• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karışık bana yardım edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
afedersin gerizekalı mısın?
ay çıldıracağım dert ettiğine bak zil çalıp oynaman gerek sen de mecburen gitmiyorsun diye
Çıkın bu hizmetçilik ruhundan kaynanaya hizmet etmek sürekli kendinizi beğendirmek zorunda değilsiniz gençliğini yaşa kocanla
Hakaret etmeye ne gerek vardı yorumunuz seviyesiz sizi umursamıyorum

bence bu kadar içlerine girip laubali olmaya heveslenmeyin. ne güzel işte sürekli gelip sizde kalsa daha mı iyi onun yemesi içmesi hizmeti oğluna sevgi gösterisi vs vs belanızı mı arıyonuz eltiniz uğraşsın işte :KK70:
Gerçekten artık böyle düşünüyorum böyle çok daha iyi önemli olan eşimle huzurum ama eşim ailesine çok düşkün hele annesine bana sürekli annemi davet et kalsın burda diye ısrarettiriyodu. 3 güne bir bizdeler zaten

Evlendiniz akrabalık oldu diye illa birbirinizle samimi olmak zorunda değilsiniz. Onların aralarındaki samimiyetle sizinkli aynı olmak zorunda değil. Gereksiz kıskançlık yapıyorsunuz.
Bir de insanları bu şekilde şartlarsanız sizinle samimi olmak yerine daha çok uzaklaşırlar
Calcifer arkadaşıma katılıyorum.

Diğer yorum yazanların çoğunu anlıyorum ancak her kaynana aynı değil bazen arkadaş gibi anne kız gibi olan kayınvalideler var ve gelin olan bazı kadınlar da böyle bir ilişkiyi ister. Kimisi bundan hoşlanmaz ama kimisi de anne kız gibi olmak herşeyini paylaşmak çokça vakit geçirmek ister. Buna karşı sen geri zekalı mısın? Veya sen delirdin mi şeklinde konuşmak pek doğru değil, herkes aynı olmak zorunda değil.

Benim kaynanam da damadına cok düşkün mesela oglum aşağı oglum yukari daha bana bir kere belki kızım dememiştir.Diyor da zaten gelinim soğuk damat cana yakın diye kendisi soba kadar sıcak çünkü.Ama umurumda değil ne güzel bana sarmıyor diyorum hep size gelse sizinle olmak istese daha mı iyi ? O zaman da kaynanam sürekli bize geliyor gitmemizi istiyor diye dert yanardın

Okurken daral geldi. Hele bana niye gelip kalmiyor dediginiz cumleyi okudugumda bu bir şaka olmali diye bagirasim geldi. Siz gercek misiniz ya? Bu arada insanlar sadece kendi dogurduklari evlatlar arasinda ayrim yapmamak zorunda. Hayatimiza sonradan giren diger herkesi birini digerinden daha falza sevebiliriz yani. Es dost ahbap olarak, sevgi muhabbet duzeyi gayet de farkli olarabilir, dunya görüşü farkli olabilir, o yuzden en bastan o muhabbeti kurmayi denemek bile istemeyebilir. Kisacasi KADININ KEYFİ BİLİR SANA HESAP MI VERECEK??? Buna sevinecegin erde yasadigin kafaya bak. Ayrıca KAYNANA İLGİSİNİN DERDİNE DÜŞECEK KADAR HAYATSIZ MISIN CİDDEN, SENİ KİMSE SEVMEDİ Mİ GÜZEL KARD
Evet dogru soyluyosunuz biraz sevgisiz büyüdüm ama cok şükür eşimle birbirimizi seviyoruz. Şu an da tek düşüncem esimle mutlu bi hayat sürebilmek. Ne kadar saçma şeylere takildigimi daha iyi anlıyorum. Kaynana ilgisinin derdine düşecek kadar hayatsiz değilim ama insan gelin olarak yeni girdiği ortamda ilgi bekliyo yeni tanıştığın bi insanla nasil ilgilenirsin oyle sadece bu kadardı

Calcifer arkadaşıma katılıyorum.

Diğer yorum yazanların çoğunu anlıyorum ancak her kaynana aynı değil bazen arkadaş gibi anne kız gibi olan kayınvalideler var ve gelin olan bazı kadınlar da böyle bir ilişkiyi ister. Kimisi bundan hoşlanmaz ama kimisi de anne kız gibi olmak herşeyini paylaşmak çokça vakit geçirmek ister. Buna karşı sen geri zekalı mısın? Veya sen delirdin mi şeklinde konuşmak pek doğru değil, herkes aynı olmak zorunda değil.
Kesinlikle böyle ben kaynana gözüyle bakmadım. Anne kız gibi olmak istedim eltimle öyle olup aynı samimiyeti ben yakalamayınca kıskanmış olabilirim. Ama artık böyle düşünmüyorum tek düşüncem eşimle mutlu olmak

sizde evinizde pisirin yiyin dedi
Ayrıca bu lafından sonra istekli bile olsam artık hevesim kalmazdı hiç tınlamazdım. Daha yeni evlisiniz birbirinizle vakit geçirin. Boşverin onları, kimbilir belki oğlu değil de kendi çok sevdiği birini gelin seçmiştir ondan gelin kaynana aşıktır birbirlerine var böyleleri 😁

