Kafam karışık bir akıl verir misiniz?

Kredi işine lütfen girmeyin inanın krediyle aldığınız altınınız da uçar gider. Küçük bir ev alabilirsiniz. Inşaat şirketleri ödemeyi taksitlendiriyorlar. O şekilde küçük bir ev sahibi olabilirsiniz. Ailenize artık biraz üstüme başına harcamak gezmek istiyorum deyin.

Vermem dedikten sonra ağlama krizlerinden sonra tekrar gönderdiğim çok oldu. İçime dert oluyor sonra
Bu durumda siz birikim zaten yapamazsınız altında alsanız, arabada alsanız satar verirsiniz.hem ha altın ha para ne farkeder yine verebilirsiniz.

Bu durumda siz birikim zaten yapamazsınız altında alsanız, arabada alsanız satar verirsiniz.hem ha altın ha para ne farkeder yine verebilirsiniz.
Ben 8 bini altın olarak yaptım satmadım. Vermedim yani haberleri yok. O yüzden altın yapayım dedim aslında

Haklısınız teşekkür ederim

Siz en iyisi psikologa gidin ,sorununuz insanların size baskı kurabilmesi bugün aileniz yarın eşiniz bunu yapacak ,
Sizin hep bi bahaneniz var vicdan kıyamadım vs ,

Size arabayı bile kullandırmayacak ailenizden uzaklaşın önce. Böylece tüm sorunlarınız hallolur gider. Şöyle ege kıyısında bir köy, kasaba vb. yere tayin isteyin. Yaz da geldi. Gidin ve kendi hayatınızı kurun.

Kredi çekip altın almak oranlardan dolayı mantıksız. Bir de zaten o altınları da elinizden alacakları için yine elinize sıfır kalacak. Siz o yuvadan uçun artık. Yavru kuşun kanatları çıkmış, olgunlaşmış kocaman kuş olmuş ama halen ben yuvada kalacağım diye tutturuyor...

Ben ayrı yasıyorum zaten

Bence emin evim ya da eminoto gibi şeylere yazıl her ay para vermek zorundasın oraya hem paran da birikiyor hem de faize girmemiş olursun faizle helal paranı haram etme... altın hesabını da bozdurursun dayanamazsın

Kredi çekip altın almak mantıksız çünkü faizi çok
Maaşından biraz ayır her ay altın al ve söyleme
Bence araba da olur onlara ne neden kullanamayacakmışsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…