Herkese selamlar biz 2020 de evlendik annesiyle beraber calisyorus ondan dolayi annesi beni begendi ve ogluyla konusup anlasirsaniz diye gorucu usulu oldu desekde olur. evlendikde 2 ay sonra bana hic bir turli sevgisini gostermiyor 1 tane cocuguz var ona bile arada sirada sevgi gosteryor. ben calisyorum oda calisyor ama 1 tane mama yada bez al desem benimle oturup para kavgasi yapabilyor. kaynanam ile hic bir sorunumuz yok ama ben sadece o evde ev islerini yapan cocuga bakan sadece bir bakici gibi goruyorum kendimi arada ev islerine yardim et diyorum onada yardim etmiyor. Baska birimi var diyorum bana senin kendi duşuncen diyor ve konuşmak istemiyor. ben bu evlilikde kendimi cok yalniz hissediyorum cinsellikde bile ben istemedikce o hic bir sey istemiyor. telefonunu karisdiryorum hic bir sey yok her gun dasiri cikiyor bu gun hastayim ne olur gitme diyorum yinde donucam diyor ve gidiyor eve maasini hic getirmiyor ne yapiyorusn diye sordugumdada her ay bir bahane benim kafam cok karisik kizlar bosanmak istiyorum bir tarafdanda cocugumu babasiz birakmak istemiyorum. ve ben o evde cok mutsuz ve sevgisizim...