- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Normal değilsiniz. Kv anneniz degil siz garip bir konuma koymussunuz insanları.Kızlar merhaba. Ben bütün samimiyetim ve duygularımla canımı sıkan biseyi anlatmak istiyorum. Sizde yorum yapıp yardımcı olursanız sevinirim. Ben 1 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendim. Evlenmeden önce ön tanışma olsun diye 3 yıllık eltim kayinvalidem annem ve ablamla tanışmaya annemlere gitmişlerdi ben o zamanlar çalıştığım için yojtum3. Aksam geldiğimde ablama sormuştum nasıllar diye. Ablamda demiştiki eltin fena kaynananı avcunun içine almış. Diye bende neyse bosverdim daha tanışmamıştım nasilsa. Simdi 1 yildir görüşüyoruz aslinda eltimi seviyorum da iyidir kendisi ama. Evlendiğimden beri kayınvalidem ona daha çok ağırlık veriyo. Daha önemsiyo ben yeni gelin geldigimi bile anlamadim hep her şeyi onun la yapiyo bu duruma üzülüp icerledim. Eşime soyledim o da ilk gelini ağırlığın onda olmasi normal dedi. Ben haksızlık yapsın istemiyorum ona da bana da aynı davransın. Böyle ben yanlarındayken bilerek anlatiyolar eltimle kayinvalidem görüntülü konusuyolarmis beraber pasta börekler yapıyolarmiş. Bi ara kışın her gun kayinvalidemlerde sürekli balik yiyolardı afiyet olsun beni ilgilendirmez ama bizi niye cagirmiyolar. Ben bikere soyledim kayinvalideme bizde gelelim balik yiyelim diye bana sizde evinizde pisirin yiyin dedi amaç birlik olmak degilmi en çok uzuldugum eltimde çok sık kalmaya gidiyo ben de o kadar ısrar ettim gel kal diye 1 kere bile kalmaya gelmedi. Niye bu kadar haksızlık ya sizce kıskançlık mi yapiyorum normal duygular degilmi