

Halen kim inaniyor bu kizin konulara hayret ediyorum ya. Tüm erkekler niyese hep etrafinda pervane oluyor. Bu konudada, ilk bulusmada adam normal konusurken, beraber kahve içerken elleri titriyormus. Tanimadigi kiz için kahve getirmeler felan.

Tüm konulari böyle saçma iste. Diger sevgilsinide güya neler yapmisti fakat adam ayrilmamisti ilk basta. Ben konulari inandirici bulmuyorum. Ha ama böylel geyik, zaman geçirmek için ideal oluyor dogru.

Ay boşa mı yorum yaptım

Canım her konuştugun erkekle evlenmıceksın.Önce bi denersın baktınkı krıterlerıne uymuyo yol verırsın.Ama ben ılıskıye başlamadan once uzunca bi konuşuorum.Gercı sen benı boşver.Bildiğiminandıgım her sey yanlışmış.Rabbım guzel alın yazısı verıcek.Önemlı olan bu canım.

yeni ilişkin bitmiş yorumdan ablacığım kadarrıyla

hala uyudun mu diyen kim?

cıvı civiyib soner mantigiyla değil eski ilişkini kafanda bitirdiysen hazır hissediyorsan yavaş yavaş keyfine yoluma bakmalisin bence

Erkeklerde istediğini elde etmr tatmini inanılmaz bişey ben asla bi erkeğin şu tavırları süprizleri devamlılık haline getireceğine inanmıyorum. Nedeni ise, çok çok yakın bi arkadaşmn ex nişanlısı çocuk il 3 ay kaç defa İstanbuldan 10 saatlik yolu çekip süpriz yaptı kapısına koca koca buketler allahm kız göklerde uçuyor adeta sonra ne mi oldu arkadaşım aşıkkk adam tam bir serseri mayın konuşamazsn dokunamazsn o adam gitti yerine benim avucumdasn bende senin sahibinm kişiliği geldi şahsen erkekler çok güzel göz boyar bilirim. Herkes aynı kefedemi hayır. Ama siz yinede temkinli olun hemen kapılmakta nesi ?

Mıçmış ilişki seviyorum demiştin e anlattığın da tam olarak öyle zaten
Kafayı evlilikle bozmayın ya flört denen bişey var , ve ben nedense ilk konudan beri sizi gram samimi bulmuyorum

Yalnız kahve de Starbucks tan bir de sebze meyve dağıtımı, ithalat ne ya ne kadar suslemis bir de dedi dedim ler hep birbirine girmiş

Ne guzel iste hayatina yeniden seveceğin etkilendigin biri girmis.
Lutfen gereksiz kiskancliklara devam etme, kamera ac cumlesini hakaret say, dunyasina saygi duy ve ayni seyi de ondan bekle,triplere kaprislere bir son ver. Maddi konularda beklentilerin-konusmalarin iliskiyi ne kadar kötü etkiledigini hatirla , sevgilini kimsenin sevgilisiyle kocasiyla kiyaslama-onun tek ve özel oldugunu bil, Daha olgun,akilli bir kadin ol.
Degismek istiyordun ya hep. Iste sana firsat. Bu kisi seni hic tanimiyor. Adeta bir tabula rasa iliskisi-en sevdiğim :)
Nasil baslarsa oyle gider . Hadi hayirlisi

Yalnız kahve de Starbucks tan bir de sebze meyve dağıtımı, ithalat ne ya ne kadar suslemis bir de dedi dedim ler hep birbirine girmiş

Bide adam 1 degil, 2 degil, bak 3, harf ile üç! üniversite okumus. Bu zekaya ragmen tanimadigi kiza starbuckstan kahve getiriyor ve hemen evlenmek istiyor. Anne babasi olsa harbiden üzülürdüm çoçum bu zekaya ragmen niye böyle diye.

3 üniversitede hangi uni hangi bolum acaba? Onları açıklamadığına göre bilemedim :))))))))

Ay boşa mı yorum yaptım
Mıçmış ilişki seviyorum demiştin e anlattığın da tam olarak öyle zaten
Kafayı evlilikle bozmayın ya flört denen bişey var , ve ben nedense ilk konudan beri sizi gram samimi bulmuyorum
Konu sahibi fake degil. Uzun zamandir takiplesiyoruz sosyal medyadan. Anlattigi olaylar paralel✌✌

Once bir dur diyor musti sarkisinda...bir dur dinlen,kafani ve hislerini bosalt.Evliligin kosesinden dondun o kadar kolay olmamali yeni bir iliskiye baslamamak.Hatta benden tavsiye biraz temkinli ol hislerinden once mantigini sok,sadece ask yetmiyor sende gordun.Kimdir kimin nesidir,ailesi,akrabalari nasil yaptigi islerden once onlari tanimak bilmek lazim oyle degil mi?bende oglak burcuyum hislerim baskin olsada mantiktan yanayim,mantigini devreye sok derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…