Bosanma konusu acilinca esim bahaneler bulup ustunu ortuyo kaybedersn bni diyorm orali bile olmuyo dusuncesi onunla sonsuza kadar yasarm heralde ama bi yerde birakacagimi yoruldugumu anlamiyoBence boşuna uğraşıyorsun bacım konusunda hiç boşanmayla ilgili bişey yazmamış seviyor kocasını düzelsin istiyor bir bebesi varmış bahane hazır
Doguda yasiyorm ve burda kendini savundugunda fenasn saygisizsn diyip psikolojik vaski yapiyolar sevmek degil aslinda cocugmn babasi oldugu icin saygi duyuyrm 2 yillik bi yasanmislik var sonuctaNiye kendini bu kadar ezdiriyosun! Dayak yiyip nasıl seviyorum dersin anlamadım hayret olanlar hiç normal degil
cok kucuksunuz. bu kadar kucuk yasta evlenmek bir hata iken, bir de evlenir evlenmez cocuk yapmak ikinci bir hata olmus. ama degistirebilecegimiz bir sey yok ortada.Esimi gormustn ama tanimiyordm 21 yasndaym
Ya zaten son cümlen herşeyi anlatıyor sen evinde bekliyorken onu o kafelerde sinemalardaBosanma konusu acilinca esim bahaneler bulup ustunu ortuyo kaybedersn bni diyorm orali bile olmuyo dusuncesi onunla sonsuza kadar yasarm heralde ama bi yerde birakacagimi yoruldugumu anlamiyo
eşini tanımıyormuş bile bu kızcağız. Geçen gün, 17 yaşında ailesinin icazetiyle evlenip eşini düğün gecesi tam anlamıyla gören bir genç kadın geldi. 18 yaşında, gebe kalmamak için karnını yumrukluyor. Korunmuyor. nasıl korunacağını bilmiyor. Bileziğini bozdurmuş ve boşanmak için danışmaya gelmiş. Bu kadın da 21. yy' da yaşıyor. Etkileniyorum ya, yemin ederim şöyle konuları görünce ağlayasım geliyor.Bence boşuna uğraşıyorsun bacım konusunda hiç boşanmayla ilgili bişey yazmamış seviyor kocasını düzelsin istiyor bir bebesi varmış bahane hazır
Amin esim cok egoist hep benim istedklerim olsn diyo tersi olunca agrasiflesiyocok kucuksunuz. bu kadar kucuk yasta evlenmek bir hata iken, bir de evlenir evlenmez cocuk yapmak ikinci bir hata olmus. ama degistirebilecegimiz bir sey yok ortada.
yeni evin anahtari konusunda esiniz ile restlesmeniz nereye gider bilemeyiz. misal ben sonuna dek direnirdim ancak 5 yillik bir flort sonrasi esimle evlendim. herbir tepkimin nerede nasil olacagini ogrendim bu sure zarfinda. siz daha birbirinizi yeterince tanimiyorsunuz ki tepkileri, yontemleri bilelim.
Allah yardimciniz olsun.
eşini tanımıyormuş bile bu kızcağız. Geçen gün, 17 yaşında ailesinin icazetiyle evlenip eşini düğün gecesi tam anlamıyla gören bir genç kadın geldi. 18 yaşında, gebe kalmamak için karnını yumrukluyor. Korunmuyor. nasıl korunacağını bilmiyor. Bileziğini bozdurmuş ve boşanmak için danışmaya gelmiş. Bu kadın da 21. yy' da yaşıyor. Etkileniyorum ya, yemin ederim şöyle konuları görünce ağlayasım geliyor.
Lütfedip sana sperm aşıladı diye bir adama saygı duyamazsın. Çocuğuna ve sana sahip çıktığı için duyarsın. 2 yıl ne yaşadınız, adam eve gelmiyormuş ki canım? saygı duyduğun adam ailesine senin çarşafını gösterdi mi göstermedi mi?Doguda yasiyorm ve burda kendini savundugunda fenasn saygisizsn diyip psikolojik vaski yapiyolar sevmek degil aslinda cocugmn babasi oldugu icin saygi duyuyrm 2 yillik bi yasanmislik var sonucta
Gostermedi zaten 1 yil hic calismadi evlendigimzden beri babasi bakiyo bize tum ihtiyaclarimizi o karsiliyoLütfedip sana sperm aşıladı diye bir adama saygı duyamazsın. Çocuğuna ve sana sahip çıktığı için duyarsın. 2 yıl ne yaşadınız, adam eve gelmiyormuş ki canım? saygı duyduğun adam ailesine senin çarşafını gösterdi mi göstermedi mi?
Hem çalışmıyoGostermedi zaten 1 yil hic calismadi evlendigimzden beri babasi bakiyo bize tum ihtiyaclarimizi o karsiliyo
Ailem konustu ama pek bi fayda etmedi bildiklerini okuyolarüzüldüm canım ama durum pek iyi görünmüyor.ailen mi konuşsa acaba.işi ciddiye bindirseler belki çekinir ailesi de eşin de.yine de nasıl insanlar bilmiyorum belki ters teper bu yöntem.sen ne yap et eşinle ayrı bir yerde yaşamaya çalış
allah aaşkına boşa şunu. Bir de dayak yiyormuşsun. Onu görmemiştim.Gostermedi zaten 1 yil hic calismadi evlendigimzden beri babasi bakiyo bize tum ihtiyaclarimizi o karsiliyo
Kayinpedermi cok seviyorm cok iyi biri ama esim annesi ve kiz kardesi tam bi kaosHem çalışmıyo
Hem arkadaş ayağı var
Nesine bayılıyosun bunun
Kayınpeder ondan daha bağlı size
İşte eşin kayınpeder gibi olmalı asılKayinpedermi cok seviyorm cok iyi biri ama esim annesi ve kiz kardesi tam bi kaos