- 4 Aralık 2010
- 783
- 45
- 118
Arkadaslar ben 10 senelik evliyim 2 oglum var calisiyorum. Zaman zaman esim beni hirpalardi aileler araya girer bi r sekilde barisirdik. Iki sene once aile terapisti vs biraz yoluna koymustuk. Gecen hafta cok sacma bisey yuzunden bagirdi bende bunaldigim icin cevap verdim. O sirada hakaret iste seni doverim diye tehdit ederken kucuk oglum sacimi cekistiriyordu istemsiz bir tokat attim. Bu arada cocuk doven biri değilim. Bu sebepten beni acimasizca dövdü. Agza alinmayacak birsey söyledi. Sonra bende onun esyalarini valize koydum cik dedim evden. Kemerini alip bogazima gecirdi ben korkudan bayilmisim. Uyandigimda basimda dikiliyordu. Ertesi gun ailemi aradim hemen gel dediler , bir avukatla gorusup fikir istedim. O da darp raporu alip polise sikayetci ol dedi, yaptim. Su an ailemin yanina geldim baska bir sehire ve tam tayin zamani yarin son gün. Cocuklarim babaya cok duskun simdi baba evi ustume yıkılıyor. Cok Üzgünüm. Cok seviyorduk birbirimizi. Butun emeklerimi evimizi birakip geldim. Bu yasadiklarimdan dolayi cok Üzgünüm keske esim biraz yumusak kalpli olabilseydi maalesef cok gergin aksi onun disinda gicbir sorunumuz yoktu. Simdi ben cok kötüyüm cok korkuyorum yeni bir başlangıç yapmaktan. Ne olur bu konuda tecrübeli biri bana isik tutsun hata yapip pisman olmak istemiyorum. Ogullarim biri 7 biri 3 bucuk yasinda