Kafam karışık! Emzirirken diyet yapma düşüncem...

Boy ve kilon kaç ? Gayet güzel besleniyosun çünkü şu an kilonun ideal olması lazım. Ben çok zayıf değilim öyle 1.68 boy 64 kiloyum
3 haftadır bu şekilde besleniyorum. Öncesinde doğumdan sonra çok hamur işi yedim. 80 den 77 ye düştüm. Ama artık veremiyorum sadece 3 kilo gitti. Boyum 163. 20 kilo fazlam var özet olarak.

Benim şuan yürüyüş yapma şansım yok. Evde yapabilsem iyi oluyor ama yapmıyorum işte hep bir bahane. Yememe dikkat ediyorum ama gitmiyor bu kilolar yaa kaldı bana valla sinir oluyorum

3 haftadır bu şekilde besleniyorum. Öncesinde doğumdan sonra çok hamur işi yedim. 80 den 77 ye düştüm. Ama artık veremiyorum sadece 3 kilo gitti. Boyum 163. 20 kilo fazlam var özet olarak.
Sağlık ocağından değerlerine baktır canım bence çünkü bu şekildr beslenirken ve emzirirken kilo vermen gerekir

Benim 51 günlük kizim var 5 gündür diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum ve sütüm arttı bile
Ben de başladım, ban yediğim için konuma yazamadım ama 2.haftamdayım diyette ve niye daha önce başlamadım dedim. İlk hafta 2.400 verdim bakalım bu hafta kaç oldu

84. 7 ile başladım, 82.3 oldum ilk hafta. Bu hafta salı tartışmam yine bakalımsen kaç kiloydun

Herseydn dengeli yerseniz sutunuz etkilenmez. Bir de bol bol su içmeniz gerekli.

Bende bebeğim 3 aylıkken baslamıstım diyete sutum etkilenmedi 4 ayda 12 kilo verdim. Hatta ben takımlara girdim daha cok motive oldum.
Hala devam ettim emzirmeye kızım 18 aya kadar emdi simdi mecburen bıraktırma dönemindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…