• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karışık yardım ?

sizin gibi akıllı bi kadın bu kızın iftirasına mı inandı kanıt isteyin kanıtlayayım kaç kişiye kanıt gönderdim ben zaten yapmayın artık ya olağanüstü olaylar yaşamıyorum
Mıç mıç bi ilişki seviyosanız ilk başlarda zorlanmanız normal. Ama birbirinizi tanıdıkça bu huyunuzu törpülersiniz yada abartmadan dile getirirsiniz :) hoşlanıyosanız görüşün gitsin.

İnsan kolay kolay hoşlaşmıyo birisinden :KK30: Yürüyün gitsin sizde..

evet bu pek kıskançlığa da gelemiyor güvenmediğin birisiyle ilişki yaşama dedi
valla değişmem lazım başka yol yok
Insanlar degismez, sen de cok iyi biliyorsun..
O yanlis davranislari da bilincli yapmiyordun, her sey berbat olunca panikliyordun ama sonra yine devam..
Ya kendini yiyeceksin ya adami.. Bilemiyorum..

Mıç mıç bi ilişki seviyosanız ilk başlarda zorlanmanız normal. Ama birbirinizi tanıdıkça bu huyunuzu törpülersiniz yada abartmadan dile getirirsiniz :) hoşlanıyosanız görüşün gitsin.

İnsan kolay kolay hoşlaşmıyo birisinden :KK30: Yürüyün gitsin sizde..
mesela eski nişanlımla mesajlaşma dursa telefonla konuşurduk telefon kapansa mesaja devam
Her gün görüşürdük o yüzden bu ilişki bana bi garip geldi gün içinde 4-5 kere falan telefonla konuşuyoruz çok sık mesajlaşmıyoruz

gün içinde 4-5 kere falan telefonla konuşuyoruz
😁😁 vay be. Biz nişanlıyken sözlüyken eşimle günde bir kez konuşurduk ikinciyi arasa bişey mi oldu diye açardım. Seyrek konuşma anlayışı ne kadar farklı 😁😁 eski nişanlınla günde kaç kez konuşurdun. Yorucu olmuyo mu böyle

zaten buna pek sökmüyor yengenccim :) adama bir şey dedim cıvık bir espri olabilir ama espriydi yani pat telefonu suratıma kapattı oha kimse telefonu benim suratıma kapatamaz diyorum cıvıklıktan hoşlanmam sevmediğim şeyleri yapma bana dedi
senle bi oturup konuşalım neleri sevdiğimi değil de neleri sevmediğimi sana anlatayım ona göre hareket et dedi
pek yönlendirilmeye gelmiyor tam yaşadığım ilişkilerin zıttı ilk defa böyle birisi ile ilişki yaşıyorum hadi bakalım ne olacak
devam edersek değişmek zorundayım yoksa sinir krizi geçiricem :))
Prenses senin ortan yok mu 😃
Ne demek telefonu suratına kapattı. Ne kadar cıvık bir espri yapmış olabilirsin ki? Hakaret içeren bir espri değilse yaptığı çok anormal. Böyle küçük işaretleri okuyamıyorsun sonra sana sayfalarca ayrıl diye yorum yazıyoruz.
Ay suratıma kapattı yönlendirmeye gelemiyor ne kadar farklı biri diye gözünde büyütme. Bu adamın içi boş, senin de gözünü boyamaya çalışıyor.
Azıcık geçmişten ders aldıysan devam etmezsin. Kötünün iyisi diye ilişki kurulmaz.

aslında biliyor musunuz bu teziniz aşırı doğru en yakın örnek kız kardeşimden biliyorum nişanlısı her gün hediyeler sürprizler yapardı düğüne az kala değişti geneli böyle yani haklısınız hiç evlendikten sonra aynı tavrı devam ettireni görmedim
Kendi eşimdr dahi görmedm nişanlıydk 4 saatlik mesafeden her hafta sonu elinde bi çiçek geldi şimdi yılda bir 😂😂😂

Huylu huyundan vazgeçmez.
Atalar bilmişte söylemiş.

