Kafam cok karışık

melekbade

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
783
45
118
Arkadaslar ben 10 senelik evliyim 2 oglum var calisiyorum. Zaman zaman esim beni hirpalardi aileler araya girer bi r sekilde barisirdik. Iki sene once aile terapisti vs biraz yoluna koymustuk. Gecen hafta cok sacma bisey yuzunden bagirdi bende bunaldigim icin cevap verdim. O sirada hakaret iste seni doverim diye tehdit ederken kucuk oglum sacimi cekistiriyordu istemsiz bir tokat attim. Bu arada cocuk doven biri değilim. Bu sebepten beni acimasizca dövdü. Agza alinmayacak birsey söyledi. Sonra bende onun esyalarini valize koydum cik dedim evden. Kemerini alip bogazima gecirdi ben korkudan bayilmisim. Uyandigimda basimda dikiliyordu. Ertesi gun ailemi aradim hemen gel dediler , bir avukatla gorusup fikir istedim. O da darp raporu alip polise sikayetci ol dedi, yaptim. Su an ailemin yanina geldim baska bir sehire ve tam tayin zamani yarin son gün. Cocuklarim babaya cok duskun simdi baba evi ustume yıkılıyor. Cok Üzgünüm. Cok seviyorduk birbirimizi. Butun emeklerimi evimizi birakip geldim. Bu yasadiklarimdan dolayi cok Üzgünüm keske esim biraz yumusak kalpli olabilseydi maalesef cok gergin aksi onun disinda gicbir sorunumuz yoktu. Simdi ben cok kötüyüm cok korkuyorum yeni bir başlangıç yapmaktan. Ne olur bu konuda tecrübeli biri bana isik tutsun hata yapip pisman olmak istemiyorum. Ogullarim biri 7 biri 3 bucuk yasinda

Çalışan kadınsın, sağlıklısındır diye düşünüyorum. Ailen de yanındaymış ne güzel. Allah yardım eder sen hiç korkma, başta biraz zorlanırsın belki ama sonra sonra alıştıkça iyiki dersin. Eşin resmen öldürmeye teşebbüs etmiş, bu raddede affetmek demek aynı şeyleri artarak daha çok yaşamak demek. Ne yazık ki. O yüzden kararından vazgeçme. Çocukların da çabuk alışır zaten. Şiddetli bir ortamda büyümelerinden iyidir emin ol.

Aleni bir şekilde ölüme kast etmiş. Kemer boynunuzdayken bayılmasanız ne olacaktı. İki oğlunuz varmış. İlerde onlarda gördüklerini eşleri üstünde denemesin. Bir özlerler iki özlerler. Çocuklar yeni durumlara bizden daha çabuk adapte olurlar. Böyle bir ortamda büyütmeyin lütfen

Yapmanız gerekeni yapmışsınız tekrar arkanıza dönüp bakmayın.çocuklarınızı düşünün. Bi cinnet anında onlara da zarar verse. Aman Allah korusun...

Senin can güvenliğin yok o adamın yanında be o değişmeyecek gün gelecek daha da ileri gidecek..
Ailen arkandaymıs bak..
Kurtuldum diyeceğine daha hala üzülüyor musun :KK20:

Off of sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de şiddet yaşamış ve şu an aynı belirsiz durumda bulunan bir kadın olarak sizi çok iyi anlıyorum. İlki eşiniz şiddet eğilimli bir insan daha önceden hırpalardı aileler araya girip düzeltirdi demişsiniz terapi sonrası düzelip yıllar sonra tekrar şiddet.
Şiddet eğilimi olan, öfkesine hakim olamayan bir adam tehlikeli gerçekten. Hele ki boğazınıza kemer dolaması korkunç. İnsanın temel yapısının değişmesi çok zor.
Korkunç şeyler yaşanmış, olayı aileniz duymuş, darp raporu, şikayet.... aynı durumdayım. Ama iş bu kadar büyük boyutlara geldikten sonra düzelmesi gerçekten çok zor.
Çocuklarınız için üzülmeniz çok doğal belirsizlik yaşamanız da öyle.
Ama lütfen duygusal düşüneyin yaşadıklarınız basit şeyler değil. Mantıkla bakın

Belli birbirinizi cok seviyormussunuz. Seviyorsunuz da sen ogluna tokat yapistiriyorsun kocan seni kemerle bayiltana kadar bogmaya calisiyor. Allahtan seviyormussunuz birbinizi ya sevmeseydiniz ucuncu dunya savasini siz cikarirdiniz herhalde.

