nışanlının aılesı yakınları eş dostu trabzonda mı cnm eğer ordaysa orda nıkah yapsanız kayserıdede düğün olmaz mı
Kina gecesini orda, dugunu ise oturacaginiz sehirde yapmaniz daha mantikli olur bence
Ilk geceyi evinizde geçirmeniz tabiki daha guzel olur ama...esinizin ailesi ne dusunuyor peki ?
Olmadi orda yaparsiniz, o gece otelde kalirsiniz...
Kina gecesini orda, dugunu ise oturacaginiz sehirde yapmaniz daha mantikli olur bence
Ilk geceyi evinizde geçirmeniz tabiki daha guzel olur ama...esinizin ailesi ne dusunuyor peki ?
Olmadi orda yaparsiniz, o gece otelde kalirsiniz...
hayırlı olsun canım
madem düğün erkek evinde olacak sende kendi memeleketinde kına gecesi yap ve gelinlikte yiğ böle yapan çok kişi gördüm
ertesi günde gelin almayaa gelirler
trabzonda düğün olur ve gece uçakla (erger varsa) kayseriye evine gelirsiniz
uçak yoksa sakın düğün bitimi yorgun argın araç kullanıp gelmeye kalmayın alllah korusun
en son çare güzel bi otele gidin bütceni yetir mutlaka :)))
biryerde kına yapın bir yerde düğün
aslında kınanın kız evinde olması
daha mantıklı ama
sen kayseride geçirmek istiyorsun
ilk geceyi
bir iki gün beklesen diyecem ama
oda olmaz galiba.
bizimde eşimle öyle oldu, 2 ayrı şehirde oturuyoruz ama evlendikten sonra benim oturduğum şehre yerleştik kına gecesini salonda yaptık yani hem düğün hem kına sonra evimizde kaldık bir gün ara verdik ertesi gece diğer şehirde düğün yaptık hem ilk geceyi evimde geçirdim hem iki yerde düğün oldu, bütçeye gelince gelen takılar düğün parasını karşılıyo ona güvenirsen iki yerde de yapabilirsin, yalnız masraf 2 kat artıyo, eşimin memleketteki düğünde bi sürü masraf oldu, gelen gideni karşılamadı gibi bişey, eh kaynanadan da bize kalmadı da diyebiliriz..