kafam cok karisik:(

buzbeyazz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
44
1
Merhaba arkadaslar ben 1.5 yillik evliyim 6 aylik bebegm var baslarda hersey cok guzeldi fakat esim aileci oldugu icin hergun ailesine gidiyodk hic evimzde kalmiyoduk oturuskalkis bulasik yakayisim herseyim ama herseyimi ailesine anlatiyodu uyardmdinlemedi daha sonra arkadaslarina takilip bekarlar gbi davranmaya basladi kizlar falanduzelir dedm ben sabrettikce o daha fena olmaya basladi hakaretler el kaldirmaya kadar dayanamdm baba evine dondum 1 aykaldim ne ardilar ne sordular bi duydum ailesi evime yerlesmis daha 3 aylik evliyken neyse sonraa oyle boyle ozur faln geridondum simdi hala yanimdalar 5 ay kalcaklardi oldu 1 yil esim simdi baska sehirde is kurdu bnde gidicem yanina fakat esim tuttugumz evin anahtarini cogaltip ailesine vermk istiyo ben diyorm ki orasi bizim mahremimiz bize ozel anlamiyo ne yapcam sasirdm kaldm ben onu cok seviyorm fakat o cok ilgisz hep bn alttan alip duzeltiyorm biseyleri hakli olsamda huzurm bozulmasn diye ben ozur diliyorm bu arada esim cok kiskanc hic sosyal hayatm yok sabah annemlere birakir is cikisi alir ama o sinema kafe arkadaslariyla gezer ne yapmaliyim bilmyrm

Ailesinin evi yokmu ne alaka sizde kaliyorlar.
esinizle degil direk ailesiyle konusun bu konuyu.

Bir insanı sevmekle,bir insan yüzünden bu kadar ezilmeyi karıştırmayın,bu ezilmişliği lütfen ve lütfen sevgiye fedakarlığa alttan almaya bilmem neye bağlamayın...sonra o sevgi de kalmıyor zaten...ipleri vermişsin eşinin eline.artık alttan almayı bırakacaksın ne yapacaksın

Suanda esim eskisi gibi degil fakat ailesi onu cok etkiliyo hemen doldurusa gelebiliyo onlardan uzak olursak mutlu olabilirz diye dusunuyorm

Bende artik dayanamiyorm ama hic bosanmaya yanasmiyo herseyin farkndaym ama o gamsizin teki hicbiseyi umursamiyo hersey onun icin laylaylom

yasiniz kac bilmiyoruz, esinizle ne kadarlik bir arkadasliktan sonra evlendiniz onu da bilmiyoruz; bildigimiz tek sey, saygisiz bir esiniz oldugu, evlenir evlenmez de hamile kaldiginiz...
aceleniz neydi?

Suanda esim eskisi gibi degil fakat ailesi onu cok etkiliyo hemen doldurusa gelebiliyo onlardan uzak olursak mutlu olabilirz diye dusunuyorm

kendi fikri zikri olmayan dolduruşa gelen bir adamla mutlu olabileceğinizi düşünmek ne yazık ki kendinizi kandırmaktan başka birşey değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…