Adama gelince.
En ifrit oldugum erkek tipidir.
Ne demek daha ortada bir şey yokken kendi kendini benimle sevgili ilan edebilmek ?
Farkında mısın bilmiyorum sana olan bu tip ilgi seni fena halde mutlu ediyor.
İlgi demiyorum bu tip bir ilgi diyorum özellikle.
Emri vakiden hoşlanıyor belli ki.
Ve bizim saf kızların da genelde düştügü yanılgısı burada başlıyor işte.
İki egzantirik hareketle kendilerine önce tav edip sonra başlıyorlar gerçek yüzlerini sergilemeye.
Bari bu sefer aklını başına al.
Öbür adam da agzının içine diş dizdi ama sonrasında neler ettigi malum.
Sen kafanda olumsuz hareketlerini bile nötrleyebilip ilişkiye devam edebilen bir kızsın.
Önce kendini bi tanı, zaman ver.
Kafanı bir dinle.
Şimdiden ilişkinin istedigin şekilde mıc mıç olmamasına takmışsın ben daha ne diyeyim.
Amaaaam yazmam demiştim yine yazdım, duramadım.

146 mesajı olan bir konu, dedim aksiyon falan mı var uçtum geldim.
Eminim bir gün paltosunu veren prensi bulacaksınız der ve giderim👋

Prenses senin ortan yok mu 😃
Ne demek telefonu suratına kapattı. Ne kadar cıvık bir espri yapmış olabilirsin ki? Hakaret içeren bir espri değilse yaptığı çok anormal. Böyle küçük işaretleri okuyamıyorsun sonra sana sayfalarca ayrıl diye yorum yazıyoruz.
Ay suratıma kapattı yönlendirmeye gelemiyor ne kadar farklı biri diye gözünde büyütme. Bu adamın içi boş, senin de gözünü boyamaya çalışıyor.
Azıcık geçmişten ders aldıysan devam etmezsin. Kötünün iyisi diye ilişki kurulmaz.
şöyle oldu bu dediğine çok kızdım telefonu kapatıyorum dedi ben kapat demedim birkaç san sonra kapattı sonuçta ben kapatabilirsin demedim ki suratıma kapatmış oluyor ona göre de ben suratına kapatmadım sana kapatırken söyledim diyor

😁😁 vay be. Biz nişanlıyken sözlüyken eşimle günde bir kez konuşurduk ikinciyi arasa bişey mi oldu diye açardım. Seyrek konuşma anlayışı ne kadar farklı 😁😁 eski nişanlınla günde kaç kez konuşurdun. Yorucu olmuyo mu böyle
eski nişanlımla 10-15 kere aslında o da çok fazla iş yapamıyorduk

selam prenses
böyle acele acele davranan genelde korkutur beni
bir bu adam yoğunmuş yanlış anlama pek sana göre değil
senin de dediğin gibi sen çok mış mıçdan yanasın
dikkatli ol derim

senin önceden 2 kez nişanlanıp ayrıldığını biliyor mu birde?
yalnız hoşuma gitti senin adına da sevindim
hayırlısı olsun :)

Huylu huyundan vazgeçmez.
Atalar bilmişte söylemiş.

