Hepinize merhabalar öncelikle.Erkek arkadaşım ile ben birbirimizi çok seviyoruz. biraz zorlu yollarla kavuştuk.Annemle babam ayrı. Annemle kalıyorum ben.Zengin olduğunu bildiği birisine beni vermeye çalıştı bende önceleri boyun eydim ve çocuğu tanımaya çalışdım ama yok hiç ısınamadım ama annem ne hikmetse çok istedi bu çocugu.O sırada erkek arkadaşımla tanışdım ve aşık oldum bu çocugu terkettim.Annem bunu kaldıramadı tabi uzun süre konuşmadık işler baya karıştı haliyle.Ona sevmediğim bi adamla ömrümü geçiremeyeceğimi anlatamadım bitürlü.Erkek arkadaşımla uzun zamandır birlikteyiz ve ramazandan sonra istemeye gelcekler.Ama annem vermem seni diyor başka birşey demiyor.Ne yapcam nasıl olcak kafam çok karışık. :uhm: annemi ikna etmek imkansız bana diyor seni vermem boşa gelmesinler kaç istersen diye.napcam ben ya :gitme:
karsi cika.. huyuna gitmeye calis 1-2 hafta sen inatlastikca oda inadina vermicem der tatlim.. senin ne kadar uzuldugunu ona karsi sakin durdugunu gordugunde ana yureyu dayanamaz.. insallah sevdigine kavusursun canim.. sirf zengin diye diger cocuga vermek istemeside hic hos degil.. insallah toplumumuz bu dusuncelerden kurtulur artik.
Bence annenize diğer onun istediği çocukla ne kadar mutsuz olacağınızı anlatın ve anne ister miydin böyle mutsuz olmamı deyin.Eminim anne yüreği yumuşayacaktır..Ve bu sevdiğiniz insanlar ne kadar mutlu lacağınızı anlatın.Aklıma bir tek böyle bir çözüm geldi..
Bazı anneler ve büyükler daha fazla paranın daha mutlu edeceğine inanıyorlar..Maalesef bu inanışı değiştiremiyoruz.
ilginiz için çok teşekkürederim.ailemize çok yakın komşumuz var konuyu ona açtım annemle biraz konuşmus annem vermem kaçsın diyormus oda biraz tavır takınmış anneme.o senın evladın bu nasıl düşünce böyle felan diye annem biraz yumuşamıs gıbı :) ama zamanı gelince ne olur kısmet
zıtlaşma bencede istemeye geldiklerinde iş ciddiye binince inadı kırılır şimdi iş ciddiye binmeden seni vazgeçirmeye çalışıo olabilir.sonuçta senin hayatın evliliğe de sen yapıcan başkası deil....
annende kötülüğünü istemiyodur elbet.maddi açıdan rahat etmeni istiyodur ama sırf maddi açıdan rahat olucan die de sewmediin bi insanla ewlenmende doğru deil.
dediğim gibi anneni pek tanımıorum ama iş ciddiye binince inadı emin ol kırılacaktır.allahtan hayırlısını iste çok da üzme kendini
nasıl anne bu ya .insan çocuğunun iyilğini ister bence.benim annem diyo eğer kaçsanız bile bana gelin diyo.o kadar yanikaydirigubbakcemile3.eminim alışır.sen huyuna git canım
bence de Jasmeen in dediği gibi, telinle duvağınla çık, içinde hiç bir şeyin eksikliği kalmasın, böyle şeylerin telafisi olmaz ilerde.. Annen de yumuşar inşallah en kısa zamanda..
Canım Allah yardımcın olsun.Bence de annenle sakin bir zamanda güzelce konuşmalısın.Annene sevmediğin insanla evlenip daha sonra anne ve baban gibi ayrılmak istemediğini anlat,ayrıca senin yanından gelinliğimle çıkmak istiyorum beni nasıl kırarsın gibi şeyler söyle.Yani arkadaşların da dediği gibi zıtlaşmak çözüm değil,sabırlı ol
bu zengine git olayı malesef herkeste var. sen inadında ısrarcı ol ama gerçekten karşındaki kişiden eminsen. sonra umarım keşke demezsin. benimde nişanıma bir aydan az kaldı. hala işi bozalım istersen başkasını bulalım diyorlar. bu tartışma bitmez emin ol.
anneler hiç bir zaman çocuklarının kötülüğünü istemez. paranın bir çok kapıyı açtığı devirde annenin maddi imkanları iyi biriyle evlenmeni istemedi çok doğal ama tabi sevmediğin biriyle de bir ömür geçirmezsin. bence annenle erkek arkadaşını tanıştır onu tanımasını sağla. benim ailemde erkek arkadaşımı ilk başlarda hiç istememişti ama tanıdıkça onunla ilgili bir çok şey öğrenince enim ol fikirleri değişiyor. ailenin rızası olmadan evlilik olaylarını bence hiç düşünme. gerçekten telafisi yok ve ileride çok üzülürsün. umarım herşey istediğin gibi olur.