Ben arastirma yapiyorm internetten bilmedigim seylr hakkinda buyuklerime veya bir bilene soruyorm tabi o bi anlik oldu hamile kalmam dedim ama nasipmis oldunasıl korunacağını nasıl bilmez, doktora sorsun eczaneye sorsun, ya da bi arkadaşına sorsun yani.. hiçbirine soramazsa internet var, bu nasıl bi cahilliktir?
Ise girdi bi tek diyebilirm digerleri ruh haline bagliPeki bu vaadlerden hangisini laigiyle yerine getirdi?
Peki haberin varmiydi ilk basta annesi gilinde bi muddet sizle kalicagindan? Kabulmu ettin?Ise girdi bi tek diyebilirm digerleri ruh haline bagli
Merkez evet van koy degil ayni buyuksehirler gbi avmler var sinemalar kafeler yani gayet sosyallesebilir insanorda öyle sosyallaşebileceği cafeler sinemalar falan var mı ya? merkezde mi yaşıyosunuz?
Hayir benden habersz ben baba evindeyken yerlesmisler geldgmde oglumz duzelsn kendine gelsn bi kac ay kalcaz dediler ama 1 yil oldu hala burdalarPeki haberin varmiydi ilk basta annesi gilinde bi muddet sizle kalicagindan? Kabulmu ettin?
Bu konuyu actiginda ne gibi tepki veriyor esin?Hayir benden habersz ben baba evindeyken yerlesmisler geldgmde oglumz duzelsn kendine gelsn bi kac ay kalcaz dediler ama 1 yil oldu hala burdalar
yok canım ben sana demedim başka birinin yazdığına cevap verdim..Ben arastirma yapiyorm internetten bilmedigim seylr hakkinda buyuklerime veya bir bilene soruyorm tabi o bi anlik oldu hamile kalmam dedim ama nasipmis oldu
Aynen oyle kadinlar kendilerini bile savunamiyorlar diyebilirm savununca rezilsn fenasn saygiszsn deniliyorbildiğim kadarıyla orda boşanmaya iyi gözle bakılmıyor, erkek karısını asla boşamıyor.. doğru mu?
Esim suanda sehir disinda haberi yok olsa buyuk ihtimalle tartisirBu konuyu actiginda ne gibi tepki veriyor esin?
Tamamyok canım ben sana demedim başka birinin yazdığına cevap verdim..
Esim suanda sehir disinda haberi yok olsa buyuk ihtimalle tartisir
Beraber mutluluklar dileriz o zamanSuanda esim eskisi gibi degil fakat ailesi onu cok etkiliyo hemen doldurusa gelebiliyo onlardan uzak olursak mutlu olabilirz diye dusunuyorm
Bagirir cagirir belki telefonumu bile alir karsi cikmaya kalksam buyur tartsmaYani bi soz hakkin yok senin?
Peki ornegin ne der sana?
Bagirir cagirir belki telefonumu bile alir karsi cikmaya kalksam buyur tartsma