kafam çok karıştı kendimi çok suçlu hissediyorum :(

PosionIvy

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
81
34
18
30
arkadaşlar yükten bana kötü davranmayın lütfen yardımcı olun fikir verim. benim 3yıldır birlikte olduğum bi sevgilim var onunla çok iyi anlaşıyoruz geçiniyoruz güveniyoruz birbirimize ailelerimiz birbirini tanıyor. ailelerimiz kendilerince sebeplerden dolayı pek evlenmemizi istemiyor ama yinede birlikte olmamıza karışmıyorlar. annesi bana çok baskıcı ve cahil geliyor yaşlı kadın birşey diymemem bende göz yumuyorum. bir kaç aydır sevgilimi seviyorum ama gözüm başlakarına kayıyor hoşlanmalar oluyor ben kendimi engelledikçe sapıkça fantezilerim artıyor sanki zihnim başka heyecanlar istiyor ama ben onu durduuryorum çünkü birbirimizle iyi anlaşıyoruz ve seviyoruz ben kendimi ona karşı çok borçlu ve suçlu hissediyorum ilişkimizi bozcak bireyler yapmak istemiyorum ama bu seferde kendimi kafesin içinde ve özgür değilmiş gibi hissediyorum bu da cinselliiğimi artırıyor geceleri kabuslarla uyanıyorum anik atak geçiriyorum onu kaybetmekte istemiyorum

Annesi evlenmenizi istemiyor ama birlikte olmanıza ses cikarmiyor .s ne dır bu ya ?

bence siz ya evlenin ya ayrılın öyle bir yol ayrımına gelmişssiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…