Kafam karışık bana yardım edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal değilsiniz. Kv anneniz degil siz garip bir konuma koymussunuz insanları.

Şaka yapıyorsun değil mi bu konuda

Teşekkür ederim gercekten boşuna takılmisim

Boşverin çoğu erkek annesine düşkündür sizi sevip saydığı sürece bir sorun yok
Mesela eltim hiç yalnız kalamiyo eşi şehir dışına çıktığında ya da kendisi hastaneye alışverişe gittiğinde evine misafir geldiginde hep kayinvalidemi cagiriyo. O yüzden de benim esim aynı şeyi benden bekliyo ya hastaneye gitcem kendim neymiş annesi de olacakmış yanımda kendime bi ayakkabı alcam mesela annemde gelecek böyle bi baski var yeni yeni aşıyoruz öyle diyim. Eşim sehir dışına çıktı evde kendim kalamiyorum annesi gilde kaldım istemediğim halde. Çocuk gibi . Eltim böyle yapmasa bende rahatlardım belki

ayy tek derdin bu olsun daha yeni evlidin bırak ne zaman isterse ozaman dönsün sana yanını bu boş dedikodusuz tatanasız zamanlarının keyfini çıkar ablacımm kocanla geçir bütünnn güzel taze gelin zamanlarını inan bi gün olur kovsanda gitmez bu seferde ahh ah bilemedim zamanında yalnızlığın kıymetini dersin boş verr sana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın ablacım

insan yeri geliyor evlat ayrımı bile yapıyor,onu daha çok benimsemiş sevmiş olabilir,samimiyet var aralarında belliki,sizde zorla sevdirmeyin kendinizi olmayıncada olmuyor,boşverin

Kaynanasını kıskananı da nadir gördüm bela mı arıyorsun başına. Otur kocanla hayatına bak. Bu kadar boş oturma evde

E daha ne istiyong? İstersen biz de gelekhdhxhxhxg

Teşekkür ederim aynen

Git yengenle evlen derdim deli mi ne sinir oldum. Sizi kiyaslaması cok sacma. Acemilikten alttan alıyirsunuz herhalde gozünüze perde inmiş gibi. Yoksa yengem gibi ol diyen eşin valizi hazırlanir kapiya koyulur ben diyeyim. Hatta yan gozle bakıyor diye bile duşünür insan. Ben bireyim beni birdaha kimseyle kiyaslayıp akıl cerme deyin net olun. Eşiniz bi kendine gelsin

Eşiniz diğer kardeşinin eşi yani eltiniz ile annesinin alakasını ve ilişkilerini gördükçe o da sizinlede aynısının olması gerektiğine inanmış sanırım, bu yüzden baskı yapmış olabilir. Zamanla aşarsınız.

Herkesin enerjisi birbiriyle tutmayabilir. Onların birlikte daha fazla zaman geçirdiğini unutmayın.

Bu kadar yüzgöz iletişimin sonu herzaman hüsrandır iyi gider sonunda küslükler devam eder. Size önerim mesafeli olun, kendi duruşunuzu oluşturun umursamayın. Siz takar daha fedakar olursanız asla o sağlıklı iletişimi kuramazsınız. Çok verici olmayın

Millet uzak olsun der bu da gelsin der. Boşver gitsin. Enerjisi uyuyordur eltiyle. Sana karışmıyor da huzurunu bozmuyorsa sen niye kocana söylenip huzur bozuyorsun.

Çok tatlısınız körün istediği bir göz Allah verdi iki göz deyin hayatınızı yaşayın her şanslı kulun başına gelmez bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…