Adama gelince.
En ifrit oldugum erkek tipidir.
Ne demek daha ortada bir şey yokken kendi kendini benimle sevgili ilan edebilmek ?
Farkında mısın bilmiyorum sana olan bu tip ilgi seni fena halde mutlu ediyor.
İlgi demiyorum bu tip bir ilgi diyorum özellikle.
Emri vakiden hoşlanıyor belli ki.
Ve bizim saf kızların da genelde düştügü yanılgısı burada başlıyor işte.
İki egzantirik hareketle kendilerine önce tav edip sonra başlıyorlar gerçek yüzlerini sergilemeye.
Bari bu sefer aklını başına al.
Öbür adam da agzının içine diş dizdi ama sonrasında neler ettigi malum.
Sen kafanda olumsuz hareketlerini bile nötrleyebilip ilişkiye devam edebilen bir kızsın.
Önce kendini bi tanı, zaman ver.
Kafanı bir dinle.
Şimdiden ilişkinin istedigin şekilde mıc mıç olmamasına takmışsın ben daha ne diyeyim.
Amaaaam yazmam demiştim yine yazdım, duramadım.
öncelikle teşekkür ederim dayanamayıp yazdığın için :)
aslında haklı yönlerin var
dün buraya konu açtığımdan beri daha relaxım
mesela dün gün içinde yazmadı pek akşam işleri bitince aradı birkaç kez
benim işim vardı beklemeden uyudu önemsemedim :)
normalde olsa kızarım :))
evet hayatımdaki kişiler sonradan hep değişti
daha dikkatli olmam lazım.

Hatırladığım kadarıyla kıskanç biriydin
Dışarı çıkması neysede nereye gittiğini söylemeyip detsylara takılma demesi hoş değil bence iyi düşün derim

Halen kim inaniyor bu kizin konulara hayret ediyorum ya. Tüm erkekler niyese hep etrafinda pervane oluyor. Bu konudada, ilk bulusmada adam normal konusurken, beraber kahve içerken elleri titriyormus. Tanimadigi kiz için kahve getirmeler felan.

Tüm konulari böyle saçma iste. Diger sevgilsinide güya neler yapmisti fakat adam ayrilmamisti ilk basta. Ben konulari inandirici bulmuyorum. Ha ama böylel geyik, zaman geçirmek için ideal oluyor dogru.

Bilemiyorum, belki bir miktar abartma vardır ama bence genel olarak doğru.
Kendisi de tipik yurdumun ergen kızı yani kaprisli, egolu vs. Ama diğerlerine göre zayıf halka çünkü çabuk anlayamıyor, çok toz pembe bakıyor, internet explorer kadar yavaş bir şeyi kırk kere tecrübe etmesi gerekiyor ama buna rağmen ders çıkarma eklentisi çalışmıyor :)
Karşısındakiler de biraz sokma akıllı biraz da sado mazo eğilimli yurdum gençleri.
Ergence ilişki yaşamayı ve aksiyonu seven henüz olgunlaşamamış tipler.
Gayet sıradan, günlük bir tablo.

Bunu ergenleri ve yaşı müsait olmasa da ergen kalabilenleri gördüğüm için belki artık mecburen kanıksamışımdır.
Yoksa ilişki tarzını da tavırlarını da karşısındaki adamları da oldukça sinir bozucu buluyorum.

Yahu 2 kere nisan attin
Hala takildigin nokta mic mic olmasi mi?
Bir kere is guc sahibi , caliskan adam zaten gun icerisinde eline telefonu sadece is icin alir , bunu bile ogrenemedin be prenses bunca olumsuz deneyimine ragmen
Yasadiklarini ders almiyorsun cidden , ben adamda bir falso gormedim sadece fazla maco bana gore ama lutfen bogma su adamlari , ince ele sık doku iyi tart bu sefer

Pirenses Saçma sapan bi ilişkiden yeni çıkmışsın illa biri olmak zorunda mı

Önce kendini dinle sonra gelir birisi ya da hoşlandın madem devam et

Pirenses Saçma sapan bi ilişkiden yeni çıkmışsın illa biri olmak zorunda mı

Önce kendini dinle sonra gelir birisi ya da hoşlandın madem devam et
Ya çok hoşlandım valla zaten onu ilk gördüğümde inşallah sevgilim olur dedim içimden şimdi oldu bitirmekte istemiyorum ama kaptırdığım birisiyle de ilişkiyi kontrol edemiyorum, mantık evliliği yapmak istiyordum
çünkü ben aşık olunca saçma bir ilişki yaşıyorum

Back