kafam cok karisik:(

Niye kendini bu kadar ezdiriyosun! Dayak yiyip nasıl seviyorum dersin anlamadım hayret olanlar hiç normal degil

Bence boşuna uğraşıyorsun bacım konusunda hiç boşanmayla ilgili bişey yazmamış seviyor kocasını düzelsin istiyor bir bebesi varmış bahane hazır
Bosanma konusu acilinca esim bahaneler bulup ustunu ortuyo kaybedersn bni diyorm orali bile olmuyo dusuncesi onunla sonsuza kadar yasarm heralde ama bi yerde birakacagimi yoruldugumu anlamiyo

Niye kendini bu kadar ezdiriyosun! Dayak yiyip nasıl seviyorum dersin anlamadım hayret olanlar hiç normal degil
Doguda yasiyorm ve burda kendini savundugunda fenasn saygisizsn diyip psikolojik vaski yapiyolar sevmek degil aslinda cocugmn babasi oldugu icin saygi duyuyrm 2 yillik bi yasanmislik var sonucta

Doğuda batıda nerde olursa olsun bi adamın karısını dövmeye asla hakkı yok bunu kabul etmiyorum dogudayim diyip işin içinden çıkma kendini ezdirme

Esimi gormustn ama tanimiyordm 21 yasndaym
cok kucuksunuz. bu kadar kucuk yasta evlenmek bir hata iken, bir de evlenir evlenmez cocuk yapmak ikinci bir hata olmus. ama degistirebilecegimiz bir sey yok ortada.
yeni evin anahtari konusunda esiniz ile restlesmeniz nereye gider bilemeyiz. misal ben sonuna dek direnirdim ancak 5 yillik bir flort sonrasi esimle evlendim. herbir tepkimin nerede nasil olacagini ogrendim bu sure zarfinda. siz daha birbirinizi yeterince tanimiyorsunuz ki tepkileri, yontemleri bilelim.
Allah yardimciniz olsun.

Bosanma konusu acilinca esim bahaneler bulup ustunu ortuyo kaybedersn bni diyorm orali bile olmuyo dusuncesi onunla sonsuza kadar yasarm heralde ama bi yerde birakacagimi yoruldugumu anlamiyo
Ya zaten son cümlen herşeyi anlatıyor sen evinde bekliyorken onu o kafelerde sinemalarda

Bence boşuna uğraşıyorsun bacım konusunda hiç boşanmayla ilgili bişey yazmamış seviyor kocasını düzelsin istiyor bir bebesi varmış bahane hazır
eşini tanımıyormuş bile bu kızcağız. Geçen gün, 17 yaşında ailesinin icazetiyle evlenip eşini düğün gecesi tam anlamıyla gören bir genç kadın geldi. 18 yaşında, gebe kalmamak için karnını yumrukluyor. Korunmuyor. nasıl korunacağını bilmiyor. Bileziğini bozdurmuş ve boşanmak için danışmaya gelmiş. Bu kadın da 21. yy' da yaşıyor. Etkileniyorum ya, yemin ederim şöyle konuları görünce ağlayasım geliyor.

Amin esim cok egoist hep benim istedklerim olsn diyo tersi olunca agrasiflesiyo

Doguda yasiyorm ve burda kendini savundugunda fenasn saygisizsn diyip psikolojik vaski yapiyolar sevmek degil aslinda cocugmn babasi oldugu icin saygi duyuyrm 2 yillik bi yasanmislik var sonucta
Lütfedip sana sperm aşıladı diye bir adama saygı duyamazsın. Çocuğuna ve sana sahip çıktığı için duyarsın. 2 yıl ne yaşadınız, adam eve gelmiyormuş ki canım? saygı duyduğun adam ailesine senin çarşafını gösterdi mi göstermedi mi?

Gostermedi zaten 1 yil hic calismadi evlendigimzden beri babasi bakiyo bize tum ihtiyaclarimizi o karsiliyo

üzüldüm canım ama durum pek iyi görünmüyor.ailen mi konuşsa acaba.işi ciddiye bindirseler belki çekinir ailesi de eşin de.yine de nasıl insanlar bilmiyorum belki ters teper bu yöntem.sen ne yap et eşinle ayrı bir yerde yaşamaya çalış

Onun icin en son plandaym once ailesi arkadaslari en son ben bunun farkndaym elimden bisey gelmiyo ne yapmaliyim bilmiyorm

Ailem konustu ama pek bi fayda etmedi bildiklerini okuyolar

İşi gücü yok mu bu adamın bebeğiyle de mj ilgilenmiyor ee konuşmuyomusunuz hiç ne yapmaya çalışıyormus?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…