Çalışan kadınsın, sağlıklısındır diye düşünüyorum. Ailen de yanındaymış ne güzel. Allah yardım eder sen hiç korkma, başta biraz zorlanırsın belki ama sonra sonra alıştıkça iyiki dersin. Eşin resmen öldürmeye teşebbüs etmiş, bu raddede affetmek demek aynı şeyleri artarak daha çok yaşamak demek. Ne yazık ki. O yüzden kararından vazgeçme. Çocukların da çabuk alışır zaten. Şiddetli bir ortamda büyümelerinden iyidir emin ol.
Haklısınız biraz cesaret

Adam sizi boğmaya yeltenmiş, daha ötesi var mı? Boyuna kemer geçirmek nedir ya!!

Çocuklara şiddet göstermem diyorsunuz? Bir saç çekiştirmeye tokat ile karşılık vermişsiniz. 3 yaşında bebeye tokat??!

Demek ne oluyor, adamın size yaşattığını bilinçsiz bile olsa o yavrulara yansıtmaya başlamışsınız. Herkes sinrini gücü yetene boşaltıyor zaten.

Halaa seviyorum, kocacığım diye dönerseniz bir tek o çocuklara yazık olacak.

Off of sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de şiddet yaşamış ve şu an aynı belirsiz durumda bulunan bir kadın olarak sizi çok iyi anlıyorum. İlki eşiniz şiddet eğilimli bir insan daha önceden hırpalardı aileler araya girip düzeltirdi demişsiniz terapi sonrası düzelip yıllar sonra tekrar şiddet.
Şiddet eğilimi olan, öfkesine hakim olamayan bir adam tehlikeli gerçekten. Hele ki boğazınıza kemer dolaması korkunç. İnsanın temel yapısının değişmesi çok zor.
Korkunç şeyler yaşanmış, olayı aileniz duymuş, darp raporu, şikayet.... aynı durumdayım. Ama iş bu kadar büyük boyutlara geldikten sonra düzelmesi gerçekten çok zor.
Çocuklarınız için üzülmeniz çok doğal belirsizlik yaşamanız da öyle.
Ama lütfen duygusal düşüneyin yaşadıklarınız basit şeyler değil. Mantıkla bakın
Evet cok agir seyler yasadim Allah guc sabir irade versin boylelerine fırsat vermesin. Sizinde Allah yardimciniz olsun

Belli birbirinizi cok seviyormussunuz. Seviyorsunuz da sen ogluna tokat yapistiriyorsun kocan seni kemerle bayiltana kadar bogmaya calisiyor. Allahtan seviyormussunuz birbinizi ya sevmeseydiniz ucuncu dunya savasini siz cikarirdiniz herhalde.[/QU
Inaninin cocugumu doven biri degilim o esnada esim bana hakaret ediyirdu bagirip cagiriyordu cocukta hircin biraz bende ne yazikki refleks olarak tokatladim cok pismanim tabi.

Son düzenleme:
Inaninin cocugumu doven biri degilim o esnada esim bana hakaret ediyirdu bagirip cagiriyordu cocukta hircin biraz bende ne yazikki refleks olarak tokatladim cok pismanim tabi.
İşte bakın şiddet şiddeti doğuruyor.siz yaşadığınız stresle çocuğunuza hiç istemediğiniz şekilde davranıyorsunuz. Düşünün böyle bir ortamda çocuklarınızın da psikolojisi bozulacak. Kavga kargaşa ortamında anne babayla yaşanmalarındansa, huzurlu bir ortamda anneyle yaşamaları daha sağlıklı çocuklar için.

koca sizi dövüyor siz kocayı dövüyorsunuz. ama bunun dışında sorun yok he mi? başka ne sorun olacak yahu..

