Cocugumu alirlar diye cok korkuyorm yoksa bende artk dayanamiyorm yasitlarimi gordukce kahroluyorm benimle ayni yasta kuzenm var oda evli mutlu kocasi anlayisli ben mi cok kotuyum diye dusunuyormallah aaşkına boşa şunu. Bir de dayak yiyormuşsun. Onu görmemiştim.
Yok bebek dogdugndan beri yabancinin cocugunu sever gibi seviyoİşi gücü yok mu bu adamın bebeğiyle de mj ilgilenmiyor ee konuşmuyomusunuz hiç ne yapmaya çalışıyormus?
Çalışmıyoİşi gücü yok mu bu adamın bebeğiyle de mj ilgilenmiyor ee konuşmuyomusunuz hiç ne yapmaya çalışıyormus?
Minnacık bebeği kimse annesinden ayıramazCocugumu alirlar diye cok korkuyorm yoksa bende artk dayanamiyorm yasitlarimi gordukce kahroluyorm benimle ayni yasta kuzenm var oda evli mutlu kocasi anlayisli ben mi cok kotuyum diye dusunuyorm
Anlatiyrm anlamiyo ailen biziz artk diyorm kabullenmiyoİşte eşin kayınpeder gibi olmalı asıl
Eşinde iş yok
Niye evlenmiş o zamanAnlatiyrm anlamiyo ailen biziz artk diyorm kabullenmiyo
Ben para mevzusu yapmam ama bi ihtiyacm oldgnda istedgmde alana kadar burnumdan getiriyo vazgeciyorm almiyorm heves kalmiyo cunkuMinnacık bebeği kimse annesinden ayıramaz
ÇalışmıyoBen para mevzusu yapmam ama bi ihtiyacm oldgnda istedgmde alana kadar burnumdan getiriyo vazgeciyorm almiyorm heves kalmiyo cunku
Cinsel hayatınız ne durumda?Anlatiyrm anlamiyo ailen biziz artk diyorm kabullenmiyo
Annesi diyo duzelir sen alttan al alismadi bebek dogdu psikolojisi bozuk aciyi ben cektim dogumu ben yaptm onun psikolojisi bozuk mantikli mi buNiye evlenmiş o zaman
Kimse alamaz daha küçücük bebeğin istemiyosan ümidin bittiyse mutsuzsan ayrıl canım yoksa psikolojin bozulur ee zaten annene gidiyomus sun hep bi farkı kalmiycak yani eşinim varlığıyla yokluğu belli degilmisCocugumu alirlar diye cok korkuyorm yoksa bende artk dayanamiyorm yasitlarimi gordukce kahroluyorm benimle ayni yasta kuzenm var oda evli mutlu kocasi anlayisli ben mi cok kotuyum diye dusunuyorm
Bebek olmadn ise girdi ama kendine tek harciyo maasiÇalışmıyo
Parayı nerden getiriyo ?
Iyi sayilmazCinsel hayatınız ne durumda?
2 yıldır böyleymişAnnesi diyo duzelir sen alttan al alismadi bebek dogdu psikolojisi bozuk aciyi ben cektim dogumu ben yaptm onun psikolojisi bozuk mantikli mi bu
Evi kim gecindiriyo nasıl kendine harcıyor yaa anlamadımBebek olmadn ise girdi ama kendine tek harciyo maasi
Kyinpederm bize bakiyoEvi kim gecindiriyo nasıl kendine harcıyor yaa anlamadım
Yatakları ayır, çocuğu da bir süre uzak tut. Zaten yabancı gibi seviyormuş çocuğunu. Cevap verme konuşma. Paranı biriktir boşan.Iyi sayilmaz
Kayınpeder bakıyomuş konu sahibine ve bebeğineEvi kim gecindiriyo nasıl kendine harcıyor yaa anlamadım
Dugunde takilan takilarm varYatakları ayır, çocuğu da bir süre uzak tut. Zaten yabancı gibi seviyormuş çocuğunu. Cevap verme konuşma. Paranı biriktir boşan.