Benim kaynanam da damadına cok düşkün mesela oglum aşağı oglum yukari daha bana bir kere belki kızım dememiştir.Diyor da zaten gelinim soğuk damat cana yakın diye kendisi soba kadar sıcak çünkü.Ama umurumda değil ne güzel bana sarmıyor diyorum hep size gelse sizinle olmak istese daha mı iyi ? O zaman da kaynanam sürekli bize geliyor gitmemizi istiyor diye dert yanardın
Doğru söylüyosun

Ayrıca bu lafından sonra istekli bile olsam artık hevesim kalmazdı hiç tınlamazdım. Daha yeni evlisiniz birbirinizle vakit geçirin. Boşverin onları, kimbilir belki oğlu değil de kendi çok sevdiği birini gelin seçmiştir ondan gelin kaynana aşıktır birbirlerine var böyleleri 😁
Vallahi olabilir😄 zaten dediğiniz gibi oldu o lafından sonra istekli olmadım bidaha . Eşim bu kadar düşkün olmasa annesine belki bende bu kadar saçma seylere takılmazdım

Vallahi olabilir😄 zaten dediğiniz gibi oldu o lafından sonra istekli olmadım bidaha . Eşim bu kadar düşkün olmasa annesine belki bende bu kadar saçma seylere takılmazdım
Boşverin çoğu erkek annesine düşkündür sizi sevip saydığı sürece bir sorun yok 😉

Kız taktığın şeye bak ne güzel işte bırak huzurunu bozma. Ayrıca çağrılmadığınız yere biz de gelelim balık yiyelim demeniz olmamış şahsen çağrılmadığım yere zorla davet ettirmem kendimi. Siz de evinizde yiyin demiş nekadar kırıcı ya

Tesekkur ederim. Zaten ilk 4 ayımda bukadar taktim şuan gerçekten şükrediyorum halime eşimle iyi olmayabakıyorum gelmek isteyen kendi bilir istemeyen de gelmesin zaten. Hiç gerek yokmus ama bu kadar takilmamin birazda sebebi eşim ilk aylar bana çok baskı yapıyodu senden yengem gibi annemin içine girsene sende git yanına sen de yengem gibi ol yengem çok iyi annem cok sseer gelini diye hep kıyaslama yapardı bende hep üzülürdüm saçmasapan geride kaldı cok şükür
2 üyelikle cevap veriyor yeryüzüne düşen ilk gelin tanesi

Öyle olmuyo işte sürekli iç içesin yüz yüzesin oyle olmuyo
ya daha kötü işte, zaten yüzyüzeysen daha az görmüş oluyorsun. Evinden çıkmasalar ya da seni çağırıp dursalar daha mı iyi. Bütün hevesin kaçar üstelik kocanı da doldurabilirler. Çat kapı yemek çay bi yerden sonra gelmesinden bıkarsın. Bi de bu üç kadın arasında muhakkak anlaşmazlık çıkar doğası böyle.

Kızlar merhaba. Ben bütün samimiyetim ve duygularımla canımı sıkan biseyi anlatmak istiyorum. Sizde yorum yapıp yardımcı olursanız sevinirim. Ben 1 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendim. Evlenmeden önce ön tanışma olsun diye 3 yıllık eltim kayinvalidem annem ve ablamla tanışmaya annemlere gitmişlerdi ben o zamanlar çalıştığım için yojtum3. Aksam geldiğimde ablama sormuştum nasıllar diye. Ablamda demiştiki eltin fena kaynananı avcunun içine almış. Diye bende neyse bosverdim daha tanışmamıştım nasilsa. Simdi 1 yildir görüşüyoruz aslinda eltimi seviyorum da iyidir kendisi ama. Evlendiğimden beri kayınvalidem ona daha çok ağırlık veriyo. Daha önemsiyo ben yeni gelin geldigimi bile anlamadim hep her şeyi onun la yapiyo bu duruma üzülüp icerledim. Eşime soyledim o da ilk gelini ağırlığın onda olmasi normal dedi. Ben haksızlık yapsın istemiyorum ona da bana da aynı davransın. Böyle ben yanlarındayken bilerek anlatiyolar eltimle kayinvalidem görüntülü konusuyolarmis beraber pasta börekler yapıyolarmiş. Bi ara kışın her gun kayinvalidemlerde sürekli balik yiyolardı afiyet olsun beni ilgilendirmez ama bizi niye cagirmiyolar. Ben bikere soyledim kayinvalideme bizde gelelim balik yiyelim diye bana sizde evinizde pisirin yiyin dedi amaç birlik olmak degilmi en çok uzuldugum eltimde çok sık kalmaya gidiyo ben de o kadar ısrar ettim gel kal diye 1 kere bile kalmaya gelmedi. Niye bu kadar haksızlık ya sizce kıskançlık mi yapiyorum normal duygular degilmi
Bebegimmmm boşuna takiliyorsun ilk gelin diye daha bı samimiyet olmuş olabilir ama sende yenisin sanada o yakınlığı vermesi lazımdı bariz uzak duruyor. Kendi bulunmaz Hint kumaşı değil keyfi bilir. Ben asla ısrar etmem gel kal yiyelim içelim diye tam aksine uzak duruyorum böyle daha iyiyim. Benimkide eltimin arkasında konuşur ama hepte arkasını toplar mesela.🙄

İroni yapmış olmalısınız çünkü aklı başında hiçbir kadın böyle bir konu açmaz. Hadi balığı falan geçtim, yatıya kalma olayı falan.

Yok ya gerçek olamaz bence.
Fazla iyimser olmalı çünkü benimki 3 saat bende otursa pozitifligimi kaybediyorum kalsa yok olurum heralde 😃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back