Arkadaslar ben 10 senelik evliyim 2 oglum var calisiyorum. Zaman zaman esim beni hirpalardi aileler araya girer bi r sekilde barisirdik. Iki sene once aile terapisti vs biraz yoluna koymustuk. Gecen hafta cok sacma bisey yuzunden bagirdi bende bunaldigim icin cevap verdim. O sirada hakaret iste seni doverim diye tehdit ederken kucuk oglum sacimi cekistiriyordu istemsiz bir tokat attim. Bu arada cocuk doven biri değilim. Bu sebepten beni acimasizca dövdü. Agza alinmayacak birsey söyledi. Sonra bende onun esyalarini valize koydum cik dedim evden. Kemerini alip bogazima gecirdi ben korkudan bayilmisim. Uyandigimda basimda dikiliyordu. Ertesi gun ailemi aradim hemen gel dediler , bir avukatla gorusup fikir istedim. O da darp raporu alip polise sikayetci ol dedi, yaptim. Su an ailemin yanina geldim baska bir sehire ve tam tayin zamani yarin son gün. Cocuklarim babaya cok duskun simdi baba evi ustume yıkılıyor. Cok Üzgünüm. Cok seviyorduk birbirimizi. Butun emeklerimi evimizi birakip geldim. Bu yasadiklarimdan dolayi cok Üzgünüm keske esim biraz yumusak kalpli olabilseydi maalesef cok gergin aksi onun disinda gicbir sorunumuz yoktu. Simdi ben cok kötüyüm cok korkuyorum yeni bir başlangıç yapmaktan. Ne olur bu konuda tecrübeli biri bana isik tutsun hata yapip pisman olmak istemiyorum. Ogullarim biri 7 biri 3 bucuk yasinda
Boğazınıza kemer bağlayıp sıkacak kadar gözü dönmüş bir adamdan ayrılmamak hata olur, yaptığı hareket resmen öldürmeye teşebbüs, umarım çocuklarınızın gözü önünde gerçekleşmemiştir bu olay... Ayrıca çok seven adam öldüresiye şiddet göstermez.

Kemerle boğmak nedir ya ? Bu nasıl bir canidir. Neyinden pişman olacaksınız ? Her gün haberleri okuyoruz çocuklarınızı korumak istiyorsanız öncelikle kendinizi koruyacaksınız. Darp raporunu alın dişli bir avukat bulun zaten çalışıyorsunuz ikisine de bakabilirsiniz.

Korkudan değilde belki de nefessiz kalıp bayıldinız. Kemerle bogazını sikmiş deli misin sen ?

Evet maalesef cok kotu bir olay yasadim buyuk oglum uyuyordu kucugumde uyudu sonrasinda oldu bogazimi sıktı. Ben bunlari ne yasamak ne de yasatmak isterdim.uzun suredir hic birbirimizi kirmamistik dikkatli davrandik o nedenle bir sorunumuz yoktu dedim. Ben ayrilmak için geldim ama hic gucum kalmamis cok dusunuyorum ailem yasli yeniden memlekete gelmek yanimda iki cocuk cok uzgun herkes .simdi tayin isteyecegim. Sadece guclu olmak istiyorum. Beni elestirebilirsiniz haklisiniz ama benim geri dönmek için cabam yok sadece ne yapacağımı sasirdim kaldim. Yarin tayin icin son gun

Evet maalesef cok kotu bir olay yasadim buyuk oglum uyuyordu kucugumde uyudu sonrasinda oldu bogazimi sıktı. Ben bunlari ne yasamak ne de yasatmak isterdim.uzun suredir hic birbirimizi kirmamistik dikkatli davrandik o nedenle bir sorunumuz yoktu dedim. Ben ayrilmak için geldim ama hic gucum kalmamis cok dusunuyorum ailem yasli yeniden memlekete gelmek yanimda iki cocuk cok uzgun herkes .simdi tayin isteyecegim. Sadece guclu olmak istiyorum. Beni elestirebilirsiniz haklisiniz ama benim geri dönmek için cabam yok sadece ne yapacağımı sasirdim kaldim. Yarin tayin icin son gun
bence de kesinlikle tayin isteyip kendinize sıfırdan hayat kurun. O pislik de cezasını yargıda çeksin.

Back